Full last
2011-05-30 @ 16:21:21

Fixade med banderollerna till flaket innan, blev rätt snygga ändå med frukter och mjölk. Körde bakom snabbaste killen i stan med, svårt att hänga med kan jag lova. För den som undrar har jag nu två lektioner kvar, vilket känns jävligt gött men konstigt.


Vi kommer lätt ha den snyggaste snigelhästen i världen!!!!

snabbaste killen i stan, skojar inte

Dinner is served
2011-05-29 @ 23:32:24


vi drack gott vin till förrätten

Lika så till varmrätten då jag fick mitt favorit röda!
mami

Mors dag
2011-05-29 @ 17:14:44

Känner mig som en bra dotter som åkte till kvantum och handlade blommor och choklad (Fairtrade båda två, massa +++ av mammsen) på morsans ica kort.. Aja, hon märker nog inget! Fint blev det och jag tror hon kommer bli väldigt glad. Bara för att jag är en sådan bra dotter ska jag laga middag till henne ikväll, med lite hjälp utav pappsen.
Trerätters står på schemat, skagetoast till förrätt, oxfile med rotfrukter i ugn till huvudrätt och färska svenska jordgubbar med glass till efterätt, kommer vara mammas favorite daughter no.1 efter det här!

Hello Summer
2011-05-28 @ 14:33:04

Igår spenderade jag början utav kvällen hemma hos Lisa, riktigt trevligt var det och när vi sedan drog ner till Oscars tror jag inte det var någon som kunde stå upp rakt...
Lisa kör serious face





Nu taggar jag jobb 18-22 och pimplar hostmedecine.

Smoothiedag
2011-05-27 @ 11:41:18

Fick en riktigt bra start på dagen idag. Fick sova hur länge jag ville, gick sedan upp och lagade världens godaste smoothie med hallon, banan, blåbär och juice! Vad som händer mer denna fredagen är festfestfest!

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder
2011-05-26 @ 21:20:54

Om några minuter, eller timmar, (jag vet aldrig hur jag ska tolka snart när det gäller lugnet borna) så kommer mina kära vänner och hämtar upp mig så ska vi fylla ännu en kväll med härlig Napa-pepp!
Finns det ens något annat att göra när jag så gott som har slutat skolan? Tror inte det!

Sista frukosten med Issa
2011-05-26 @ 17:31:53

Igår spenderade jag och Issa för sista gången ett hål tillsammans, självklart gjorde vi det med frukost på E.H. Bästa skiten. Det är väl nu när jag är nära slutet på skolgången som jag får vara lite sentimental och säga att det är verkligen något jag kommer sakna. Inte för att vi inte kommer käka frukost på eh i framtiden, men det kommer inte vara ritkigt samma sak. Förgyller alltid onsdagarna!
Vår vän kråkan, med bara ett ben.

21 dagarrrr
2011-05-24 @ 10:51:02

Tisdagens ända lektion är avklarad så nu ska jag ta vara på min lediga tisdag och åka till Göteborg.

Promenix javisst
2011-05-23 @ 20:20:00

Om det bara kan sluta blåsa så mycket som det gör så ska jag ge mig ut på en liten promenad och slå följe med två andra promenixare
som också vill ute å gå en sån här måndag som denna.

Societens häng
2011-05-23 @ 16:56:35

Efter två meningslösa lektioner drog jag Moa och Emil ner till societen och käkade frukost som vi hade med oss. Gryyymt härligt var det så vi har spenderat i stort sett hela eftermiddagen där. Nu kan jag med gott samvete sitta inne vid symaskinen ikväll och förhoppningsvis sy klart min afrikanska klänning!


Hade på mig prickiga tights och kände mig lagom sommrig.

