Middag med brudarna innan Status
2010-07-29 @ 18:14:01

Just nu möter annie upp moa, sen kommer dom hit och då blir det att laga färdigt maten och förkröka lite innan Status. Clara och Anna kommer med, men det är bara Clara som ska hänga med på den sköna hårdrocken så de andra små barnen ska vakta huset!
Coolare kusiner får man leta efter!

Kalashelgen på intåg
2010-07-29 @ 11:55:56

Denna dagen är början på en awesome helg! Ikväll blir det status quo, sen sleepover och imorgon åker vi tidigt upp till Helsingborgsfestivalen! Snacka om bra helg, och vecka för den delen med. Nu ska jag försöka hitta laddaren till kameran, hade ju vart lagom kul att komma dit och inte ha någon laddad kamera... men men!
Sen blir det lunch på stan med Andre innan han åker vidare till huvudstaden!
Humöret är på topp just nu!

FINASTE MORMOR!
2010-07-29 @ 03:05:50

Tänkte göra en snabb överblick över bilderna som togs under kvällen och fastnade för den här,
sötaste mormor!

 

Godnatt!


Don't stop me now
2010-07-28 @ 19:49:07

Precis avnjutit ännu en middag hos mormor, och snart kommer lite folk hit så blir det chill krök i ny klänning! Eller antagligen, om jag nu har på mig den!
Lycakdes göra en super god drink med, så inget fel på denna kvällen!


en varm kväll i Juli
2010-07-28 @ 01:30:41


laxsnittar och sommar fräsch drink!
Jag och André fixade en liten skattjakt för att hitta dom otroligt goda laxsnittarna och fördrinken,
lös den om ni kan!


Hela gänget samlat!

Överaskningsmiddag
2010-07-27 @ 23:13:33

Andre och jag har vart riktigt duktiga idag! Chillat på stranden och badat i det otroligt kalla vattnet, handlat, fixat överaskningsmiddag, lagat mat och dunkat plåt! Emelie och hennes pojkvän kom upp idag med, riktigt roligt! Dom stannar till torsdag och på fredag åker jag ner och hälsar på dom! Kan det bli en bättre vecka? Ne, skulle inte tro det.
För stunden mår inte min kamera så bra, så bilderna kommer upp snart!

Snygga saker som har flyttat in i min garderob
2010-07-27 @ 01:33:10

Kände att det var dags att börja köpa lite mer klack skor och för att
bara ha gått en vecka har det gått ganska bra!


MONDAY SHOES
2010-07-27 @ 00:21:09

För att vara jag blev det ovanligt lite shopping... Ett par skor och en väska! Fast väskan fick jag an Andre i födelsedagspresent och skorna fick jag av mormor (snäll släkt jag har va) Så egentligen köpte jag ingenting alls! Ätit den största kycklingrullen jag någonsin sett har jag också gjort, och god var den med.
Sen har jag hängt med mina kära vänner ute på piren lite, det var coolt.


SHOPPING MED KUSSEN PÅ INTÅG
2010-07-26 @ 11:32:04

Som vanligt kronglar mitt internet men mammas dator finns ju alltid som tur är. Pappa var precis och hämtade min biljett till Statuss Quo som spelar på torsdag, vilket jag tror kommer bli grymt!
Snart kommer min moster och mormor och hämtar upp mig och André så ska vi åka till Freeport och Kungsmässan för lite shopping!

Jag klipper till med saxen
2010-07-26 @ 02:20:54



Var Du än ville gå så följde Jag med dig
Jag var tärnan vid ditt
släp, din livegna lakej
Var du än ville nån Jag satte allt på spel
För Dig gjorde Jag allting fel

Kallt väder och kortspel
2010-07-25 @ 13:46:06

Morgonen har varit effektiv, frukost här som avslutades med ett part Uno! Sen åkte vi ner till mormor och fikade lite innan vi sa hejdå till Johan! Våran plan för dagen var att spela minigolf, men det vill inte vädret så vi ska komma på något annat roligt att göra!
min kusin har förlovat sig, rätt fint tycker jag!

