VALBORG!
2010-04-30 @ 15:16:50

Yeah, ikväll blir det fest! Mamma har lovat att blanda någon god fördrink till oss tjejer, eller just nu är det jag och clara men sen kommer Moa med! Då blir det förkrök och förfix innan resten av folket trillar in!
Glad valborg!


På någon fest i januari !


KENYA
2010-04-29 @ 22:20:35

Känner att det är dags att lägga upp åtminstone lite bilder från Kenya nu.. räcker inte med alla random bilder som kommer upp lite då och då.
Måste säga att jag saknar det lite, och vill väldigt gärna tillbaka!
Säkert alla dessa bilders fel..

I kibera!


Första stoppet på väg ut "på landsbyggden"



Hembesök hos Maureen, en kvinna med aids.

Besök på FN!

Nere i Hells Gate! Jävlar vilken vandring det var där asså.. Brukar inte vara så rädd för höjder,
men att klättra upp för det berget i regn är nog inget jag skulle
rekomendera för höjdrädda.

på ekvatorn, vilket bilden visar ganska tydligt.
men om nån skulle tvivla, så har jag ett skriftligt bevis också.



-kibera.

safariiii! Två lejon såg vi, här är att + abbes arm så ni kan se hur nära det var!

Safari aswell!
SÅ SÖTA!

Hela gänget vid Rift Valley,

 

och med det tar bilderna slut för denna gången!


Torsdags träning
2010-04-29 @ 18:14:24

Taggad för träning..

DAgen har bestått utav eng nationella som nog gick sådär, kunde gjort bättre men det är ju alltid lätt att säga i efterhand. Men sen spenderades hålet på Emils balkong med lite skön musik och allt känndes mycket bättre igen.
Införskaffade mig en biljett till modevisningen på tisdag med, så det ska bli kul!

Wonderful Wednesday
2010-04-28 @ 19:04:00

Lycka är när man på onsdagseftermiddagen kommer hem från en seg skoldag och sätter sig vid datorn och upptäcker att det nya Glee avnsittet finns uppe. Gissa vad jag ska göra ikväll! Förutom det blir det väll lite eng plugg med, då vi har nationella i writing imorgon. Dock känns det som att det inte kommer vara så svårt, men alltid bra att lära sig några extra ord.


Nästan så här glad! Gillar att kolla på gamla bilder, och detta är
en som är tagen nångång i nian tror ja..
Jag och Linn hade en flumdag vid en lekplats!


Besök hos mormor!
2010-04-27 @ 20:56:10

På väg hem från träningen cyklade jag förbi mormor som var ute och jobbade i trädgården, så där blev det att jag spenderade min kväll fram tills nu. Blev en mysig fika med prat om sommaren och vad jag ska göra efter gymnasiet.

En middag på balkongen i sommras

lång rast
2010-04-26 @ 12:24:15

Vad jag tycker om måndagr. Börjar 8.10 och sutar vanligtsvis tio, i detta fallet tjugo i tio. Att sedan ha hål till halv två är kanon. Måste vara en bra schema läggare där asså. Men jag överlever, har kört bil med pappa och lagat lite mat. Men nu vet jag inte vad jag ska fördriva tiden med innan jag ska tillbaka till skolan.


come on
2010-04-25 @ 19:52:10

Vilken helg det blev! Maten blev kanon god, kan bero lite på att clara hjälpte till, men bara lite. Det lagades kyckling i ugn och ris. Dum som jag var tog jag inte med mig kameran.. tänkte att jag kommer ändå inte ta några bilder. Sen rullade festen igång och slutade inte förräns tre. Bra grejer det. Barnvakt som jag då har varit denna helgen sov över och kollade så att städningen gick bra idag.
Denne helgen har avslutats med ett träningspass. Kände att det var dags att komma igång nu efter min förkyldning.

