sovasovasovasova
2010-01-31 @ 23:04:01

Hair var grymt. Hade nog iofs vart bra om jag sett filmen igen, då senaste gången var för ett antal årsedan.. men vad gör det nu? Bra var det iaf.
Nu blir det till att fixa min säng (som alltid efter fester lyckas hamna i tre delar varav två alltid ligger på golvet) sen ska jag sätta på en bra film och somna gott. Imorgon börjar jag halv två, inte helt fel efter en helg som denna.

Hair
2010-01-31 @ 15:23:03

Efter en helskön gårdagskväll och morgon är det snart dags för söndagsmiddag hos Anne och Bengt-Åke! Efter det blir det till att gå direkt ner till PS musikalen Hair. Ser grymt mycket fram emot denna och efter det jag hört tror jag nog inte att mina förhoppningar kommer vara för höga!


Jaucuzzi
2010-01-30 @ 12:02:23

Idag ska jag och den lille vovven på utflyckt till lugna lugnet, där vi ska gå långpromenad med Annie&clara och sedan bada jacuzzi! Kommer bli hur skönt som helst, med lite avkoppling och ompyssling av kroppen!


förra helgens bubbelbad time, awesome kvalite på bilden ja vet.

Nu ska jag fixa frulle till en trött Adde, sen kommer Clara och hennes mamma och hämtar mig när som!

Horror movie night!
2010-01-29 @ 17:33:36

Ikväll blir det skräckfilms kväll om allt går vägen! Paranormal activity står på schemat, och vi nu ser den är jag otroligt glad över att jag slipper sova ensam inatt då någon antagligen kommer sova över!
och just det, det här med hemmafru gick bra, fram tills att jag var halvfärdig med mitt rum.. Antagligen kommer jag inte få någon hjälp utav Clara och Adde som har somna i min säng, men Clara ska iaf laga kvällsmat till mig, någon kyckling röra med mango. Mums!

en liten bild från i lördags


It's a beautiful morning
2010-01-29 @ 11:38:35

Påminnelser till mig själv:
  • skotta aldrig i motvind.
  • Sov aldrig med fyra kuddar när bredden är 90 cm på sängen.
  • ett par leggings är lite för lite när där är -8 ute.
  • oboy ska blandas, inte vara pulverform när man dricker (även fast det är det godaste)
Det var nog det hela. Annars har min morgon vart ganska bra, tog en lång runda med hunden och då två utav mina tre lektioner är inställda idag har jag bestämt mig för att stanna hemma och leka hemmafru! Hittills har det gått suveränt!

gif maker




Rolig fotolektion
2010-01-28 @ 17:23:38

Väntar på att min bror ska ringa så vi kan åka och handla, men för at fördriva tiden sitter jag och kollar på denna sidan wulffmorgenthaler.com


helt okej rolig!


tbx om fem
2010-01-28 @ 14:22:34

Just nu ligger Clara och sover på min soffa medans Issa baka chokladrutor, perfekt torsdag med andra ord! Om några timmar blir det foto och sen är det nästan helg!

Förra gången jag och Issa baka!


Myskväll med Sagi!
2010-01-27 @ 16:50:37

Nu har det kommit ännu mera snö, jag som tyckte att det var så härligt att man hade börjat se asfalten, men nehe. Det varade länge. Men snart ska jag trotsa snön och först gå en liten promenad med cosby, sen direkt ner till atletica och träna lite!
På vägen hem sen ska jag hämta upp Saga så ska hon sova här, antagligen kommer vi bara komma fram till hur mycket vi saknar Ronja.. Men hur som, kommer jag att se fram emot en mysig kväll!


nattpromenad i snö
2010-01-27 @ 00:38:59

Jag och clara har precis följt emil hem efter en rolig kväll emd utklädnader, mössor av alla desslag, banan kaka och paradise hotel! Clara ska nana här ikväll och förhoppningsivs får jag en kompis med på cosbys lille morgonpromenad innan skolan !
Men nu blir det sängen, trött som få!
The Perishers – Midnight Skies
Dagens helt klart mysigaste låt!

