Hur allt kan gå snett när mobilnätet ligger nere...
2010-10-31 @ 23:49:42

Minst sagt rolig kväll! Anna tror hon har sett en räv, Clara har fått en egen låt och Annie är moppen. Jag och mina två spökkompanjoner skulle hämta upp Clara på mio parkeringen men det hela slutar med att bilens batteri dör så vi är tvungna att putta igång bilen medans ett gäng moppe killar sitter och kollar på. När bilen väl rulla skjutsade vi ner annas lillebror till bion för att sen åka till baka till Mio och vänta på Clara, men strul blev det för Claras mobil funka inte så medans vi körde från Mio till Clara till Mio till Clara så han hon gå ner till stan. Ingen bio blev det för oss då, men Anna såg(enlig henne) iaf en räv.

En för alla alla för en
2010-10-31 @ 12:38:03

Gårdagens halloweendräkt var rätt epic måste jag säga! Lite svår och jobbig, men galet rolig! Jag Anna och Annie sydde ihop två lakan, fixade hål för tre huvuden och händer, sen var vi good to go! Kan säga att det är inte helt lätt att gå när man måste sammordna med två andra..

Nu gäller det! Happy halloween!
2010-10-30 @ 20:49:06

img_4906 (MMS)

Nu gäller det! Happy halloween!


Äntligen fredag och början på ett bra lov!
2010-10-29 @ 16:21:50

Halloween dax och skolan fixade "bio" i aulan med The Shining. Så inte allt för jobbig skoldag haha. Ikväll ska vi ut och fira Issa! Det kommer bli trevligt!

Milk in da box
2010-10-28 @ 21:35:34

Idag var det inspelning som gällde! Efter mycket om och men så kom vi fram tillslut på hur vi skulle göra. Bra då att man har en kamera som funkar också, love it. Tillslut blev det så att vi spelade in med min telefonen, men det blev bara krongligare.. Aja. En dag kvar sen lov, underbart!  Stack ner till stan efter att vi hade fixat klart, fikade lite med Jussi vilket var väldans mys!

Roligt i skolan, helt klart.

Spontan tur till halmstad
2010-10-27 @ 22:55:35

Alltid lika roligt när spontan resor kommer upp. Annie skulle till en läkare i halmstad och det fanns plats i bilen så jag Clara och Anna följde med! Fick shoppat två riktigt fina klänningar och en kofta, om man nu kan kalla det kofta. Självklart råkade allt bli svart. Bilder får komma sen!
För bortsett från en bra tripp till halmstad så har dagen och minst sagt kvällen vart rätt jobbig.

Idag får regnet falla
2010-10-27 @ 21:45:56


<3

Vattenkaffe och kläm
2010-10-26 @ 19:49:06

Jag och Clara var otroligt sugna på kaffe efter skolan så vi drog hem till mig och denna gången skulle jag få göra kaffet, jag har annar varit för lat så Clara har alltid fått göra det, men det var inte det bästa för kaffet smakade ingenting mer än vatten. Inte så braaa! Men vi överlevde denna tragedi ändå och gick ut med min racerhund!
Moa tyckte vi såg ut som ett gammalt par, gör vi det?
Clara blev mannen.

Promenad dag idag ja
2010-10-25 @ 22:42:14

Efter att ha kommit hem från en promenad med Mami körde (eller ja, övningskörde) jag ut till Clara och tog en riktigt go promenad med henne och Annie. Precis som dagen innan. Nu fördriver jag tiden med att lyssna på goa sova låtar som Annie skickar. Känenr redan att de funkar för lite trött i ögonen blir jag allt.. Godnatt!

La-da da da da da de
2010-10-25 @ 17:49:31

Engelska prov och film. Det är mest vad skoldagen bestod av, det första gillas inte det andra går helt klart hem! Speciellt när det är första lektionen. Har spenderat eftermiddagen med att kolla Fresh Prince Bel Air, det ända rätta att göra när internet krånglar! Men nu blir det att byta sängen mot en promenad med mami!

Söndagar, är det något att ha
2010-10-24 @ 17:19:57

Igår blev det som sagt middag och skräckfilm! Som vanligt kommer jag inte ihåg vad filmen heter men den var inte den läskigaste skräckfilmen som jag sett. Det klockrenaste med skräckfilmer är såklart att när det händer något läskigt så ska alltid någon gå själv och kolla vad det är förnågot som händer... Smart! Vi han faktiskt med två filmer med, så den andra kommer jag ihåg namnet på Cocktail! Riktigt go musik och bra film.
Idag är det då söndag ja, och vad har jag gjrot för vettigt? Inget. Underbart!

