FAIRTRADE
2011-02-28 @ 17:34:41

Tänker fördriva kvällen med att läsa igenom ett engelska arbete på 50 sidor om fairtrade blommor i Kenya. Tur att jag har en lista med lite go musik som jag kan lyssna på när jag så flitigt läser mig igenom arbetet.

"Sustainability initiatives like Fairtrade belive governments and other regulatory
mechanisms could or would not control previailing social and economic inequalities
"
Kort urdrag från kvällens läsning, here we go.

Sista dagen på lovet
2011-02-27 @ 19:13:42

Känns lagom segt att lovet är så gott som slut och skolan börjar imorgon igen. Känner mig inte direkt peppad för att gå dit, men men.
Konserten igår var bra, det var skön lördagskvälls underhållning. Jag Clara och Annie köpte med oss mat och drog hem till Annie efter konserten och jag kom väl hem runt halv fyra, att se en film som börjar 00.00 på tv4 där dem har reklam var 5 minut är inget att rekommendera. Det var nog därför som jag sov till ett idag.

A telephone to talk to strangers
2011-02-26 @ 15:26:37

Gårdagen blev riktigt nice, men kan lugnt säga att jag har ont i nacken idag... för mycket headbanging(?) sätter sina spår måste jag säga. Så morgonen har gått åt till att mjuka upp nacken så att den inte känns lika stel, haha!
Ikväll blir det välgörenhets konsert på ungdomenshus, en klasskamrats projektarbete för att samla in pengar till cancerfonden, hur bra som helst tycker jag! Så jag och min stela nacke ska dit och ta lite bilder och lyssna på bra band!

hahaha, bästa bilden från uh!

Releasefest
2011-02-25 @ 15:36:03

Snart sticker jag iväg till Anna där vi ska laga middag och förkröka lite innan det blir dags att dra in till stan och lyssna på Nascency som har releasefest på campus, taggad till 1000 och hoppas på en bra kväll!

Pluggpluggplugg
2011-02-25 @ 12:34:49

Siter just nu och skriver på lite arbeten som jag tänkte skicka in idag, hur jobbigt är inte det att behöva plugga på sista dagen utav lovet.. Bara jag får det hjort så är jag iofs nöjd.
Kollar även på lite utlandsstudier och det känns lite konstigt när EF skriver "Mathilda nu är det dags att planera hösten, snart kommer sommaren och studenten" Ja som om jag inte redan nu har panik över att vi tar studenten snart, så måste ef komma och påpeka det.

kollade bilder till planschen igår, denna är rätt fin.

Now the word out on the street
2011-02-25 @ 00:04:12

Mötte upp Mirre i staden för en mysig fika idag, blev mycket prat om framtiden och allt som hör där till. Lekte taxi o körde ut Elin till sitt jobb, som vi även besökte ikväll och fick en väldans rolig middag. Blev en tripp till Anna sen där vi spelade kort och jag berättade gamla minnen med mig och mina hamstrar.
För snygg bild för att egentligen få visas

Here we come to a turning of the season
2011-02-24 @ 01:14:01

Har spenderat även denna dagen i gbg med underbara tjejer. Följde med när dem kollade balklänningar och lyckades hålla mig från att inte hitta någon snyggare än den jag har köpt. Vi avslutade trippen med kaffe&kortspel på kungsmässan.
Hjälpte pappa att sätta in min nya tvbänk eller byrå på rummet ikväll med och det var med tunga steg som jag lämnade sängen o tvn för häng med C&E. Måste säga att det var värt det för vi hade en riktigt rolig och mysig pratstund denna kalla kväll.
Varva är rätt roligt måste jag säga, som dagens visdoms ord typ.
kul att mitt paint krångla så jag inte kunde sätta ihop bilderna som jag ville..
Håret i ansiktet är rätt inne nu har jag hört
och med det säger jag godnatt!