And keep your eyes wide the chance won't come again
2011-05-22 @ 14:20:42

Gårdagen blev riktigt trevlig! Drack gott vin på tåget, shoppade, kollade lite folk som sprang, drack öl på en väldigt mysig pub på avenyn, käkade på Hard Rock och sen tog göteborgskvällen slut för denna gången. Fast kvällen fortsatte med gott vin i lilla varberg med. Annas Irish Coffee är väl värt att nämna med. Sen somna jag så gott så.
Igår blev det många goda glas Rose

Love All, Serve All, Hard Rock
2011-05-21 @ 13:48:32

Om en halvtimma beger jag mig upp mot göteborg för lite chill i stan med mamma, kolla på göteborgs varvet och gå ut och käka på Hard Rock Cafe med Kenya gänget + kenyanerna som springer loppet. Hoppas någon utav dem vinner så vi får käka med vinnarn, haha! Tror det kommer bli en riktigt kalas kväll!

Det som bara skulle vara chill blev helt plötsligt allt annat än chill
2011-05-21 @ 12:24:58

Efter att ha legat i sängen hela dagen bestämde jag mig vid 7 tiden för att nu får det vara nog. Jag hämtade upp Clara och vi köpte glass och satte oss och chilla i kvällsolen. Åkte ut till Galtabäck och passade på att ta lite kort i väntan på Emil som vi skulle hämta. Vid elva ringer tre gladad tjejer från göteborg som missat tåget med en minut, bra jobbat! Så Moa satte sig vid ratten och jag följde med som sällskap på denna lilla kvällsresa upp till götet.

Fredags förkylning
2011-05-20 @ 13:02:42

Snuva, huvudvärk, ont i halsen och trött. Det blir till att dissa Liseberg, Veronica Maggio och götet idag. Känns lagom tråkigt då jag behöver vara sjuk på min lediga dag. Det är väl livet. Får bli en go dejt med sängen idag, det är nog ett som är säkert. Självklart blir det snytpapper på det. Hoppas jag mår bättre imorgon så jag kan åka upp till gbg då istället!

Det är fest hos mig ikväll och hela världen är min
2011-05-19 @ 11:11:00

Kommer bli en lång dag idag, men rolig om man glömmer morgonen. Skolan, fika med Lisa och sen jobba! Tufft schema idag, men bortsett från skolan är det bara roliga händelser och desto slappare blir det imorgon då jag är ledig och troligtvis drar till gbg för att lyssna på hypade Veronica Maggio. Jag klagar inte!

Matteboken älskar mig
2011-05-18 @ 20:48:10

Åhh vilken go dag detta blev, kan vara för att jag kollade några avsnitt av Glee med Moa. Men jag är inte helt säker. Nu blir det dejt med min älskade mattebok. Egentligen orkar jag inte plugga för jag vet att det kommer gå åt skogen men jag måste nog läsa igenom alla kapitel iaf, så jag inte får lika mycket dåligt samvete..

Lever på känslan
2011-05-17 @ 17:45:54

I tolv år har jag nu gått iskolan, dag in och dag ut. I regn och rusk, vinter som vår, ja ni fattar grejen. Men nu närmar det sig med stormsteg och snart är det min tur att komma ut i livet. Det känns lite ovärkligt men ändå så otroligt skönt! För varje dag som går börjar jag slappna av mer och mer för snart är allt skolarbete över. Jag vet själv att hur mycket som jag än kommer försöka ta vara på tiden så kommer det kännas som igår när jag tar studenten och tittar tillbaka på första skoldagen på ps. Är det inte konstigt?

Que Esto Sólo Empieza
2011-05-16 @ 18:52:31

Kan nog inte säga annat än att Don Omar – Danza Kuduro har satt sig fast på min hjärna idag och jag har inte kunnat sluta sjunga på låten, självklart är det spanska med så det jag kan säga är Dansa Kuduro och oioioi. Clara hängde med på tagget rätt bra i bilen, så vi har åkt runt och taggad Napa! Galet att det är så kort tid kvar.. 29 dagar kvar och inte många skoldagar. Thilda gillar!
Köpte mig denna ringen idag, har en lika dan i vit som jag gillar hemskt mycket!

Roadtripp, jobb, P&L och balfrisyr
2011-05-15 @ 19:22:10

Hunnit med mycket idag, fixat det sista med jobbet och fixade ledigt p&l veckan så efter att jobbmötet var över åkte jag snabbt hem och köpte biljetten och tur var väl det för nu är dem nästan slut. Gäller att ha tur. Åkte ut till Saga i Bua tillsammans med Emma och Jussi. Det var galet länge sen jag var där men hittade hem till Saga galant ändå! SÅ vi tjejer fixade balfrillorna och pratade. Mycket mysig söndag!