Höstväder och middagsmys
2010-10-23 @ 16:50:58

Ikväll blir det mys med mina tjejer, perfekta vädret för en myskväll! Det blir film och middag hemma hos C. Fast först ska jag se om jag överlever att cykla ut dit... det blir kvällens stora fråga!

Waterpark
2010-10-23 @ 14:49:38

Började dagen med att köra upp till göteborg och hämta min kära mor på flygplatsen! Härligt när det regnade så mycket så att man knappt såg något på vägen... helt klart!
Annars ser lördagen ut som den alltid brukar, och förhoppningsvis blir det kaffe med Annie snart!

Crimson and clover
2010-10-22 @ 18:26:56

Vart duktig och var hundvakt med Clara idag! Vi lagade lite mat, tog en promenad och har nu kollat film. The Runaways, väldigt bra! Så självklart kommer man ha Joan Jett låtar på huvudet ikväll, eller iaf fram tills idol för då blir det beatles tema och Joan Jett kommer bytas ut mot Beatles!
världens sötaste hund!

Torsdagsmys ska det va!
2010-10-21 @ 18:12:39

Hängde med Elin efter skolan och gjorde vuxna saker som att föra över pengar till napa resan! Känns gött att det är på g nu! Blev en mysig fika med Ronnis och lite Saga på miggen sen, mycket värt! Long time no see.
Ikväll ska Clara komma hit och färga mitt hår som har börjat bli grått.

Aum Sweet Aum
2010-10-20 @ 19:59:59

Snart kommer pluggmonstret Emil hit, så ska vi plugga hinduism och käka popcorn. Lite roligare än att plugga själv helt klart!

Tvångstanke?
2010-10-20 @ 16:32:49

Det är lustigt att varje gång som jag har använt min plattång på morgonen får jag för mig att jag har glömt att stänga av den och att den kommer göra så att huset brinner ner... Vet inte hur många gånger jag har smsat pappa och frågat om han kan gå in och kolla om den verkligen är avstängd. Jobbiga känsla försvinn!
platt hår skulle jag ha där

DSHIFSIF!
2010-10-19 @ 22:00:38

Okej, min helg var helt super mysig! Den började på fredagen med hemmalagad köttfärsås och spaghetti framför idol! Det känndes att det behövdes en lugn kväll för alla låg och halvsov i sofforna. På lördagen fick vi det perfekta vädret och började dagen med en promenad längs Skrea strand. Sen åkte vi in till stan och fortsatte att njuta utav vädret på en uteservering, satt med uppkavlade armar på tröjan, hur skönt som helst! Dit kom även Elin, så gruppen var nästan fulltalig!
På kvällen blev det utgång till ett grand som inte var fullt så taggade som vi var, men vi hade det riktigt bra ändå och kvällen slutade med att vi fick skjuts hem utav vakterna... hahah! Kvällen fortsatte med att anna gjorde ännu mer köttfärsås, runt fyra. Sen somna vi gott!
Söndagen, ja va gjorde vi då? Soffan var våran bästa vän och vi lämnade den bara för att köpa mat!
En kort sammanfattning kan vara, kattbajsdynor, blåaskjortor, vaskning och chokladbollar!

I tried to find a way
2010-10-19 @ 20:34:46

Jag och Moa fick äntligen se det efterlängtade Glee avsnittet i idag! Samtidigt bakade Clara och Anna snoddas till oss, perfekt! Sen åkte vi runt och chillade lite innan jag stack och träna, idag blev det spinning + lite löpning. Känndes rätt så skönt!
en snygg bild från helgens promenad!

måndagmåndagmåndag
2010-10-18 @ 19:10:48

Finns det något värre sätt att vakna än att ens mamma kommer in och drar av täcket på en? Nee, skulle inte tro det. Stugan var helt otroligt mysigt och bra! Skriver om det sen då jag har lagt över bilderna! Nu hade jag tänkt att ha lite chill med g.g. och 90210!

Annas stuga!
2010-10-15 @ 14:53:35

Nu bär det snart av till Annas stuga med dom bästa brudarna! Kommer bli en riktigt nice helg det här, det vet jag!

Clementin
2010-10-14 @ 22:07:46

Höstens första clementin, eller satsumas som det nu hette i affären, är nu äten. Fantastiskt god och smakade precis som jag hade hoppats. Om det blir lika mycket clementin ätande som förra säsongen kommer jag nog bli orange. Vilket hade vart rätt fräkt, nästan som att vara en avatar, fast mer åt det oranga hållet...
fantasin flödar när man inte vill göra plugget...