Laserkrafter, dunkadunka och konstiga katter
2010-07-25 @ 01:45:52

Gaaah, idag annordnades en hardcore festival vid ankaret mellan 15-23 jag kan säga att vid halv tio tiden ikväl höll mitt huvud på att gå i tusen bitar. Dunk dunk dunk dunk, bara massa bas och random ljud. Visst det är kul att dom gör saker, men galet vad jobbigt att konstant få höra den musiken. Det bästa var iofs när kärleksparken började spela lite sköna rocklåtar och det varvades med massa techno.
Annars blev det en mysig kväll med filmtittande och imorgon blir det frukost halv tio sen får vi se vad dagen har att erbjuda!

Nästan hela kusin gänget
2010-07-24 @ 18:33:13

Jobbet gick fint men gårdagen gick bättre, lite knasigt slut men det funkar! Sen kom Andre och Jompa och vi fikade hos mormor innan det blev en road tripp till sia för att köpa glass! Gick fin fint att köra hela vägen!
Snart kommer även Johan och då ska vi käka middag hos mormor och ikväll blir det antagligen mys pys med kusiner!

Vinterbak i Julas!

Inget mer jobb för mig inte... eller jo
2010-07-23 @ 16:14:02

Timman innan jag slutade idag gick otroligt sakta... undrar varför. Då det var min sista dag bjöd jag på bullar och kaka vilket jag tror uppskattades! Men nu har jag iaf avslutat mitt första riktiga sommarjobb, och det känns väldigt skönt! Fri från jobb tänker jag, men inte mormor nejnej. Imorgon kvart i elva ska jag komma ner till henne och hjälpa till att städa lägenheterna. Bra start på min ledighet!
Fast det är glömt ikväll!

Sommarlov nr 2 börjar närma sig!
2010-07-23 @ 00:10:08

Första kvällen på länge som jag är hemma innan 12 och det känns riktigt skönt! Blev kvällsmat på ströget och sedan dunka plåt i Ralle! Han köpa mig ett par schyssta skor innan färden mot ingenstans börja. Peppat inför nästa helg har det också gjorts och som det ser ut nu kommer den bli riktigt fin! Men just nu är det denna helgen som är i fokus och med min sista jobb dag på Östergården (Jösses vad tiden går fort) imorgon är jag redo att ta helgen med storm!

var bara tvungen.


Sån där bra dag
2010-07-22 @ 15:32:37

Sovmorgonen idag var riktigt go, men det goaste var nog att jag fick sluta en timma tidigare med! Inte helt fel. Sista dagen imorgon och det kommer bli skönt med lite sommarlov igen och slippa gå upp halv åtta varje dag... Ikväll ska jag käka med Annie&Anna på stan, och antagligen blir det lite shopping med!

Äh vi kör igen
2010-07-21 @ 18:18:08

Promenader med pansionärer ner till torget idag har resulterat i en klockbränna, väldigt snygg om du frågar mig. Mötte upp Emil efter jobbet och drog ner till subbe och hängde lite där i värmen. Runt halv 8 ska jag möta upp Jenny så ska vi dra till Jussi och förfesta lite innan Surf Up! Bra som jag är har jag ändrat mina jobb tider imorgon så jag börjar halv tio så en timmas sovmorgon till mig, score!


förra veckans premiär sup på orren!


Se vart vägen leder
2010-07-21 @ 01:12:05

Att ha en vän som jobbar på donken kan vara på både gott och ont. Med för mycket glass i magen ska jag nu bege mig till sängen, som jag igen kommer få sova för lite timmar i. Dumma sommarlovs kvällar som är mysiga och roliga. Hade vart lättare att kunna sova då.


