Bra start på dagen
2012-01-30 @ 11:20:39

Söndagsmyset igår var på topp! Kollade glee med Mois och SATC med Ronjis! R bjöd mig även på en sinnes god kladdkaka med hallongrädde till, hur gott lät inte det? Somnade för en gångsskull tidigt igår, eller tidigt och tidigt, innan ett. Så idag var jag klarvaken vid nio och gick ut på en liten pw med Emil. Inte varje morgon jag gör det..


28 Januari
2012-01-28 @ 16:46:51

Ligger just nu i sängen och dricker julmust och kollar på Desperate Housewives, hade en riktigt rolig kväll igår som började med middag hos Issa med Lisa och Mirre! Kycklingfile fylld med soltorkade tomater och mosarella. Gotte. Sen blev det utgång som blev riktigt rolig!


Förkylningen är ett faktum
2012-01-24 @ 01:40:23

Ligger just nu nerbäddad i min säng bland massa snyt papper, mysigt jag vet. Vill sova men hostan, mitt dunkande huvud och min rinnande näsa håller mig vaken. Kommer väl aldrig kunna somna om det ska hålla på så här. Tycker synd om mig själv faktorn är på toppen.
Bortsett från min förkylning och hosta så har dagen vart mysig, Lisa bjöd till cupcake fika tsm med Issa och Mirre! Pratat med min kära vän Annie och hängt med mina mates!
Men nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv och hämta lite mer snytpapper.


Ive been looking so long at these pictures of you that i almost belive that they are real
2012-01-22 @ 03:20:18

Idag har thilda vart och kollat på herrarnas handbollsmatch, något som hon inte har gjort sen hon gick i åttan? Kul tyckte hon att det var iaf, och det är det som räknas i hennes värld. På kvällen har hon kollat gladiatorena med sina vänner som hon tycker så mycket om. Även slirat lite med bilen och haft det allmänt bra. Nu ska hon nana för hon är trött och ska upp tidigt imorgon (11, och ja i hennes värld är det tidigt). Puss och godnatt från thildas mobil


Hot coco and snow owow
2012-01-21 @ 15:18:19

Sitter just nu och käkar frukost och kollar på snön som bara faller, vart gick det fel? Lite mysigt är det allt, men nu ska det bli vår, inte snö.


Americano
2012-01-19 @ 18:24:59

Äntligen funkar appen igen! Var tvungen att ominstallera appen för den laggade hela tiden.. Men nu funkar det!!! Har druckit kaffe med min Ronjis idag och planerat in lite mysigheter in the future! Jag gillare. Ikväll hoppas jag på en liten promenad men får se vad som händer!


Somethings got a hold on me
2012-01-16 @ 23:31:11

Yes man kan ju tycka att då jag inte har ett jobb och är ledig varje dag ändå borde uppdatera någon gång mer än vad jag gör men så är det nu inte. Veckan som har gått har vart riktigt nice! haft "drinkexamen" för m&ps kompisar, firat Elin som fyllde 20 och gått några promenader med Emil och druckit kaffe. Nu sitter jag å försöker tagga till uppesittarkväll men det går då inte bra. Så här kommer lite bilder från min mobil den som har tagits den senaste veckan!

A is everywhere
2012-01-10 @ 18:07:34

Igår hade jag Elin, Issa och Mirre uppesittarkväll! Vi spelade kort och väntade på att det nya avsnittet utav Pretty Little Liars skulle komma ut, och väntan var värd.. Riktigt bra och sneaky avsnitt! Synd bara att det är en vecka kvar tills vi får se nästa.. Sen sov dom små trollen över hos mig. Så idag åkte vi och köpte färska frallor och åt till frukost. Förutom det har jag försökt mig på att göra cupcakes idag, eller jag har gjort muffinsen men dem blev inte så fluffiga så får se hur det blir med det.

Spontaneous it is
2012-01-06 @ 17:23:36


July 15th
2012-01-04 @ 02:24:39

Idag har Thilda haft en riktigt go dag. Hon har druckit kaffe med Ronja på det ända rätta stället, shoppat skålar med sin mor och även en liten ipal. Sedan har hon ätit en väldigt god middag med sina föräldrar och hunnit träffa sina vänninor en liten sväng innan hon avslutade dagen med att blöta ner sin Snug Rug för att hon såg en för fin film för att inte spilla några tårar.

Let the walls come falling down and fear washes away
2012-01-03 @ 01:23:43

Har haft en mysig dag med mina vänner och kaffe. Kvällens spenderades sen framför tvn och del ett av tre av kronjuvelerna som dem har gjort till en serie nu. Väldigt bra faktiskt så imorgon kommer vi (nej jag är inte skitso jag har vänner)sitta bänkade igen, tagggggar! Ska även träffa min Ronjis imorgon med och det har jag längtat efter! Som plus, om jag ska känna mig lite duktig ska jag försöka komma iväg till gymmet. Men det har jag inte som nyårslöfte för det kommer jag inte hålla så istället så ska jag ha som löfte att inte gymma för OM jag kommer gymma då! Jajje!

Gott nytt år
2012-01-02 @ 14:33:09

Ja gott nytt år, 2012 nu. Kommer få säga det för mig själv ett antal gånger så att jag inte säger fel. Känns ju fortfarande som 2011. I år har jag ett löfte. Ett löfte som jag hoppas kunna hålla för annars vet jag inte ritkigt vad jag gör. För det jag har lovat mig själv är att skaffa mig ett jobbelijobb.

RSS 2.0