Baddräckts mode hösten 2010
2010-10-14 @ 19:05:14

Av någon anledning håller jag just nu på att prova baddräkter.. riktigt snyggt är det faktiskt! man borde våga ha baddräkt. I helgen ska vi åka till Annas stuga, vilket kommer bli supermysigt! På schemat står även badning... om det nu händer så kommer jag att vara snyggast på skrea strand med min baddräkt! Kommer nog inte vara så många som badar dock så antagligen blir det inte så svårt...

Hello adult
2010-10-13 @ 23:12:47

Lekte vuxen för en stund idag, hade nämnligen bokat möte så att jag fick kolla på mina konton och att även få en liten dosa så att jag kan betala mina räkningar via internet. Fast gladast blev jag ju såklart för biobiljetten som jag fick. Kanon!
Fast dagens nervösaste var när jag blev stannad av polisen när jag och pappa var ute och övningskörde... Vevade först ner fel ruta, jag menar tänkte jag att polisen skulle titta in där bak? Sen fick jag blåsa tre gången för tydligen gav den inte utslag. Men kontrollen gick fint och jag rullade iväg utan käringastopp!

I said yeeeah
2010-10-13 @ 10:48:16

Hur härligt är det inte på en skala att ha sovmorgon och sen ha en snäll vän som kommer och gör lunch till en? Mmm underbart!

We were gonna studdy... but then we took a coffe
2010-10-12 @ 19:55:38

Finns en grej som jag inte gillar med min iphone och bloggen. Det är att jag inte kan uppdatera från telefonen... hade blivit så mycket lättare att få in lite goa inlägg ibland då istället för att ha massa att ta igen dagen efter bara för att man inte hade kontakt med någon dator. Menmen, vad vore världen utan ilandsproblem?
Igår körde vi iaf stenhårt på måndagsmys, började med en kaffe självklart på blåddan. Sen åkte vi hem till mig, gjorde mat och käkade lite utav den super goda kakan som min kusins flickvän bakade i helgen, sinnes är den!
Fortsatte hem till Emil och hade det chill med morötter och dipp!
Ja så denna dagen, jag och Moa tänkte ta en pluggis fika på blåddan men det sluta med massa prat och inget plugg. precis så som det ska vara innan prov!

10 10 10
2010-10-10 @ 20:07:38

När det väl händer något häftigt med datumen så måste jag sitta hemma och plugga en hel kväll... Är det sånt man får ta när man inte har pluggat under helgen och har prov direkt på måndagen?
Gött med ett eng tal på det också. Kommer bli en lång kväll 10 10 10.

Kusinhelgen närmar sig sitt slut
2010-10-10 @ 18:49:40

Helgen har vart fylld med skratt och prat! Som alla andra kusinhelger brukar vara! Roligt att träffa alla igen. Idag åkte jag Emelie och Andre till freeport och tredje gången gilt får jag nästan säga, för har inte köpt någonting där dom senaste två gångerna men nu blev det ett par hörlurar. Turkosa och fina.

Cocktailpartyyyy
2010-10-09 @ 16:58:56

Bror fyller år idag, så det blir drinkparty och mammas pizza med kusiner och mormor! Riktigt mysigt! Om det blir utgång på det ikväll vet jag inte, men nice är det iaf!

Volbeaaaaaaat!
2010-10-08 @ 14:50:00

Ikväll kommer det bli grymt! Jag Clara och Amanda ska åka upp till götet och spana in Volbeat! Grymt taggad och vad är en bättre uppvärmning inför kvällen än att kolla GLEE med Moa? fast lite öl blir det nog sen med... skulle jag tro!
Kommer komma hem ikväll till ett hus fullt av kusiner med, mycket bra fredag må jag säga!