SKYPE!
2010-04-24 @ 16:31:46

Skype med SLD var det som gällde innan. Bästbästbäst! Känndes precis som vanligt, och det var otroligt skönt att få höra Ronjis röst igen!
Om någon timme ska jag möta upp Clara, sen ska vi hem till henne och laga mat, eller snarare och annie ska laga mat.. Får se hur detta går! När vi väl har käkat upp den otroligt goda måltiden som vi fixat, blir det fest!


Göteborg minsann
2010-04-23 @ 19:31:35

Det enda dåliga med dagen har vart tågen och allt som hör dit. Förseningar, vilket ledde till att vi kom försent till föreläsningen.. haha. Att dom inte säger att biljetterna inte gäller på alla tåg gör inte saken bättre. När jag sen skulle köpa biljett hem visade det sig att dom inte tog mitt tågkort, det var tydligen för gammalt och maskinen kunde inte läsa det.. kanon.
Annars har det vart kanon! Jonte och Julian mötte upp mig, Emil och Clara i stan sen och lika så gjorde Adde och Lomar! Blev som en liten gäng träff i gbg.




det inhandlades två klänningar (en lite stor men det fick funka endå) och en jacka
som man kunde ha både ut och in :)

Även denna supersöta kjolen köpte jag, perfekt sommaplagg!


Studiebesök på Göteborgs Universitet
2010-04-22 @ 21:31:34


Yes, känner mig grymt taggad inför morgon dagen (eller egentligen hela helgen). Men imorgon ska jag Emil och Clara till göteborg och hälsa på på mammas jobb. Hon ska ha sista föreläsningen med kenya studenterna och tyckte det hade vart kul om jag kom upp. Vilket jag självklart ville, att jag fick ledigt från skolan för en två timmars lång föreläsning är inte så fel. Sedan blir det shopping och shtek i gbg, kan inte göra annat än gilla!


Hela gänget i rift valley!


Redan helg?
2010-04-22 @ 19:12:14

Just nu håller mina fingrar på att förfrysa. Tänkte att jag inte skulle behöva vantarna när jag gick ner till stan, men icke! Nu är dom svin kalla trots att det ska vara vår ute. Måste vara den där vulkanen.
Hade första provet i psykologi idag, vilket känndes helt ok. Skrev på alla frågorna förutom en, så det borde gå vägen. Var dock lite ovanligt med ett prov beståendes endas av frågor med långa skriv svar, jag är ju van vid matte och fysik prov!


Jag behöll tröjan, och den åkte på idag!





Ungifär såhär ser det då ut när vi bakar. Typ.


pluggpluggplugg
2010-04-21 @ 17:37:30

Yes, om jag ända kunde få mig själv att börja. Böckerna är framme, te muggen är laddad och näsan rinner. Som uppgjort för en pluggkväll med te. Det ända som "tar emot" är att jag ska göra en härlig plugglista på spotify, vilket kommer ta minst en timma till. Ungifär.
Annars så känns det ganska bra just nu, som vanligt då. Exakt 53 dagar tills Lisa kommer hem och 58 tills Ronja, så det är bara att räkna ner. Jag gillare. och på fredag blir det gbg för att träffa Kenya gänget, swweeeeet!


En härligt snygg bild på mig och min kära broder från när han tog studenten för.. fem årsen?


Flashigt värre
2010-04-20 @ 20:11:14

Att göra ett flash prov där man har tillgång till internet, gamla filer och kompisar är inte så enkelt som man tror. Om man inte var en awesome klass då vill säga. För att fira att det gick så bra på provet så drog jag och emil hem till mig och körde ihop en fika på balkongen och satt där och chilla innan jag stack på träning.
Nu väntas en dusch, sen morotskaka med Adde och förhoppningsvis film!


Chill på balkongen en sommardag i juni!


Ett stopp hos frisören
2010-04-19 @ 19:19:04

Ett stopp hos frisören och Thilda kommer hem utan hår(kändes det som..) och mer lugg än vad jag hade innan.
Nöjd är jag, och tur är väll det. Ikväll väntas promenad och plugg!

