Spontan kalas
2010-05-31 @ 22:15:50

Berättade om den komun tävlingen förra vecka, och gissa vem som kamma hem segern? av 99 röster fick jag 59, så nöjd är jag allt! Tydligen gick det hem att måla en fästning och en sol. Jag gillar't.
De va de som jag hade på hjärtat, så nu blir det pluggtime. Igen för provet var inställt idag pga sjukdom, så det blev spontant måndagskalas som innehöll en sjuke cykelsesion med Emil!


Inget slår en fylla som en festivalfylla!
2010-05-31 @ 18:52:28

"Inget slår en fylla som en festivalfylla" är ett gott motto som man har levt på och jösses vilka bra dagar jag har haft! Kan säga att ingen från campet har haft röst idag och det kan bara betyda att det har varit förjävla bra drag! Om detta gunget håller i sig hela sommaren kommer det lätt bli en grym jäkla sommar!




Tänkte göra en skön lista med alla goa grejer som har hänt men insåg snabbt att den skulle bli så galet lång att det bara hade blivit jobbigt att läsa. Räcker med att det kommer lite då och då!


Topp fem utav spelningarna är dock lite lättare, då det inte blev så många band sedda...

  • Maskinen
  • Teddybears
  • Thåström
  • Johnossi
  • The Hives

Mer bilder kommer snart, så backa rå!

 


S!ESTA
2010-05-26 @ 13:04:30

Here i come! Om drygt en timma är jag nere på stationen och möter upp gänget för resan till Hässleholm. Kommer bli grymt!!! Väskan är som vanligt galet tung, måste vara alla äpplen som jag har tagit med...
Bränt ut tre härliga cdskivor som ska med så peppen är på topp!

Hörs på söndag om jag lever!



Den här pojken fyller 18 idag med, så gissa om han kommer få en bra födelsedag eller vad?


Topp tre
2010-05-25 @ 17:04:38

På eos lektionen för några veckor sen fick vi designa en logga till varbergs kommun, och utav alla bidrag skulle dom sedan välja ut tre favoriter som sedan folk skulle få rösta på.
Glad nyhet ett: Om man bara designade en och skickade in, fick man en biobiljett!
Glad nyhet två: Min logga kom bland topp tre och tävlingen avslutades igår, så det blir spännande att se om loggan jag gjorde blev en vinnare.


Min är Nr 1, nummrerna är bara där för att man ska kunna rösta, så inget är klart än!
Men skoj är det iaf!


lite smått panik
2010-05-24 @ 23:39:38

Börjar få ltie smått panik hr framför datorn! Massa saker som snurrar i mitt huvud som jag måste fixa både före och efter siesta. Tyvärr kommer träningen få åka åt sidan dessa två dagarna, och det gör mig inte glad. Förra veckan blev det inte så mycket träning då heller, för då var det sjuktider. Men det kommer ju en vecka efter siesta med.
Ska försöka fixa en sak ikväll iaf, mitt rum.
Never ending project...


Två dagar kvar
2010-05-24 @ 18:28:03

Dagen har rullat på rikitgt fint, förutom ett nedslag. Jag lyckades tappa bort min körkorts bok efter att ha haft den i en timma. Bra Thilda! Annars så gick första körlektionen finemang och jag köre inte på någon tant eller repa bilen. Som jag sa till pappa. Skämtet uppskttades dock inte så mycket.
Tog en mysig fika mer M&I på blådörren med, taggade lite siesta och det är bara två dagar kvar! Åker på torsdag.. känns inte som att det är så kort tid kvar. Men det är nice!


Självklart ska denna festivaltröjan med, finns ingen bättre!