Så satt dom på stolar
2010-01-26 @ 18:55:26

Eftermiddagen har spenderat med Emil,Clara och Moa! Det blev kaffe, oboy mackor och massa skratt! Emil har gjort sitt första videoinlägg.. funderar på om jag ska lägga upp det för att retas lite, hihi.  Annars rullade skolan på fint och jag lyckades gå upp kvart över sex och sedan gå ut med hunden innan skolan! Känner mig lagom duktig.


something different
2010-01-25 @ 12:00:25

Då vi har börjat på nytt schema nu, har min måndags sovmorgon flyttats fråm en halvtimma. Så nu börjar jag 130.30 istället för prick. Ganska skönt! Dock kommer det att ändras om några veckor då jag istället kommer att jag psykologi på morgonen och sedan hål mellan tio och halv två.. men det kommer nog gå bra!
Nu ska jag bara fördriva tiden tills skolan börjar, men det blir nog inte så svårt!

gif maker


Gif maker

Tio i åtta imorgon då
2010-01-24 @ 22:25:30

att få lite god hemmalagad gulaschgryta var inte alls så fel efter en helg som denna! Men att Bengt Åke var helt seriös med att jag skulle pricka av mig hos honom imorgon tio i åtta, när jag börjar halv två känns inte lika troligt. Istället kommer jag sova gott i min säng och njuta av en lite längre sovmorgon!
Emil ställde upp på kvällspromenad och jag fick lite trevligt sällskap, förutom hunden då.


love

Söndagsmys
2010-01-24 @ 17:20:56

Gårdagen belv helskön, med rolig kväll hos Mathilda och sedan mitt första riktiga krogbesök! Jag och clara kom in, satte oss i ett hörn och såg allmänt vilsna ut. Men efter ett tag kom det ju mer och mer folk och satte sig och tillslut blev det en hel drös!
Clara sov sedan över här och idag har vi badat bubbelbad med massa skum och lyssnat på brusig musik!
Ikväll blir det söndagsmiddag hos Lotta. Det ska bli skönt att få lite god mat i magen efter att ha levt på mackor och oboy en hel helg!

Jag har haft mina blåa linser hela helgen och är ganska nöjd med reslutatet!

Inga blåalinser, så lite skilland är det allt!


Vart har ni mjölken?
2010-01-23 @ 16:24:19

I natt fick jag lite övernattnings gäster, eller lite och lite blev en hel drös! Men det var kul ändå fram tills frukosten då det visade sig att den fanns en halv lite mjölk kvar.. jag och adde satte oss sanbbt vid köksbordet och gjorde två stora glas oboy och njöt! Det blev extra god oboy bara för det. Men duktiga som jag och clara är tog vi hunden på en promenad ner till kvantum och köpte lite mer mjölk så vi kunde göra mer oboy!

Ikväll ska jag med den här bruden på avskedsfest för hennes syrra+kompis som ska åka till Australien i en och en halv månad på torsdag!


Nu blir det fredagsmyyys
2010-01-22 @ 17:08:21

Precis hemkommen från mitt kortaste träningspass någonsin.. förra fredagen när jag tränade vart det knappt någon i salen, nu var det massvis med folk. När jag tränar vill jag helst inte att det ska vara så mycket folk, så efter mina 25 min på crosstrainern begav jag mig hemåt. Nu väntas dusch, mat och skriva klart eng inlämning.. sen blir det MBF!

jag vet att ni vill se en bild till på denna tunikan som jag hade på mig idag..