Promenad till lugnet
2010-04-18 @ 19:30:27

Det är det enda vettiga som jag inprincip gjort idag, tagit en promenad till lugnet och kört bil med pappa. Egentligen borde jag ha börjat skriva en uppsatts om KTG, fråga mig inte vad det är för det vet jag inte än. Men den ska vara inne i morgon iaf. Bra där Thilda.
I brist på annat kom jag på mig själv att stå och peta i blötgurke burken utan något specielt syfte. Va som att vakna upp från en dröm när jag insåg att det här kan jag ju inte göra hela kvällen.
Så nu har jag tagit tag i livet och börjat se på 90210 istället.

Lördagsshopping!
2010-04-17 @ 14:45:20

Lördagen kunde inte börjat bättre! Frukost på sängen och det nya Glee avsnittet, sedan en promenad ner till stan med mamma! Hittade en snygg klänning och en tunika! Är dock inte hundra än på om jag ska behålla den svarta eller inte, men den passade perfekt till shorts så det lutar nog att jag gör det.



men du.. tumvantarna
2010-04-17 @ 00:26:47

Efter många telefon samtal och ett antal sms ledde kvällen till en ute kväll! Kan säga att just nu håller mina fötter på att förfrysa.. Men det var värt det!
Påvägen hem skulle jag och emil ha det lite roligt och köra sten sax påse om vart vi skulle stanna och vänta på adde, men att köra SSP med tumvantar är inget att rekomendera. Blir lite klurig när man ska se vem som vann!

 


och med det säger jag godnatt!


Freeeedag!
2010-04-16 @ 15:23:25

Sitter just nu och bara njuter av att det är fredag! Veckan är slut och det är "bara" nio veckor kvar till sommarlovet!
Daegns dilemma är väll om jag ska träna eller inte.. känner mig inte så grymt taggad nu och om jag ska träna vill jag vara motiverad. Men fredagen är inte slut än på ett tag så får väll se vart mitt liv tar vägen!

Train – Hey, Soul Sister
The Shins – Australia
The Temper Trap – Sweet Disposition

Tre goa fredagsmyslåtar att avnjuta!

Kära dator varför gör du aldrig som jag vill
2010-04-15 @ 23:02:10

Dagen började bra, och slutade bra. Där imellan var det lite kaos. Jag och Clara skulle göra klart filmen, vilket visade sig bli ett gansla långt projekt. fyra timmar framför datorn och vi är klara med filmen, men vad händer när vi ska bränna ut den. Jo det blir kaos och filmen försvinner. Bra att vi hade sparat det med då och att det lyckats försvinna. Så det var bara att göra allt från början!
Med spända förväntningar sätter vi oss sedan framför tvn men då vill ju inte dvdspelaren läsa skivan så det var bara att ta en cykletur till lugnet och kolla läget där!
Det blev en succe och claras familj tyckte allt att vi skulle sattsa på att bli skådisar.. får se vad som händer med det.

Nu blir det sängen och en god natts sömn i nytvättade lakan!


Imorgon smäller det och detta gänget kommer inte skolan med en dunderfilm!


Matte geni here i come.. nästan
2010-04-14 @ 19:27:17

Lyckades kamma hem ett g med ganska god marginal på matte C nationella, så gissa om jag blev glad innan! Det firade jag med att gå på veckans andra träningpass, cardio moves. Känndes dock inte lika jobbigt som jag hade hoppats med det gör då inget nu, haha.
Dock vet jag inte om mitt firande kommer fortsätta så länge till då jag har lite plugg att göra. Fast antagligen kommer den nog göra det, för om jag känner mig själv så kommer jag inte göra det nu! Men gott äre.


Intervju i kibera! självklart lycakdes mamma bara ta kort när jag har öppen mun..