Jag tänkte köpta lite färger
2010-05-23 @ 18:59:12

Shoppingen i gbg blev då inte riktigt som jag tänkt mig. Tänkte att nu ska jag köpa lite kläder med färg. Såjag gick och leta, men självklart var det enda jag hitta svart. Så det hela slute med att jag kom hem med en klänning, ett par leggins och en tröja. All in black. Kan inte hjälpas. Men snyggt som tusan var det!


en del av en klänning

en del av en tröja


Göteborg hela dan
2010-05-22 @ 19:37:45

Åkte upp tidigt till göteborg med mamma och pappa för lite shopping innan vi stack vidare till slottskogen och kollade på göteborgsvarvet. Det var en del som sprang loppet, tror det var uppemåt 58 000 eller något sånt. hade jag aldrig klarat i denna värmen. Så tur att jag bara titta på!
Nu ska jag hem till Emil och njuta av den goa lörsdagskvällen med sommarkläderna på!

hos clurriclurr
2010-05-21 @ 17:11:27



Efter en go simtur sitter jag nu i clurrets säng och kollar på när hon städar, skönt att det inte är jag som gör det. Vi planerar även lite inför ett hemligt uppdrag som ska utföras ikväll vid midnatt, mer kan jag dock inte säga då det är hemlighetsstämplat!


Ronnis B-day!
2010-05-20 @ 22:38:52

Det är inte bara torsdag idag, nejnej. Det är Ronjas födelsedag med. Så jag har förberett ett litet tal här.. i form av en bild! Kan egentligen inte säga mer än att jag saknar dig grymt mycket och de kommande 40 dagarna hoppas jag går snabbare än snabbast.


Grattis favorit!


Elof och Margaretha
2010-05-20 @ 21:40:44

Började dagen med en försovning som innebar att jag började skolan 14.40 med en lektion. Inte så fel. Dock var inte jag den ända som försov, kan ju säga att jag fick tre härliga sms där det stod inprincip samma sak "Kan du säga till att jag blir sen". Som om jag var i skolan.. men två utav mina sleepkompanjoner Emil och Clara följde med på frukost innan jag mötte upp Jenny för en fika!
Sen blev det chill med Clara ett tag, innan Adde och Lomar kom och gjorde parkour konster vid bänkarna. Adde tog sig ett behövligt dopp och jag fick gosat med Felix jätte hund.


Lira lite boll
2010-05-19 @ 23:49:14

Gav vädret en chans till och stack till Haga där det lirades lite härlig boll med trevlig folk. Vann baskettävling trots att jag inte skjutit på en korg på jag vet inte hur länge... Är lite sugen på att börja igen, men det kommer nog inte hända. Fast, vem vet? vad jag vet är att nu är det sovdags, och fy tusan vad skönt det ska bli!




får avsluta med en schysst bild på emmeboi, den otroligt snygga bilden på mig
den bjuder jag på.

You need more
2010-05-19 @ 17:13:24

Tog mig precis en go dusch, med tanken på att jag skulle kunna soltorka på balkongen. Solen var inte direkt på min sida och gick i moln efter en minut.. så där satt jag och frös innan jag bestämde mig för att gå in igen. Lite synd, såg fram emot en liten power-nap på balkongen. Annars så har jag inget emot solen alls.

18 maj
2010-05-18 @ 18:03:51

Gött att tisdagen har rullat på lika härligt som måndagen. Just nu sitter jag och försöker skriva ihop en sammanfattning utav Kenya resan, går väldigt fort fram... Förövrigt åt jag årets första glass idag, vilket inte var helt fel! Sommarkänsla i glassform.


Äntligen måndag äntligen
2010-05-17 @ 23:38:08


Vilken toppen måndag det blev ja! Jobb fixat, körlektion fixad och bara allmänt bra. Funderar nästan på om något ont kommer hända för att förstöra denna bra måndag.. dock är det ju bara 25 min kvar så tror det håller sig!

GODNATT


Ja men det var ju en trevlig måndag
2010-05-17 @ 18:17:09

Ett inte så väntat brev låg på köksbordet när jag kom hem idag, från kommunen. Vad kunde det vara tänkte jag när jag öppna det (dock hade jag mina aningar..) Jo ett brev om sommarjobb. Och japp, Mathilda har nu fått ett sommarjobb. Ser ni någon gå bredvid en tant i sommar kan det hända att det är jag.. Så nu hoppas jag bara att jag inte får det på 57an så jag måste välja, för då blir det jobbigt.


Snögg bild som jag har tattat från Mirris tror ja!


Aaron Johnson
2010-05-16 @ 23:24:37

Aaron Johnson, en bild säger mer än tusen ord.
Förövrigt såg jag Kick Ass innan, och detnvar awesome! Kan ha lite med att Aaron var med i den att göra, men bara lite.