det var nog reflexerna
2010-01-21 @ 20:42:19

Som jag fryser om mina fötter nu! kom precis hem från en runda med Cosby och självklart tog jag fel skor.. även fast jag vet att det är kallt ute, väljer jag att ta mina låga convers och frysa tårna av mig, bra mathilda. Bra. Förutom att frysa tårna av mig idag så har jag även spenderat dagen med Clara. Vi har gjort toast och torsdagsgrogg (vi tyckte vi var värda det, hihi) hunnit med att köpa en grå och gosig kofta har jag gjort med!
Självklart sitter jag här nu, med en eng inläming tills imorgon som är halvfärdig. Lite bättre än förragången men inte helt okej.. borde lära mig att göra det så fort som möjligt så man får det gjort!

detta är orsaken varför det inte blev något plugg igår..


jag ska på möte
2010-01-20 @ 14:35:57

Äntligen är fysikprovet gjort.. om det gick bra kan jag inte säga men det märker vi. Det blev en sväng ner till stan för käk på blå dörren. Sen bar det av till skolan igen för möte med Olle, som kommer bli min handledare till mitt projektarbete som jag har bestämt nu. Det ska bli riktigt roligt, och förhoppningsvis riktigt bra!
Om jag ska vara duktigt idag, så ska jag göra klart min eng inlämning.. men som alla vanliga dagar gör jag nog inte det!

i väntan på betyget..
2010-01-19 @ 13:30:01

Sitter just nu i en fullproppad datorsal och väntar på att få betyget på min hemsida, http://skolweb.varberg.se/ps164/galleri/index.html detta är även min och moas första blogg stund tsm, eller halft då moa sitter ett antal datorer bort.. Men sen ska vi ner till stan, fixa musikalbiljett och jag kommer förhoppningsvis köpa en tröja om den finns kvar. Sen blir det fyyyyyysikplugg hela dagen!

lite omgjord bild som finns på hemsidan, vill ni se orginalet får ni gå in där..



Välkommen Moa
2010-01-18 @ 15:17:40

Yes, äntligen! Moa, som är en utav mina flitiga(hoppas du har vart det annars blir det fel här) läsare utan blogg, har skaffat blogg! http://moaasplund.blogg.se Gå nu in och läs hennes fina 3 inlägg så jag kan fortsätta med pluggandet!

så här snälla var jag och emil mot moa en dag i november



Hallon
2010-01-18 @ 14:24:43

Gårdagen bjöd på mycket hallon och lite plugg, men det var som väntat! Dock fick vi sluta tidigare idag då våran svenska lärare var hemma. Egentligen hade jag inte behövt komma till skolan, men det är ju försent att komma på nu. Dagen planer är:
  • skriva klart webbdesign rapporten
  • göra klart den otroligt konstiga eng inlämningen..
  • träna
  • plugga fysik!
Låter som ännu en höjdar dag tycker jag.. fast ne.


grabbarna grus

hallonpaaaj


berndt försvann ett tag, men vi hitta honom tillslut..

Hallonpaj och fysikplugg
2010-01-17 @ 18:26:20

Ikväll har jag bjudit över grabbarna grus, emil&berndt, på hallonpaj och fysikplugg! Då kan de intelligenta pojkarna hjälpa mig lite med de svåra på fysiken. Måste säga dock att ibland är internet för bra, sökte på fysik a och fick upp en helskön sida med massa tester och videoklipps. Jag gillare!


You me and a bottle of wine
2010-01-17 @ 12:31:31

PLugg,plugg och åter plugg är det som står på dagens schema. Låter väldigt lockande, så det är nog därför jag har degat framför datorn i en timma nu, så jag ska få slippa plugget. Oturligtnog försvinner det inte, utan kommer garanterat vara kvar tills jag gör det.
Gårdagen var rolig, kvällen slutade med att jag och clara passade en kompis lägenhet. Så nu vet vi ju lite halft hur det känns att ha en egen lägenhet en lördagskväll!


kass mobil bild, men bra som jag är glömde jag kameran hemma

stor, mellan, liten

när jag kom hem tog jag på mig världens snyggaste t-shirt.

