Where you gonna go
2011-06-27 @ 11:57:02

Snart sticker jag iväg och tar en kaffe med Issa, vi har inte setts sen Studenten (bortsett från i fredags lite snabbt) Det ska bli mys iaf! Imorgon sticker vi till p&l med och tält är ännu inte fixat, inte heller packningen, så det ska väl göras idag med antar jag.. haha!

snyggaste bilden svär

Midsommarhelgen
2011-06-26 @ 14:10:57

Var tvungen att njuta extra mycket av mitt 1000 inlägg så det fick vara hela helgen.. Har haft en super mysig helg som har blandats med fest, jobb och andra trevligheter. Legat på balkongen å solat med kussen några timmar nu, förvånar mig inte om vi inte kommer förflytta oss från den. Kanske för att hämta lite mer jordgubbar och brieost, men bara kanske.

1000 inlägget
2011-06-23 @ 14:19:53

Sitter just nu och taggar P&L för fulla muggar. Musiken på högsta och kollar igenom de gamla bilderna från förra gången. Åh det här kommer bli så bra! Det vet jag! Vill åka dit nununu, men tror tiden kommer gå rätt fort ändå. Emelie kommer upp idag, midsommar blandat med jobb och fest. Tror inte jag kommer hinna tänka på tiden så mycket. och ja, detta är mitt 1000 inlägg, lite coolt va? Säg att det är coolt.

Våran älskling på P&L 08, Donkan Agglas


Camp Falla fel, BÄST PÅ FEST!

Katt åt hink, spann
2011-06-22 @ 14:00:59

Hade en riktigt go dag igår, träffade söta Ronja på E.H för en fika med mycket snack, har ju hänt en del sen vi sågs sist, napa,studenten,balen å allt! Åkte vidare till mormor och spenderade eftermiddagen där innan jag träffade The gang och drog roliga skämt hela kvällen.
Idag blir det en tripp till gekås och kolla in grejer för p&l. Fast först måste jag

Tisdagar i mitt hjärta
2011-06-21 @ 12:16:36

Det är galet vad tiden går fort ändå, för två veckorsen låg jag vid poolen i Napa och hade det förjävla gott. För en vecka sen var jag den gladaste människan i Sverige (tsm med alla andra studenter då...) och om en vecka sitter jag i en bil påväg upp till Borlänge! Finns det något att klaga på?

BALEN
2011-06-19 @ 13:55:33


We can all swing together
2011-06-18 @ 13:55:45

Tycker det är lite konstigt att ju mer jag sover desto tröttare blir jag. Tvingade upp mig själv idag vid tolvtiden, å då hade jag lätt kunnat sova 4-5 timmar till. Kaooos. Jaja, ikväll blir det jobb och det ska bli kul för det blir första gången som jag jobbar tsm med Anna! Ska försöka göra något vettigt innan det, som att borsta tänderna eller nått.

Stan häng
2011-06-17 @ 14:40:10

Igår flytta jag mig från sängen klockan sex, idag är jag inte lika lat utan åker ner till stan för att träffa Anna! Peace

Verkligheten
2011-06-17 @ 12:18:00

Nu kan jag snart andas igen. Lyckoruset som har vart denna veckan börjar sakta gå mot sitt slut. Studenten har vart det roligaste jag gjort i hela mitt liv. Så grymt var det! Flaket o allt. Vet att jag måste ta tag o fixa alla bilderna snart, men njuter av ledigheten lite till.

STUDENTEN
2011-06-15 @ 18:14:30

Hade en utav de bästa dagarna i mitt liv igår! Så mycket glädje å skratt å tårar! Kommer verkligen sakna 08TEB, men bara för att skolan är slut behöver inte det betyda att vi inte kommer ses någon mer gång. Det absolut roligaste igår var att åka flaket, galet bra fest och vi hade lätt den högsta och bästa musiken!
Hela dagen var kalas, säger inget mer!mer bilder kommer, någongång

Party all the time
2011-06-13 @ 14:06:22

Vart ska jag börja egentligen? Har haft the time of my life i Napa. Galet bra fest i en vecka med en galet bra klass är ganska svårslaget.
Blev ingen vila för min del när vi kom hem heller. Fredagen, dagen då vi kom hem började med studentskiva före en gammal barndomsvän, jobba kväll på lördgagen, och BALEN igår. Den var helt fantastisk och jag skulle inte kunna tänka mig en bättre bal. Vi började hemma hos mig med mingel, skumpa, fotografier, snittar och dricka. Sen kom strandtåget och hämtade oss och körde en liten sväng innan vi vandrade iväg mot sociten.
Kan inte riktigt förstå att allt detta händer nu och att imorgon är det STUDENTEN. Det kommer bli galet roligt.

NAPA!
2011-06-02 @ 11:39:31

Dagen med stort N är äntligen här! Nu drar jag och mina kära klasskamrater+alla andra klasser till Napa i en vecka. Kommer bli så jäkla roligt! Så vi hörs nästa fredag då jag är tillbaka på svensk mark igen. Peeeeeace!

Gänget + två!

TAGGGEN LIGGER
2011-06-01 @ 19:05:06

Är grymt taggad inför resan imorgon nu, allt är fixat, ja nästan iaf en tågbiljett ska köpas och kläder för flyget ska fixas sen är det så gott som klaaaart! Hade bästa sista dagen på ps, chillade i lärarrummet i ett rätt bra tag och snackade med lite lärare samtidigt som vi varvade pratet med att kolla vad vi fick på projektarbete, kan säga att jag kunde inte vart nöjdare. Så det var med ett leende på läpparna, skolans godaste kaffe och gratis fralla som jag gick ut från ps för sista gången. Den känslan.

Bara några dagar
2011-06-01 @ 00:14:25

Haft en fullspäckad dag med skola, shopping, lek med Annies hundvalp och nyfödda kattungar. Mellan varven har det även hunnits med att dricka gott kaffe och snack om det ända som går att prata om, Napa. Köpte de sista grejerna inför resan nu, en lång klänning, ett par sandaler och lite småsaker. Har försökt komma på allt som ska med men vet att jag kommer glömma hälften. Men det gör inget för då är jag ändå i NAPAAAA!
satsar på att få lite snyggare bränna en Kenays bilbränna,
kan säga att den sved.

RSS 2.0