 

sweet dreams


Korsordssöndag
2010-05-16 @ 13:36:03

Sitter just nu med ett korsord framför mig, är fast besluten om att jag ska vinna dessa biobiljetter som dom lottar ut. Har ju iofs nio dagar på mig att löas det men känns bäst att få det gjort så fort som möjligt!
Så lösa korsord är väll det jag kommer lyckas göra idag skulle jag tro. Köra lite bild med. Det börjar bli en söndagsvana.


söndagshumor..


femton tjugotvå
2010-05-15 @ 15:22:09

Mamma och pappa har åkt till danmark över dagen och självklart blir det jag som får ta hand om hunden. En dag klarar jag ju av. Fast självklart vräkte regnet ner när vi skulle ut, så var tvungen att dra cosby upp från hans korg. För ut skulle vi.


Suddigt och bra


Haffa dom
2010-05-14 @ 17:31:06

Man blev ju inte alls sugen på att ta studenten när alla glada jippostudenter sprang runt på stan, nej nej.. Bara ett år kvar, så får väll gott vänta.
Köpte mig en nice sommartunika som passar perfekt till sena sommarkvällar. Är även tvungen att testa den nya marabou chokladen, så ska snart sticka hem till Emil och laga lite god mat och smaka marabou passion.


Min plan på chill eftermiddag gick lite i kras så bubbleroom tidningen får vänta. Kan tilläga att
vitamindrycken vitamino inte alls var lika god som vitamin well.
inte ens nästan.


Solsolsol
2010-05-14 @ 12:44:55

Inget slår en morgon lika mycket som när man vaknar upp och solen strålar in i rummet. Har gjort i ordning mig lite god frukost och ska snart göra mig i ordning för att dra hem till Emil en stund innan det blir att möta upp brudarna i stan för att kolla in lite på Jippodagen!

Födelsedagskalas
2010-05-13 @ 16:12:14

Ikväll ska jag hem till min farbror, han har fyllt 50 så det blir lite kalas och så! Förutm kvällensplaner har jag i stort sett inte gjort någonting idag. Vilket har vart rätt så skönt!


Kristi himmelsfärd
2010-05-13 @ 12:41:54

Lovet invigdes ju igår med bowling, jag vann inte men jag tror jag slog personligt rekord genom att få 100 så jag är mer än nöjd! Sedan gick vi och köpte lite god mat, och stack hem till Emil där vi var nästan hela kvällen. En liten promenad blev det ju självklart med.


It's raining cats and dogs
2010-05-12 @ 16:08:55

Kom hem dyngsur från skolan, så nu har jag bytt om och är redo för en omgång bowling med the gang! Efter det blir det nog mat hos Emil. Helt okej bra start på lovet tycker jag. Förutom regnet då.
Men först blir det att fika lite med mammas kompisar från England som är här på ett litet stopp! Sen blir det ut i regnet igen...

myskväll
2010-05-11 @ 19:08:57

Gossip Girl, te och choklad kommer sammanfatta min kväll. Kanske en promenad med, men bara kanske! Lugnt kommer det bli iaf, det är ett som är säkert.


Fysikplugg är inget att rekomendera.
2010-05-10 @ 19:51:59

Firade Annies sista timmar som 17 åring på Blådörren där vi gjorde en snygg om-möblering utav stolarna. Efter det traskade jag ner till Atletica för lite go träning och nu försöker jag göra allt för att undvika att öppna fysikböckerna. Som jag iofs måste öppna rätt snart innan min panik inför provet kommer gå i taket.
Hade hellre suttit ute, lyssnat på Laleh – Hide Away och bara chillat. Men det får väll bli efter provet gissar jag.

Tionde maj
2010-05-10 @ 11:33:48

Tog mig en extra sovmorgon idag.. var så jäkla trött. Igår kväll blev det Pokemon "mini-marathon". Kan inte säga hur många avsnitt jag såg, då Addes sackosäckar var otroligt sovvänliga..
När jag väl orkade upp var det dags att åka till körskolan. Så nu är mitt körkort on it's way. Eller ah, ska iaf börja köra snart, sen får vi se hur det går..