Nu blir det back to plugg. tråk.

Frukostvänlig
2010-01-16 @ 15:00:32

Igår bjöd emma över mig och sagi på frukost idag, så klockan tio traskade jag iväg till Saga för att sedan gå vidare till Emma. Där blev det en mysig frukost med prat&te. Sedan bar det vidare till stan med mirre och jag fick köpt mig två par strumpbyxor, och lämnat tillbaka ett par leggins som mamma köpte till mig.
Nu sitter jag här, mätt som tusan efter att ha ätit utav brödbullarna som mamma håller på att baka, men det var värt det.

mm, brödbullar..


Pizzakväll
2010-01-15 @ 17:39:03

Får bli ett kort snabbt inlägg idag, kom precis hem från träningen nu. Valde bort ett pass och sprang på rullbandet i 30 min istället, helt död nu. Som det ska vara. Snart ska jag in i duschen sen ska jag och pappa ner och hanlda lite barn dricka till kvällen, för ikväll bjuder mamma och pappa på hemmagjord pizza! Mums.

Promenad i vintersolen
2010-01-14 @ 18:53:24

Fick sluta skolan tidigare idag, så jag och Clara stack ner till stan och lunchade med hennes syster. Vi fick även köpt biljetter till årets ps-musikal! Då vi hade ganska god tid på oss innan fotot börja, så strosade vi runt på stan och jag köpte mig tre par trosor för 60 kr. Inte allt för dåligt!
Ikväll ska jag försöka att vara duktig, och få gjort lite av fysiken och göra klart en engelska inlämning till måndag. Kommer så lyckas med det.


Ghhhhh
2010-01-13 @ 19:34:09

Precis hemkommen från träningen och om en halvtimma kommer Jenny hit så ska vi köra lite gh och titta glee, kommer bli myys!

Galet snygg gh-gitarr ritad utav mig för ett antal år sedan.. haha


Is this it
2010-01-13 @ 17:11:23

Äntligen! Klar med en utav fem inlämningar. Nu är det bara fyra kvar.. Men det ska nog gå. Nu ska jag snart sticka ner till stan med pappa, vi ska leta efter en bra väckarklocka till mig. Kan behövas nu, för jag kommer inte upp på morgona om inte pappa väcker mig. Sen blir det träning med Issa&Mirre, Cardio Moves! Första gången jag inte går ensam, det ska bli nice.

en bild på mormor, bara för att hon fick äran att vara ämnet i mitt reportage!



Jag kan inte låta bli
2010-01-12 @ 21:29:21

Nackdelen med att skriva sina inlämingar på datorn är just att man sitter uppkopplad till internet hela tiden. Även fast jag vet att jag inte ska göra annat än att skriva klart mina inlämningar kan jag inte låta bli att kolla facebook lite då och då, men just ikväll är det inte bara facebook som har avbrutit mig! Mina blåfärgade linser som jag ska testa nu några dagar har kommit, och dom ser väldigt roliga ut! Hoppas bara att dom blir snygga på.


Free fall
2010-01-12 @ 18:34:30

årets första längsta skoldag är nu över, men inte lägger jag ner pluggandet för det. Nejnej! Ikväll blir det att skriva svenska reportage och börja med en engelska uppsatts. Kunde haft en lite roligare tisdagskväll, men jag över leverla nog. Har ju mitt vanilj te och lite go musik! Fotot gick hyffsat bra idag med men förhoppningsvis går det bättre på torsdag!

Hade inte varit så fel att ta ett varmt bad ikväll istället för allt plugg..


Var är du min lilla sladd?
2010-01-11 @ 21:28:45

Jag förstår inte hur saker bara kan försvinna. För några veckorn sen försvann mitt diadem, men kom dock fram igår. Bra tänkte jag, men istället för att diademet är borta har det liksom bytat plats med min ipod sladd till datorn. Det känns lagom kul då jag måste uppdatera den. Men, som vanligt brukar saker och ting komma fram, men innan dess är det grymt jobbigt!

redan skola?
2010-01-11 @ 15:51:15

jaha, och vad tittar jag på? måste säkert vara min nytvättade väg!