Olivias bild från 50 Dagars, Gandalf och kossan

We were born and raised in a summer haze
2011-05-14 @ 12:46:35

Sitter just nu med en kaffe macchiato och njuter utav ledigheten! Lördagar är bäst när man är ledig. Inte för att jag inte brukar vara det på lördagar, men ändå!!! Annie är också ledig, resten av gänget jobbar eller springer runt på ästa bondgård, så vi tänkte kolla in läget på Coastal Culture, en sommar kick off grej med massa olika grejer att testa som har med vind och sport! Rätt kul.

Kossa för en kväll
2011-05-13 @ 13:42:19

Blev inget blogginlägg igår, men vad gör det när det nu kommer ett riktigt grymt! Igår var det 50 dagar kvar till studenten, eller snarare 33 tror ja. Temat var White Night, vilket jag och elin tyckte var lite tråkigt så vi bestämde oss för att vara kossor då Andreas helt random hade en ko dräkt i sitt skåp och Elin hade en sen innan. Hade det riktigt nice igår och fick många fina komplimanger i kodräkten. Kanske borde ha den oftare?

Här är en bild serie på hur kossan och kossans kompis hade det, som ni kan se på sista bilden så fick kossan mjölk och var väldigt nöjd! Jävligt god drink förövrigt, de hade inte den som kossorna ville ha så drinkpojken fick blanda en egen. Kunde inte klaga på nått.


Riktig kalasdag
2011-05-11 @ 20:38:57

Annie fyller 19 och Moa tog körkort, rätt go dag blev det med rundtur och Moa som chafför, vidare till tre toppar och jag fick mig årets första kulglass. Fanns en ny smak (antagligen är jag efter) men damsugare som glass? Rätt god faktiskt! Ikväll har jag även börjat på min klänning som jag kommer sy av ett tyg som jag köpte ner i Kenya. Hoppas den blir bra bara.

Kvällspromend
2011-05-10 @ 23:55:31

Det var så härligt ute så jag fick aldrig öppnat boken utan följde med mina två kompanjoner ut på en promenad.

Snart så
2011-05-10 @ 20:31:34

Del två av två utav svenska nationella är nu avklarat, bara två grejer kvar i svenskan och massa andra saker sen kan jag tänka på att jag faktiskt tar studenten! Så jävla gött!
Invigde chillstället på Subbe för första gången idag, det stället är underbart! Det var så skönt så att jag var tvungen att ta mig en jogging runda till subbe och runt när jag kom hem. Så nu sitter jag här rätt slut och funderar på att börja läsa de 80 sidorna inför provet i teknik människa samhälle imorgon, det måste vara den flummigaste kursen på hela ps.

Total Blackout
2011-05-09 @ 19:22:57

Snart sticker jag ner till kvantum för att möta upp mina vänner och handla lite gottis till kvällens händelse: Macke på tv. En klasskamrat ska vara med i Total Blackout ikväll så klockan åtta kommer vi sitta bänkade framför tvn!

Nattpromend och talskrivande
2011-05-09 @ 00:32:01

En kvällspromenad runt fästningen var en väldigt god ide ikväll. Det var inte för kallt och inte för varmt och vi fick många snygga bilder. När jag kom hem så gick det lätt att skriva klart mitt tal som jag nu har suttit och läst igenom om och om igen. Känns ganska bra så får hoppas att det går vägen imorgon.

Kaffe sol & fika
2011-05-08 @ 19:56:29

Käkde lunch hos mormor idag med alla kusinerna, fast bror var inte med då han jobbade! Lyckades göra den klassiska och peka höger och säga vänster så min kusin fick göra en ganska skarp sväng, bara för att jag är efterbliven. Dem åkte hem idag så dem sista timmarna satt vi på balkongen i det underbara vädret och pratade om framtiden och allt sånt.
förra gången vi sågs var det vinter och kallt
idag var det nästan sommar och varmt
nästa gång vi ses kommer jag ta studenten

ÄRE GÖTT ELLER?