Ja men kan vi inte bara hoppa över de kommande veckorna
2010-05-09 @ 16:51:08

Igår fick jag inte bara ett samtal från 57an, utan igår bokades också biljetter till Siesta! Peppen är igång!


Gårdagens bästa
2010-05-09 @ 10:53:16

Kom upp innan tio idag, vilket faktiskt känns riktigt skönt. Inte ofta det händer frivilligt på söndagar längre. Gårdagen var nice, och det jag gjorde var att provjobba på 57an som diskare. Vet inte än om jag får jobbet, men det var kul. Lite sressigt på sina ställen men det gick bra tycker jag! Det bästa med det här jobbet hade ju vart att jag jobbade med Saga isf. Så jag håller tummarna!


FRUKOOOOOOST!


Lördag!
2010-05-08 @ 15:18:50

Vart en sväng på stan och fick ett samtal som gjorde mig väldigt glad! Tänker inte säga mer just nu, men hoppas min kväll kommer bli rolig! Köpte mig en snygg bikini från h&m som jag hade spanat in på hemsidan för några dagar sen, så nu hoppas jag att sommaren kommer snart.

There's something in the wind like a whisper longing to be heard
2010-05-08 @ 01:24:57

Ja då var man barnvakt igen! Känns skönt att kunna ge lite tillbaka efter alla de gånger mina vänner har tagit hand om mig. Eller ja, lagat mat åt mig och gått ut med hunden. Men om jag känner mig själv så är det nog bäst(och godast) om Emil får sköta matlagningen ändå. Det blir bäst så!
Käkade en god middag med mamma och pappa innan med, kyckling och sallad! Fin fredag blev det allt.
Puss och godnatt, nu ska jag lyssnar på en riktigt skön låt med Adept! Dagens favvo band.


orkade inte leta upp en bättre bild på los päronens


Telephone
2010-05-07 @ 15:36:33


Kollde runt lite på internet och började titta på det här klippet.. 1.05 in i klippet går det verkligen inte att hålla sig för skratt!

 


This is how we do it
2010-05-06 @ 21:38:50

Blev en riktigt härlig eftermiddag på balkongen tillsamman med Annie&Clara innan. Testade den nya marabou polka, vilken direkt blev en favorit! Riktigt god, har gömt den så inte mamma och pappa ska hitta den!
Imorgon är det eng nationella listening, och jag är inte alls taggad.. känns lagom bra. Men får väll hoppas att det går vägen iaf!



Det löste sig tillslut
2010-05-05 @ 23:37:14

Nu är jag lycklig igen. Internet på min dator funkar. Självklart hände det när jag tänkte "Äsch, behöver inte sätta mig vid datorn, kommer bara fastna. Bättre att sova" och vips, så funka den.
En annan "rolig" incident som hände ikväll var att när jag skulle gå ut, så tänkte jag att nycklar det behöver inte jag. Mamma och pappa låser ju aldrig dörren när jag går ut.
Gissa vad dörren var när jag kom hem? Jo låst.

Nu ska jag sova. Riktigt skönt hoppas jag.


The birthday boy!


För att vara en bra dag var den inte så bra
2010-05-05 @ 21:21:23

När jag vaknade imorrse kändes det som att jag inte hade sovit någonting på hela natten. Hade vart så skönt att skippa skolan och bara få vara hemma heeeela dagen.. Dock gjorde jag inte det utan gick till skolan. I takt med att tiden gick blev jag ju piggare och det var väll tur det för efter skolan stack jag och Victor ner till atletica och pumpa på gymmet. Han skulle träna armar så jag hänka på, kan ju säga att om inte jag har träningsvärk imorgon kommer det vara något fel. Var helt slut se när jag kom hem, mage, armar och konditionsträning! Woooosh.

Just nu är inte mitt humör på topp, för internet krånglar. Men bara på min dator. Whats up with that? Undrar om den har något emot mig. Vill förstöra min onsdags aka kolla Glee kväll. Inte okej alls.
Förhoppningsivis ska jag träffa Emil och födelsedagsbarnet Adde lite senare, så jag har någon att klaga över.

make no sense.


MODEVISNING
2010-05-04 @ 23:18:22

Trevlig tisdag!





Dumma folk som har huvudena i vägen.