 

Första skoldagen idag, och vad gjorde vi? ingenting. Fick vi några läxor? Massor! Dess två kommande veckor kommer som vanlig spenderas framför datorn, dock med lite annat syfte. Två engelska inlämningar, två svenska inlämningar och ett fysik A prov har jag att se fram emot!

Mmm. låter skoj va? Idag ska jag dock vara lite busig, och dra iväg till gymmet istället för att vara duktigt och göra svenska arbete!

 


söndagsgos
2010-01-10 @ 21:48:30


Lille Lasse Lindh

Lifehouse - hanging by a moment

 

Skola imorgon, kanonkul! Men innan det ska jag försöka hinner ner till stan och fixa lite grejer samt träna.

Men det återstår att se hur det går med det.

 

Godnatt sålänge,


Promenix
2010-01-10 @ 17:06:13

Bara för att jag är en sån bra vän sa jag ja när Emil bad mig att möta honom när han var på väg hem från Hanna, kan tillägas att det är inte nära det. Men jag mötte upp honom vid sparbankshallen och då emil redan hade gått en lång promenad kunde han lika gärna fortsätta gå och följa med mig när jag skulle förnya mitt gymkort.
Blev även en kaffe på blå dörren och allmänt snack innan det bar av ut igen i den inte allt för kalla vinterdagen.



emil knöt skorna..

..det tog ett tag

Det var väldigt härligt att gå hem idag, då det inte var så jobbigt kallt!

Kanelknäcke en söndagsmorgon
2010-01-10 @ 12:23:05

Jag har kommit in i någonslags knäckebrödsfas. Det enda som är gott att äta är en knäckemacka med ost, eller leverpastej och blötgurka (smakar godare än vad det låter).
Denna sista lovdag firar jag såklart med kanelknäcke till frukost, och hoppas på att dagen kommer bli lika god!

morgonsunderhållning


Sneak a peak
2010-01-09 @ 17:50:49

Tänkte göra en rolig bildserie utav klänningen men då det inte verkar fungera får ni bara se en liten del utav den!

Lite rosa, hihi

Lördagsshopping
2010-01-09 @ 16:07:03

Mamma och jag stack ner till stan en sväng idag och fick inhandlat ett par skidbyxor till mig, två mössor(jag kunde inte bestämma vilken färg jag ville ha och så var dom på rean, så då gick det prma). Jag har även köpte min första rosa klänning. Okej, inte riktigt helt rosa är den inte.. men den är rosa!  Fast det är fin. Lyckades även köpa en bh+trosor för 40 kr, inte så dåligt? jag som tänkte att all rea var över. Det enda som var dåligt var att det var hål i ett par leggings som vi köpte, så det ska jag gå ner och byta på måndag! Annars har det blivit massa kanon köp.



The wall
2010-01-08 @ 16:03:04


Detta är sista gången mina dörrar ser ut just su här, för nu ska det bort! Nytt år, nya skriv möjligheter!
Det har ju blivit endel kladd sen i sommras, men det som har varit svårast att läsa är det som står på den lilla dörren längst upp till vänster.
Det är inte lika lätt som det ser ut att få det helt rent heller.. vet inte hur många gånger jag har tvättat dom nu men det dycker ständingt upp vita ränder.
Annars har jag hunnit skriva lite på mitt CV som ska vara inne på måndag, så denna fredagen ahr inte vart helt förgäves.