Stranden
2010-07-20 @ 16:08:14

Anna och Moa kommer snart hit och hämtar upp mig (som vanligt känns det nu som) sen åker vi till något skönt badställe och solar lite i det goa vädret! Frågan är om jag ska våga testa min kamera under vattnet, enligt den själv så är det vattentät upp till 3 m, men man vet ju aldrig.

Redo för en båttur kanske?

I'm losing track of time
2010-07-20 @ 01:30:11

Okej jag överlevde, den hemliga hemligheten var att jag körde ut till gekås med mormor bil som jag kört en gång innan.. men det hel gick bra och jag har kommit hem ett par strumpor och lite shampo rikare! Gick bra, och fick inte hjärtat i halsgropen som i söndags... Blev upphämtad av Anna&Ralle och drog en sväng till Kenan innan vi åkte ut rill Julle på landet igen. Det var coolt och han hade en fångad dwarf.
Så här snygga var jag och Lomar i söndags, nyvaken och få besök är ingen bra kambo.
imorgon kommer jag vara trött, men det får det vara värt!

Hemlis
2010-07-19 @ 15:41:51

Nu bär det av, och jag vet inte alls hur detta kommer gå. Lite nervös inför den kommande timmen men förhoppningsvis går allt vägen och jag får blanda nytta med nöje! Men jag tänker inte säga vad jag ska göra, hihi.

Fast jag kan säga att jag ahr på mig min nyinköpta tröja från H&M, den gillar jag.

SKÄLLINGE SJÖN
2010-07-18 @ 21:11:54

Vad är bättre en spontanitet? Jag Moa Anna och Clara tog ralle, ja vi har döpt Annas bil, till skällinge sjön och badade! Otroligt roligt, hoppade från det lilla hoptornet, tog shyssta bilder och chillade! Hoppas på mer sånna dagar när vädret är varmt och skönt!

sunday event
2010-07-18 @ 13:30:10

Nu bär det av på söndagsäventyr med rallyfräsaren och compani


drivin in my car
2010-07-17 @ 16:34:24

Börjar piggna till lite efter gårdagen bravader! Ne men så trött har jag inte vart, drog till subbe med grabbsen och solade lite, att det var moln på himlen var inget vi la märke till.
Nu ska jag först handla lite med pappa, sen bär det av igen!

Lätt bäst
2010-07-17 @ 02:58:16

Det blev en bra kväll, Victor kom in chockad på Harrys och fattade inte först att vi var där för att fira honom! Käkade god mat och drack gott, Happy Hour är ju aldrig fel direkt! Sen drog nästan hela gänget hem till Adde och fortsatte festen. Fast 18 som jag är passade jag på att möta upp Ronja&Lisa för en liten tur till krogen där jag även träffade Annie som jag fortsatte kvällen med! Riktigt bra kväll, så nöjd och glad går jag nu och lägger mig och hoppas på en lika bra morgondag, utan regn...

Köpte mig en jeans jacka igår, läste i en tidning att om man har beslutsångest över vad man ska köpa
så ska man satsa på det plaget som är minst likt något annat som man har
så det gjorde jag, och nöjd är jag.
Onödig fakta, men kommer nog vara något jag tänker på när det handlar om kläder, förutom
svarta klänningar!


Suddigt och fint, men så här såg jag ut idag. Tänkte att ni ville veta det.

W&W
2010-07-16 @ 17:24:55

Jag lyckas alltid pricka in bra väder när jag har slutat, älskar det! Emil mötte upp mig vid kvantum så drog vi ner till Ankaret (för lite omväxling) och chillade! Så nu sitter jag har, nydushad och måste bestämma vad jag ska ha på mig ikväll... kommer nog ta ett tag, men har mina ideer! Första kvällen på Wheels&Wings och den kommer bli lyckad!