Sagas nya look!



Hello afro woman!


At Emils place
2010-05-04 @ 16:56:04

Sitter just nu hos emil och vaktar hans hem medans han köper mat. Han och Adde sak iväg och surfa sen och då ska jag möta upp brudsen så ska vi dra på modevisningen! det var väll allt, skulle jag tro.


emil tror han är fågelskådare och har massa måsbilder på sin dator..


Pasta de Mathilda
2010-05-03 @ 21:15:29

Måndagen har vart bra, gick på ett otroligt roligt pass idag som jag inte gått på på jätte länge. Förstår knappt varför jag inte gått på det förräns nu igen. Men sak samma, var helt slut när jag kom hem så satta mig vid datorn och började chill skriva eng uppsattsen som ska vara inne idag.. och det går faktiskt ganska bra nu (peppar peppar ta i trä). Min kära kompanjon Andreas kom över en stund också och jag blev påmind om att jag inte käkat något annat än mackor och mina satsumas idag, så nu precis lagade jag till en riktigt höjdar middag (för att vara mig då).

Rätt så stark, rätt så snygg, men framför allt rätt så god!

The Blue Door
2010-05-03 @ 11:58:32

Drar mig ner till stan för en lunch på blådörren med några sköna lirare!


vad tror ni om alla dessa tuggummin?
2010-05-02 @ 23:42:24

Hemkommen från en liten promenad med grabbarna grus. Diskuterades en del om maj, och som det ser ut nu kommer det nog bli en riktigt skön månad! Den började ju minst sagt bra, så man får ju hoppas att det fortsätter så. Nu ska jag sova gott och se fram emot en chill vecka.

Looking back at sunsets on the Eastside
We lost track of the time
Dreams aren't what they used to be
Some things slide by so carelessly

Smile like you mean it
Smile like you mean it


Festivaler och söndagsplugg
2010-05-02 @ 15:44:10

Kan väll inte säga att jag gjort något vettigt idag heller egentligen.. Började skriva lite på en eng uppsatts som ska vara inne i morgon, men kom inte så långt. Som vanligt. Sen har jag kollat på festivaler inför sommaren, vilket iofs är grymt vettigt tidsfördrif. Så just nu lutar det lite åt Siesta, då sommarlovet inte har börjat och man skulle inte missa något jobb om man får sommarjobb. Sen är det ju metaltown som inte alls skulle vara fel att gå på, men tycker det är lite dyrt med 1500 för två dagar, när en P&L biljett kostar 1700 för 6 dagar. Putte i Parken är det ingen som vill åka till förutom jag, så det blir det nog inte. Knaaaaas!


Hultan förra året var ju inte fel alls! Dock fyller ja 18 under
detta årets hultsfred.. så de blir de nog inte!


Första Maj
2010-05-01 @ 16:57:51

Gårdagen blev rätt nice, men det är fortfarande tre mysterium som jag inte kan förstå mig på.
  1. Hur lyckades högtalaren trilla ner från bokhyllan utan att gå sönder?
    kan tillägas att den satt två meter upp.
  2. Efter alla de senaste festerna jag har haft, har någon gått ner i källaren fält upp
    extra sängen.. Har dock mina aningar om vem denna personen kan vara!
  3. Min säng. Den lyckas alltid ligga huller om buller på golvet. Det är som att så fort någon sätter sig
    i den får den en extra dragningskraft ner mot golvet.

söta vänner!


Clara köpte klackisar och blev aningen längre än Linn..

Blev en liten sväng ner på stan sen, och som jag längtar tills jag fyller 18 så jag iaf har möjligheten att kunna gå in på krogen! Träffade Carro som det sedan blev att jag hängde med, och försökte hitta hennes cykel.. vilket inte var lätt kan jag lova. Men vi fann den och kvällen slutade med att jag Emil, lillemil, adde och Carro gick hem till emil och somnade (låter finare) i hans soffa. Eller fotölj för min del, kan ju säga att jag hade lagom ont i bena efter den sovställningen.
Så nu, efter att jag har städat huset och mitt rum(!!!) chillar jag vid datorn och ska strax starta Dear John som jag har sett nästan halva på!

föör mycket text för att vara jag, men det får duga!


RSS 2.0