Götet med mor&far
2011-02-22 @ 19:12:25

Göteborg med mor&far resulterade i att balklänningen är fixad och den är riktigt snygg! Blev inte alls en sån som jag hade tänkt mig, men den satt helt perfekt och det kunde inte inte bli den klänningen. Har inte bestämt än om jag ska lägga ut någon bild eller om det får bli en lite överaskning inför balen, hihi. Hittade även en svart klännig och två jätte söta skjort/klänningar. Bra dag minst sagt!

Kungsmässan m Ronnis
2011-02-21 @ 17:11:26

Började dagen med ett lätt pass på gymmet, får mjuk starta lite nu efter sjuk perioden. Så himla skönt att träna på morgonen, då har man hela dagen framför sig.
Åkte till kungsmässan sen med Ronja å hade det mys! Köpte mina efterlängtade skor, en klänning (svart såklart) och en väska. Perfekt shopping för en perfekt dag!

Underbara helg
2011-02-20 @ 15:43:55

Källsjö var hur mysigt som helst! Vi pratade, kollade film, käkade god mat och ännu godare dumlekakor. Att åka till källsjö utan dumlekakor är som sommar utan sol, det funkar inte!
Väl hemma från k-sjö var det bara att hoppa in i duschen, packa väskan och ge sig ut på mer äventyr!
Middagen hos Anna var underbart god, skagenröra o räckor till förrätt, fläskfile med bulgursallad och fetaost röra till huvudrätt och chokladfondu till efterrätt.
Festen blev lyckad för mig med och det var väldigt skönt att slippa åka till krogen. Nanade hos Moa sen och jag kom i säng halv fyra, dom andra höll sig dock uppe mycket längre.
Källsjö♥

SPORTLOV 2011
2011-02-18 @ 15:34:54

Lov! Så himla skönt. Började lovet med lunch på blåddan, tror nog det skulle kännas konstigt om man började ett lov utan det... Kunde inte få ett bättre slut på skolan heller, fick reda på att min ledighet gick igenom så i april åker jag ner till Kenya igen. Kommer bli kalas!
Nu ska jag packa lite nödvändigheter för en natt borta i källsjö med mina fina kompisar♥

Så gott som lov
2011-02-17 @ 16:06:31

Det känns nästan som helg nu, sista lektionen idag var inställd och imorgon har jag bara en lektion (som iofs är i tre timmar men det gör inget då den är rolig). Den här helgen kommer bli K A L A S!
Först Källsjö fre-lör med favoriterna i SLD, kan inte låta bli att le när jag tänker på det. Sedan blir det till att fira Anna på lördagskvällen och sova över hos Mois. Myyyycket bra start på lovet tycker jag!
Fast först ska jag skriva klart en svenska uppsatts...

En vecka sen sist
2011-02-16 @ 18:32:59

Inte bloggat på en vecka, eller suttit vid datorn för den delen o resultatet är ett helt dammigt tangentbordet. Finns några anledningar varför jag inte har blopggat, o den första är att det har flyttat in en ny vän på mitt rum, en TV. Sen så har jag skaffat en kabel så jag kan koppla tvn till datorn och den använder samma utag som skärmen gör så jag har helt enkelt vart för lat för att dra ut den och byta tillbaka till skärmen.. Sen så har jag legat sjuk och inte kommit upp ur sängen sön-tis. Nu är det på bättrings vägen, men halsen gör ont och rösten låter som kratta.

detta var på alla♥dag för kanske fyra fem årsedan!

KÖRKORT!
2011-02-09 @ 18:51:43

YES! Äntligen, tror inte denna dagen hade kunnat bli bättre. Det otroligt efterlängtade körkortet fixades idag! Sån himla skön känsla. Mamma kom och lämnade bilen, sen har jag bara kört runt runt o självklart vart på donken(ett måste när man tar körkort) och blåddan! Mmmh, är på brabrabra humör!