Att en kväll kan vara så bra
2010-07-16 @ 00:19:10

Har haft en otroligt rolig kväll! Haha kan dra till med en kliche men nu känns det verkligen att jag lever! Anna, eller vad skriver jag, menar såklart Rallyfräsarn, och Annie hämtade upp mig och Emil sen åkte vi ner till stan och letade parkeringsplats i jag vet inte hur många minuter. Men hittade tillslut en bra! Mötte upp Clara och handlade sedan käk som avnjöts i en liten minipark.
Åkturen som hände efter det går inte att förklara, så underbart rolig! Andra guldstjärnekvällen nu på sommarlovet, och om det kommer mer sånna här kvällar vet jag inte vad jag kommer ta mig till!
Ett hett tips just nu iaf, är att inte köra med bakluckan öppen...
Men tack Anna, Annie, Clara och Emil för att ni gjorde min kväll kalasbra!

världensbästafolk


15 Juli
2010-07-15 @ 16:19:21

Gårdagen blev kanon, Anna och Moa kom och hämtade upp mig emil och adde med bilen så åkte vi ut till lugnet och körde världensgrillkväll! Sen fick jag skjuts in till oscars där jag mötte upp Jussi och sedan spenderade resten av min kväll! Hade nog vart roligare om jag inte skulle jobba dagen efter, men jag hade ju inte tråkigt om man säger så! Blev dock lite senare än vad jag tänkte mig så är lagom trött nu!

I don't feel like dancing
2010-07-14 @ 18:58:58

Göttt! Anna kirrade körkort idag och efter att jag höll på att dö utav värmen(jeans=ingen bra ide) hämtade anna upp mig med bilen så åkte vi till subbe och tog ett rejält långt bad med de andra badmongosarna!
Blev precis hem skjutsad för att fixa lite grejer medans dom andra handla. Sen hämtar dom upp mig och då blir det grillkväll!


Har du koll på tiden
2010-07-14 @ 00:34:08

Även fast man jobbar och börjar halv nio varje dag behöver ju inte det betyda att man inte kan hitta på trevligheter på kvällarna! Det är mottot för morgondagen. Ikväll blev det med trevligheter hemma hos Jussi med absolut 2001 och lite citronpaj, inte helt fel!


the wonderfull basement 2006?


Tisdag igen
2010-07-13 @ 20:08:18

Vaknade av ett bullrande åskljud, nakdelen med att sova med öppetfönster! Sen regna det något så sjukt imorse, fast det gjorde inget för då slapp jag cykla till jobbet.. kan vara skönt att få skjuts nångång! Måste säga att mitt jobb är väldigt jobbigt. Går dit, dricker kaffe, sitter med och pratar lite med de gamla, går på lunch, kollar antingen madicken eller ett gamalt avsnitt av allsång på skansen sen dricker vi kaffe och där tar dagen slut. Just det, några promenader mellan kaffestunderna med! Låter inte så tokigt va?



Kladdkaka med vitlöksås kanske
2010-07-12 @ 23:50:35

Kvällen har vart supermysig med lite födelsedags picknick (om man kan kalla det picknick) på getterön med Nathalie och Annie. Nathalie fyller 19 idag och jag bangar ju inte att få övningsköra ut till g-ön. Så för första gången körde jag i lassabacka rondellen och det gick bra!
Sen bar det hem till Anna på kladdkaka med vitlöksås, Moas ide. Inte så gått så prova inte om det inte är ett måste.
Nu blir det sängen och tagga ännu en dag med the oldies!
hihi tog bilden från Mirris men hade den koftan på mig i kväll som har blivit
något av en favorit! Fast lite för varmt blev det...

Fotbollskväll, Stranden&Jobb
2010-07-12 @ 19:36:36

Igår kväll blev det fotboll hos Adde, det var ju trots allt VM final så den matchen kunde man inte riktigt missa. Efter det var vi ett gäng som drog ner till damernas och tog ett nattdopp. Riktigt skönt! Fast inte lika uppiggande att veta att man ska upp om några timmar och jobba... Iofs var det rätt roligt idag, men det blev ännu bättre när jag fick sluta och drog till subbe och bada! Eller bada och bada, blev snarare dränkt och i puttad av Adde och Emil. Vilka kompisar jag har!

piccs and trics
2010-07-12 @ 15:36:19


några bilder från i lördags,

The best birthday party
2010-07-11 @ 17:19:25


Hade en riktigt rolig kväll igår, hinner dock inte göra något längre inlägg med
med bilder nu så det kommer sen!