Lugna lugnet
2010-01-08 @ 11:01:23

Igår tog jag och Emil bussen ut till lugnet för att träffa Moa som vi inte träffat på ett bra tag. Det hela slutar med att vi hamnar på donken, tsm med Clara Annie och Anna! Årets första snobollskrig har vi haft med, och jag förlorade min gosis till örat. Har två stycken öronvärmare som man "klickar" på örat, så just därför är ganska lätta att tappa.
När alla var stelfrusna och blöta gick vi hem till Anna och kollade på The Shining. Lagom läskig..
Tanken var sen att jag och Emil skulle åka taxi hem, men då jag hade sagt till m&p att dom kunde låsa och bra som jag är hade jag inte med mig några nycklar fick jag sova hos Clurret!

Detta är Emils söta musmatta!


Fruit de la passion
2010-01-07 @ 20:06:44

När mamma kom hem från jobbet idag hade hon med sig dessa två godingarna till mig! Visserligen ville jag ha den mer väskvänliga flaskan utav body lotionen, men jag ska inte klaga!
Så nu kommer jag plåga emil&moa hela kvällen med min persikoluktande body lotion.



Jag måste medge om att jag känner mig lite duktigt som just nu sitter och skriver en bokrecension på engelska som ska vara inne om tio dagar. Att jag inte har börjat på svenska arbetet som ska vara inne redan på måndag kan vi skippa.

ofrivillig sovmorgon?
2010-01-07 @ 13:39:58

Håret blev precis som jag ville så jag är nöjd! Inatt lyckades jag somna innan min ljusslinga släcks (01.30) tänkte jag skulle vara lite duktigt så jag skulle orka gå upp vid 11. Men då mitt lov har inneburit en uppstigning tidigast tolv, gick min plan inte så bra idag. Tur att Mirre är bra och kan skjuta fram vår fika en halvtimma!
Så nu ska jag bara skynda mig och packa min träningsväska sen blir det ut i snön igen!

This is how it looks


Here we go
2010-01-06 @ 21:54:26

Nu har jag bestämt mig, mörkare here i come!

Så här mycket får ni se av mig idag, men jag kan säga att linn blev lite chockad när hon såg mig.

Jag bar jeans.

En brakfrukost made by EMC


En sån har jag hemma!
2010-01-06 @ 18:01:25

Sen nio tiden igår har jag varit med Emil&Clara! Det ända villkoret Clara hade för att ta sig in till stan i snö kaoset var att vi skulle dygna. Så emil som hade lägenheten för sig själv tyckte inte det lät som en dålig ide.
Emil och jag möttes upp vid nio och köpte det som behövdes för en uppersittarkväll, chips&läsk.
Självklart hade vi clementiner med. Sen mötte vi upp clara som kom med bussen och gick hem till Emil.
Men att sedan tre teknister inte kan få igång en dvd känns inte riktigt rätt.. Fast vi lyckades såklart med det efter ett litet tag, dvdn var tydligen av...
Vid halv sju imorse bestämde vi oss för att det nog var dags för läggdags ändå. Sex timmar senare hade vi gjort ett berg med toast, oboy och smoothie!
Ett antal filmer har vi kollat på med och vi klarade det utan att somna!

Det är istort sett det jag har gjort de senaste timmarna, och rikitgt skoj har det varit!

Längtan efter sommar&festival
2010-01-05 @ 19:03:51

Det blev en lång fika med Lisa, vi kollade på männsikor som ramlade runt i snön, pratade om hultsfred och gamla minnen och nuet! Var ett bra tag sen vi såg och verkligen pratade, så det var en väldigt bra start på året kom vi båda fram till. Men efter ett tag så var även vi redo att gå ut i snön, igen. Jag trillade runt som bambi på hal is med mina skor,  och råkade även slå till lisa (dock inte hårt) på armen när jag höll på att trilla. Hon blev nästan lika rädd som jag, det var kul.