I want to live with common people
2011-02-08 @ 16:45:17

Idag är det soligt, kallt och blåsigt. tar man bort dom två sista grejerna så hade det vart en riktigt bra dag! Fast det har ju inte vart så fel på dagen hitills. Pulp kommer till WoW och 30 Seconds to Mars kommer till p&l, bra sommar kanske?
bort med snö, slask och is, nununu

Redan måndag
2011-02-07 @ 19:08:30

Måndagen har gått fort, trots det oförberedda engelska provet på fyra timmars lektionen som fick ens huvud att snurra.
Halmstad igår var nice, hittade två fina klänningar som var precis så som jag har tänkt mig att min ska vara så det var gött. Sen käkade vi på max, vilket var sinnes då jag inte käkat där på säkert fyra år minst skulle jag tro. Det hela avslutades dock med en glass på donken. Gött att det blir träning imorgon!

Den som hittar grimmen får en espresso
2011-02-06 @ 09:30:49

Kaffet är bryggt, eller bryggt o bryggt kapslen har gjort sitt i kaffemaskinen. Nu laddar jag upp inför en kanon dag i halmstad. Förövrigt, så gjorde jag klart mitt engelska till igår när jag kom hem sen somna jag så idag kommer jag inte ihåg nått, klassiskt känns det som.

cards
2011-02-06 @ 01:24:53

det blev en mysig kortkväll med tjejerna ikväll, vi laddade upp inför morgondagen då vi ska på äventyr och få inspirationen till balen!
Ser grymt mycket fram emot detta. Så nu ska jag gå och lägga mig o hoppas att jag somnar snabbt!

för fint kort från nyår

Silvertejp, Superman, Systemetpåse, Sopsäck, Samurai, Spion, Skidåkare, ja listan kan göras lång
2011-02-05 @ 19:47:34


Lördag igen
2011-02-05 @ 10:41:31

Igår somnade jag framför datorn när jag kollade på film, då jag låg helt konstigt i sängen kan det vara en stor del till varför jag har ont i ryggen.. Inget att göra om tror ja. Lördag vilket betyder hårinpackning, ansiktsmask och kaffe mad A&M. Bra start!
Sommar, Way Out West

Pepparkakor
2011-02-04 @ 16:12:07

Nu ska jag och pappa baka pepparkakor, inte alls försent eller så. Denna julen blev inte direkt någon riktigt jul med allt som hände, så att baka pepparkakor fanns det inte riktigt tid eller ork till att göra. Men nu, nu gör det! Är någon snäll kanske någon kan få komma och smaka en, två eller tre. Självklart med gott kaffe till!
Förra julen då jag och pappa gjorde massvis med pepparkakor!

Kaffetime
2011-02-04 @ 12:21:54

Nu sticker jag ner till stan för lite kaffe med tjejerna, känns som att det kommer sitta rätt fint idag.

silvertejp vs sopsäck

Aldrig mer 150 dagarS
2011-02-04 @ 10:58:43

Nä det stämmer faktiskt, kommer aldrig mer vara 150 dagar kvar tills studenten. Så nu är det bara att börja tagga 100dagars. Kvällen blev för mig riktigt rolig och lyckad. Vi började hos Linn där bästa klassen 08teb var, bra fest det kan jag lova! Blev rätt nöjd med mig klänning måste jag säga, får kolla om jag har någon bra bild på den. Så länge får denna duga!

Ska jag lägga mig i den här filen?
2011-02-03 @ 13:15:37

Kom att tänka på alla fula uttryck som man säger när man kör, eller iaf jag.. Som idag när jag skulle välja en körfil så sa jag "ska jag lägga mig i den här filen" det hade ju sett rätt roligt ut om jag verkligen la mig i fil... eller helt enkelt "funkar ettan" "jag tar tvåan", fast filen är helt kalrt bäst.
Nu ska jag fortsätta med mitt arbete i mum och tagga 150 dagarS till max!!!

fix n'trix
2011-02-01 @ 18:13:11

Igår började jag fixa min outfit för 150 dagars som är på torsdag och hitills har det gått rätt bra, förutom att det är svårare än vad jag trodde att fixa.. ni får se vad det är sen när den är klar hihi! Jag och Elin körde bästa skoldagen idag, vi började 8.10 och efter det hade jag hål så då satt elin med mig och sen hade elin hål så då var jag med henne, så man kan säga att vi hade ett hål från halv tio till halv ett, rätt fint och jag vann mest på kortspeln!handen gör helt klart allt..

RSS 2.0