10 juli, och jag har vart 18 i en och en halv dag
2010-07-10 @ 13:49:02

Gårdagens kväll bestod mest utav champagne och skratt! Precis så bra som det ska vara! Denna kvällen kommer bestå utav annan dricka och skratt, för ikväll är det födelsedagsfest med grillning!

18 då för tuuuuuuuuusan
2010-07-09 @ 17:49:15

Hela 18 år gammal nu men änner ingen skillnad, men det kommer väl med kvällen! För ikväll är det utgång på ingång, så nice! fast får inte glömma att la familja kommer hit på middag om en halvtimma så jag måste börja göra mig i ordning för kvällen, hahah!

Tycker att dubbelhakan var så söt på denna bilden så därför får det bli the pic of the day!

Lätt matematisk räkning så här på torsdagskvällen
2010-07-08 @ 20:53:02

Okej, nu har jag ca 200 min kvar sen är jag inte 17 längre! Kan säga att Moa har fått stå ut med min nedräkning hela dagen "nu är det 435 min kvar" "nu är det 340 min kvar"... osv. Men tiden(eller snarare dagarna) har gått galet snabbt nu i det sista, riktigt göttt!
Gaaaaah, denna helgen kommer bli grym, det vet jag redan nu!

Lördagens klänning är införskaffad, and I like it!
Jag och Moa tog oss en runda i engelska parken som dom äntligen har öppnat igen
Som snart nybliven 18åring införskaffade jag idag klor istället för händer.

Let me go home
2010-07-07 @ 23:57:24


Blev rätt nöjd med dagens jobb fläta

chillade med Mirrelo och Issabo

Adde somnade lite smått i min säng, kan ju inte säga att det såg skönt ut...


Hej typ sådär
2010-07-07 @ 19:32:43

Vad är bättre än att få sluta lite tidigare och solen står på topp och det är riktigt varmt ute! Chillade på stan ett tag med Mirrelo och Issa, sen mötte jag upp Adde för en kaffe på blåddan. Så nu sitter vi här, efter en runda med hunden som slutade med grä strås fight... Förövrigt har han okuperat min dator så jag får sitta här med laptopen utan några bilder. Men jag överlever nog!
Helt otippat blir det nog att kolla på fotboll ikväll, det är ju trots allt semifinal.

48 TIMMAR OCH 37 MINUTER
2010-07-06 @ 23:22:57

Får nog allt ta och visa en liten smygtitt på en otroligt snygg födelsedags present som köptes till mig idag, vill egentligen visa hela nu, men det känns ju inte riktigt rätt då jag inte kommer "få den" förrens på fredag...


ser ännu mer fram emot fredag nu


Äntligen alla samlade
2010-07-06 @ 18:04:41

Idag hade vi den efterlänktade SLD fikan på pag! Nästan ett årsedan sist, men det känns otroligt skönt att vara tillbaka. Jag stack direkt ner efter jobbet, känns så otroligt skönt att kunna skriva så förresten. Fast å andra sidan är det ju bara i tre veckor, men tur är väl det för annars hade jag nog inte överlevt detta sommarlovet, haha!



Gå ut och lufta sig lite
2010-07-05 @ 15:35:03

Första dagen avklarad! Kan inte säga mer än att det var lugnt och skönt hela dagen. Fick sitta med och kolla på Tjorven och Emil i lönneberga nu i eftermiddags, länge sen som jag såg det!
Snart blir det träning med Lisa, får hoppas att jag kan följa med mer än bara en gång denna veckan!