Släktträff
2011-05-07 @ 14:44:00

Mina kusiner kom även upp igår så snart ska vi sticka iväg till mormor och fika, mys!

En underbar sommarkväll hos mormor i sommras!

Guld helg på g
2011-05-07 @ 13:40:17

Igår blev det spontantripp till gbg och jag hittade min studentklänning. Förhoppningsvis behåller jag den och ångrar mig inte men man vet aldrig. Anna fick köra i 160 hem med sen, Clara skulle bowla vid 6 och halv sex satt vi fortfarande i bilkö i gbg men vi hann precis! Det blev en snabb visit hemma för att byta om och hämta Addes present.
För kvällen spenderades hemma hos Adde med god mat, god dricka och riktigt nice folk!

Bilgömme
2011-05-06 @ 01:27:15

Precis hemkommen från en bilgömme tur på fem timmar, rätt gött. Lyssnat på gamla godingar som Wake me up och Las Ketchup. Bra tag inför morgandagen det! Skönt att jag börjar halv ett med så jag hinner få min skönhetssömn innan det blir dags att städa rummet och skriva ett tal. Fredagas fix är va det är. Godnatt
Birthday boy som fixar birthdayparty imorgon.
Älskar Svengelska.

Pannkaksgubbe
2011-05-05 @ 12:16:38

Lagade pannkakor till frukost med gubbar på. Det såg roligt ut.

Dance dance dance
2011-05-04 @ 18:40:03

Vals, foxtrott och bugg var det som stog på schemat dem första timmarna utav dagen. Kan säga att jag var lite snurrig efter att ha dansat vals i drygt en timma, men det gick som en dans på rosor sen (var tvungen). Det var en liten uppladdning inför balen och när man får morgondagens gympa ledigt backar man ju inte..
Snart blir det en liten otippad träning, basket! Knappt längesen det spelades asså. Tror jag Issa, Mirre o Lisa kommer äga lika mycket som vi gjorde förr i tiden! Gött ere.

Tror vi är lite bättre på att shotta än att spela basket nu...

Tisdagshäng med Annie och Anna
2011-05-03 @ 13:01:54

Fysikprovet avklarat, inget mer med det. Nu sitter jag och Annie hemma hos Anna med varsin dator och kollar på när Anna gör kladdkaka.
Bra teamwork tycker jag.
Passar på att sno en bild från förra söndagen

Stålmannen, eiffeltornet och C&T
2011-05-02 @ 23:47:09

Trevligt är det när jag kollar igenom räknehäftet och hittar mig och Clara i paris tillammans med stålmannen som vågar hoppa ner från eiffeltornet bara för att vi ska kunna räkna ut en uppgift. Hoppas han hjälper mig imorgon!

Fysik i mitt hjärta
2011-05-02 @ 20:41:31

Sitter just nu med fysikböckerna uppslagna framför mig och massa papper överallt och ingen motivation till att plugga. Sista provet ligger framför mig men vart är glöden? Har tappat bort den påvägen bland alla siffror och formler. Kommer gå skit imorgon så får hoppas på att min lärare är snäll. Puss å kram
så här slutade ett fysik plugg i höstas, får väl hoppas på att det går bättre ikväll
vilket jag tvivlar på rätt mycket.

Lite bilder från Valborg
2011-05-01 @ 20:56:27

Lite bilder från kvällen får man ju lägga ut. Jag hade skitkul, fast kön in till sociten sög så jag Moa och Elin drog upp till stan och kollade in krogarna där.


Första maj å allt sånt
2011-05-01 @ 19:48:53

Åkte ut och majade med fina flickor idag. Blev att vi hängde på ett naturreservat mellan varberg och gekås, så när klockan närmar sig sex kommer vi på den geniala iden att dra ut till gekås då vi trodde att dem hade öppet till 20.00 så med "500 miles" på högsta volym drog vi iväg, för att inse när vi nästan är där att det stänger fem. Så det vara bara att vända och köra hemmåt igen.
så pigga o glada som man bara kan vara efter valborg

RSS 2.0