There is no other way you know
2010-10-07 @ 18:12:14


Seriös har jag hört. Fick gjort lite och då menar jag lite på religionsinlämningen på lektione idag. Kännde mig riktigt duktig för stunden och ni ser väl hur seriöst jag jobbade... Synd bara att det inte räcker så långt!
Jag Emil och Moa fick en go gympa idag, stavgång blev det och vi kom så långt som till willys där vi köpte värd frukost. Sen har dagen rullat på i samma chill tempo!
Vad jag ska göra nu orkar jag inte ens skriva igen. För tråkigt!

pros and cons
2010-10-07 @ 00:00:37

Morgondagen har sina fördelar och nackdelar. Steamhorse kommer nog bara vara förnamnet, steamhorse är förövrigt et underbar uttryck. Ånghäst, ångest för den mindre långsökta.
Ett gött plus är att Annie kommer och hämtar upp mig innan skolan. Sen går det nog mest utför. Matte prov på fredag som jag lite har förtängt för att jag ska hoppas att det försvinner då, fast konstigt nog så gör den inte det.. Sen en härlig religions inlämning på det, lovely.
Har jag börjat skriva på den? Nej. Bra planerat Thilda, bra.

Hade varit mycket bättre med sommar sol och musik men icke det nu nej. Förövrigt har mitt rum
ätit upp den klockan. Inte snällt någonstans.

Min första dag som Iphone nörd
2010-10-06 @ 19:35:05

Jajje, som Emil säger, såhär kan det se ut om man har en go tele i närheten när man gör saker

morgon kaffet med Issa på Espresso!

Kul att det krånglar.. får visa min grupps fina flyplan senare!


En värd väntan
2010-10-05 @ 20:50:56

Äntligen säger jag bara! Nu sitter jag här med min lilla telefon i handen, eller ja gjorde skriver ju här nu! Så ja ni kan ju gissa vad jag ska göra ikväll. Lek idag, plugg imorgon... om det nu går vägen!
Annars då? Jo idag har jag hängt med Mirrelo, vi har tränat och druckit kaffe! Precis så bra som det ska vara!

To stay there
2010-10-04 @ 18:47:24

Vad glad jag blir när man vinkar till bilar för att säga tack för att dom stannade, och föraren vinkar jätte glatt tillbaka! Blev nästan lite fundersam på om jag kännde personen eller ej, men tror nog bara hon blev lika glad som jag!
Just nu ser jag mest fram emot fredag, dock inte morgonen för då är det prov i underbara matte D, mmm kärlek på det. Men kvällen kommer bli riktigt fin! Det väntas konsert med syskonen WS!
Volbeat – Magic Zone
Volbeat – I'm So Lonesome I Could Cry
Volbeat – Still Counting
Tre låtar får funka så länge, goooers!

Whats the point fo doing homework
2010-10-03 @ 22:59:48

Sitter här och kollar gammla bilder... Så mycket som man har glömt och så många minnen som kommer fram! Egentligen borde jag ju plugga men det går ju som det går på söndagar. Han med en go promend med mina bundisar innan, värt efter att ha käkat överbliven tårta från gårdagen!
hahahaha så jäkla snyggt....inte

Söndags happening
2010-10-03 @ 14:22:22

Som alla andra söndagar blir det plugg, det kan vara snabbt gjort men det beror på effektiviteten i min hjärna. Fast tydligen så hade jag en plan och mina föräldrar en. Så jag får väl se hur dagen slutar!

Igår hade vi det iaf mys med en häftig film enligt mig, men det var väl lite blandade åskiter om det. Bra som jag är kommer jag inte ihåg vad det heter.

Pizzatime
2010-10-02 @ 18:34:18

Just nu står mamma i köktet tsm med mormor och lagar pizza! Självklart är mammas pizza den godaste så då är det helt klart värt att äta hemma en kväll som denna! Det blir till att fira Pappa som fyllde år igår och för att sänka medelålderna ett snäpp har jag bjudit med Emil.

Keeping it a mystery gets to me
2010-10-02 @ 15:22:55

Började dagen fint med frukost till det senaste GG avsnittet. Inte helt fel en morgon som denna... Kvällen igår var kanon! Tiden var i en klass för sig och för det messta borta, folket var på bra humör och musiken ja, den blev bra den med tillslut! Men självklart ska jag inte glömma den otroligt goda smörgåstårtan som vi fick! Mums!

En utav Moas presenter blev en uggla, jag har har en lika dan så att det blir
lite som ett vänskaps halsband
!

I've got soul but I'am not a soldier
2010-10-01 @ 14:48:08

Sitter just nu med en handduk lindad runt mitt huvud som en turban. Det är min klädsel för kvällen! Ne, om det enda hade vart så enkelt. För ikväll är det fest och det är inte vilken fest som helst! Moas 18års fest, det kommer bli galet nice! Väskan är packad och nästan redy to go. Jag ska bara fixa till mig lite, fika med pappa som fyller år och torka håret då!
imorgon kommer jag sova skönt!

RSS 2.0