Jobb tajm
2010-07-04 @ 23:20:52

Yes imorgon gäller det. Då blir det första dagen på jobbet. Då är det jag och gamlingarna, hoppas att det blir roligt! Men det blir det säkert! Får använda mina byxer då med, kommer kännas galet ovant att gå en dag i jeans... haha!


Jag har iaf jeans på mig...


Juni JULI Augusti
2010-07-04 @ 14:19:11

Gårdagen blev kanon! Först åkte jag hem till Ronja, där det var överaskningsfest/välkomen hem fest! Mysigt med god mat och god dricka! Sen mötte jag upp Clara så drog vi ner till rockfesten.

Haha med dessa bilderna verkar det ju som att jag är världens Calle fan, fast riktigt så är det ju inte

Rockfesten dag 2
2010-07-03 @ 18:02:15

efter en otroligt go dag på stranden är det nu dags för rockfesten dag två, vädret är på våran sida och jag hoppas på att få en go kväll!


Lördag 3 juli
2010-07-03 @ 12:04:04

Rockfesten igår var nice, perfekt väder och god musik! Det var väl lite väl hög genomsnitts ålder men det har väl aldrig skadat att stå och lyssna på musik tsm med sin lärare?
Idag är det ett fullspäckat schema men jag har gjort upp en snygg plan för kvällen så jag hoppas att jag hinner med allt jag vill göra! Det är ju typiskt att allt händer på samma kväll!

fast ikväll ska jag inte glömma kameran!

Rockhelg
2010-07-02 @ 17:40:16

Efter att ja kört ner till läjet och köpt kulglass (för första gången i sommar) är jag nu redo för lite rock ikväll !

Jag slår följe med systrarna sevested widmark till detta roliga evenemang !

Sssssstranden
2010-07-02 @ 10:55:24

Så fort som Emil är klar, ska han och jag sticka hem till Malin för lite chill och sedan drar vi vidare till stranden och schteker lite i detta goda vädret!


Jag som skulle sova
2010-07-02 @ 01:53:31

Utav alla kvällar som batteriet kan ta slut på så är det när Ronja kommer hem. Jäklar med otur man kan få! Men hoppas på att få träffa snuttisen imorgon!
En sommaruppgift jag har fått utav Emil är att lära mig alla tågen som går förbi mitt hus... Kan än så länge två iaf. För 01.35 tåget har de senaste kvällarna vart mitt godnatt tåg, efter att det har rullatför vetj ag att det är dax att sova. Men nu är det ju så här att Emil länkade mig en sida, med otroligt roliga bilder så jag kan knappt slita mig från datorn.
Självklart ska ni få se några !

kan man nog kalla natthumor

SUMMERNIGHTS
2010-07-02 @ 00:43:40

Oj just det, jag hade en blogg med! Blivit en dag som har spenderats mest ute så inte vart så mycket tillgång till någon dator! Det har vart en go dag iaf. Började med en lunch (eller frukost för min del) på Ströget med Emil. Varvade stan med att köra lite bil med pappasen och sen mötte jag upp Moa!
Som lill Emil säger, man får passa på att njuta av vädret nu när det är så skönt så kvällen har spenderats vid subbe där vi grillade och chillade!


rockfesten, det är där jag kommer hänga imorgon


Barnkalas kväll
2010-07-01 @ 01:05:38

Idag ahr jag otroligt nog gått och köpt mig ett par brallor. Hade jag köpt dom i aug så hade det var två årsedan sen jag köpte mina senaste. Så nej, jag är inget fan av brallor. Men då det var bra om jag hade det på joobet tänkte jag att jag lika gärna kunde köpa ett par, och jag måste säga att jag gillar dom!
Fast fick kompensera med att köpa några armband och smink med, det blev bäst så!
Kvällen har vart barnkalasig med hallonsoda, polka glass och kinapuffar, mums!

RSS 2.0