Lisas hår var väldigt fint innan hon tog på sig sin mössa

Jag var i väldigt god tid till träningen och roade mig med att ta kort i speglen

Snöstorm
2010-01-05 @ 11:49:04

Idag känner jag mig duktig! Uppe före tolv. Lite framsteg mot en tidigare morgon.
Igår blev en rolig dag, vi gick från Clara till Anna och från Anna till mig. Från det ena stället till det andra.
Adde och Clara lyckades ganska bra med när dom råkade vålta ut popcornskålen, hela mitt rum stinker popcorn. Blir städtajm för mig idag innan jag ska ner till stan och träffa Lisa, vilket var allt för längesen.
och just det.. det snöar hej vilt utanför mitt fönster!


En gladglad Lisa på Hultan i sommras!

Hos Clurret
2010-01-04 @ 15:28:44

Sitter just nu med claras nya laptop och väntar på att hon ska göra klart kladdisen. Adde sitter bredvid och spelar fula låta på sin iphone och leker cool!

Kladdis, dock inte lika god som Claras


Snabb frukost och ut igen
2010-01-04 @ 13:29:02

Att vakna och ha 7 väntade sms känns lite skumt.. sån tur var alla från Linn och något i stil med "vakna vakna vakna".
Igår var en bra kväll med mycket gh spel, varma hallon och glass och mys!
Idag blir en bra dag, för Emil& Adde har kommit hem! Inte träffat dom på tolv dagar. Det är nog rekord. iaf för det senaste halvåret om man tar bort min resa! Adde är påväg hit nu, sen sticker vi nog ut till lugnet och träffar Clara!

 


Hairography
2010-01-03 @ 15:08:49

Just nu sitter jag och försöker komma på hur jag ska ha mitt hår. Om jag ska färga det, och i vilken färg isf.

detta är hur det ser ut just nu... men frågan är om jag vill ha mörkare eller ljusare.
Tur att Jenny och Cicci kommer hit ikväll, så jag kan få lite bra hår råd!
Vi ska lira GH och göra chiabata mackor, mums!


en tid i sommras såg det ut så här. Sedan blev det mörkt igen.



TP kväll
2010-01-03 @ 13:27:26

Gårdagens vakna tid spenderades först på stan, sedan hemma hos Linn. Jag fick mina potatiskrocketter och linn fick sin kina mat. Efter en stund så kom issa med, och vi bänkade oss i soffan för att kolla på Harry Potter och den flammande bägaren tills annie, som inte hade sett den kom. Då förflyttade vi oss istället till köket och spelade linns julklapp, TP.

Efter för mycket fakta på en lördagskväll hamnade jag och Linn framför tvn igen när alla gått.
Spiderman och Olycksfåglen blev sedda, varav den sista filmen linn fick sitta och försöka förklara för mig vad som hände hela tiden då jag missade första delen.

Linns tp deluxe med massa olika svårighetsgrader på korten

Overkill
2010-01-02 @ 02:24:35

Av alla ord man kan ha på hjärnan är overkill det som har tagit över min en januri kväll som denna! Allt är overkill. Annars hade inte min första kväll kunnat vara så mycket bättre. Börja med min favorit stund på hela veckan, fredagsmys! Den spenderades hos Anna tsm med Clara och Annie. Vi spelade alfapet, kollade knasiga bilder och klipp, drack pommac (För längesen!), lyssnade på årets första myslåt Green Day – 21 Guns - featuring Green Day And The Cast Of American Idiot och drack jordgubbs dricka!
Att sedan gå hem i snön med disney snöflingor fallandes var inte heller så fel!
Godnatt!



en snyggsnygg bild från i våras som även pryder min vägg!

1 Januari 2010
2010-01-01 @ 18:39:02

Årets första inlägg då.. känns inte så konstigt. Just nu känns det som att 2010 kommer bli ett bra år.
Tänkte skriva att jag tar studenten, men kom ju på att det gör jag ju inte. Så därför glömmer vi det. Istället tänkte jag visa några bilder från de sista timmarna utav 2009.


jag körde Blair style med diadem i håret








RSS 2.0