Strike a google
2010-04-13 @ 19:02:52

Oj oj oj vad skönt det var att gå på spinningen idag! Första passet på lite mer än tre veckor. Är grymt taggad på en träningsvecka nu och få upp energin lite, hoppas bara det håller i sig.. hahah.
Nu blir det duschen och lite plugg innan Addeswe kommer hit!
Trevlig tisdag.


Chillade lite med google bilen innan, de va nice.



En dag på stan
2010-04-12 @ 18:49:24

Dagen har inprincip spenderats på stan. Hade ett långt hål mellan mina lektioner så då blev det lunch på stan med Moa och Clara i den härliga vårsolen. Att man sedan åker tillbaka till skolan för att gå på en 30 mins lektion känns lagom värt. Något som var mer värt var att träffa Jenny som jag inte träffat på ett bra tag nu!
och nu sitter jag här och ska skriva en bokrecension och det står helt still i huvudet.. hmm.

Denna saknade ungen fyller 18 år idag! Grattis på dig!
och ja, det var den snyggaste bilden som jag kunde hitta!




Fortsätt rocka i en fri värld
2010-04-11 @ 21:07:31

En lång promenad och jag är här igen! Mötte upp Saga och Emma för en mysig fika på pag. Sedan bar det vidare till haga för att träffa Clara och börja söndagens promenad!
Eftermiddagen spenderades hos Emil för att se sista filmen som vi inte han se igår. Ska snart tillbaka dit och hämta mina glajjer och hålla Emil sällskap när han käkar för han är ensam hemma!
jag vet, skolarbetet går bra..

Älskar kassa mobil bilder!


If we ever meet again
2010-04-11 @ 12:35:00

Igår blev det en rejäl taco kväll hos Emil! Adde lyckades köpa en back påskmust för 40 kr eller nått, så dricka var vi inte utan heller! Blev en trevlig kväll som slutade med att somna i soffan.
Dagens planer är många, men får börja med det tråkigaste.. Skolarbetet.

Jag och Noemi, världens sötaste unge!

Gårdagens köp
2010-04-10 @ 14:01:00

Införskaffade mig ett par partydojjor till vårens fester, och jag måste säga att jag gillar dom skarpt!


Monster flingan
2010-04-10 @ 13:15:18

Gårkvällen spenderades hemma hos Clara tillsammans med Moa, trevligt tjöt och go musik. Det blev även en lite cykeltur som slutade hos Lomar. Bra kväll blev det och det är skönt att vara hemma och träffa alla igen!

Den här monster flingan fick jag till frukost.. hoppas ni kan förstå hur stor den verkligen var. Dock var den inte lika god som jag hade hoppats.. smakade inte som dom andra. Så i fortsättnignen ska jag bara hålla mig till dom små.


Morgonbjudning
2010-04-09 @ 09:30:37

Finns det något härligare än att vakna och solen skiner? Tror inte det. Min morgon kommer jag att spendera hemma hos Saga, det blir frukost där med henne och Emma. Ska bli kalaskul att träffa dom igen + att jag har en liten överasking för dom, hihi.

Dagens fångst: Ett halsband
Dagens vy: Rift Valley, Kenya

AND I'M BACK IN THE GAME
2010-04-08 @ 16:51:21

Hemma igen, och är otroligt glad! Fått träffa pappa igen och några utav mina muzungus som jag saknat. Allt känns verkligen precis som vanligt, vilket både är bra och dålig. Fick ju lite andra perspektiv på tillvaron där nere, blev ju automatiskt att man uppskattade tillvaron här i sverige mer. Men nog om det! Ska försöka skriva ihop ett inlägg om resan lite senare, och självklart kommer det massa bilder!

han med lite shopping idag med, så är verkligen tillbaks i vardan!

lite liten liten uppdatering från Kenya
2010-04-02 @ 17:08:50

Jambo! som man säger här i Kenya! Allt är bra,precis hemma från buschen och ska snart hoppa in i duschen innan det blir utgång med mammas lärar studenter!Imorgon blir det Zanzibar och äntligen lite sol.Hoppas dom har internet där så kanske det blir ett inlägg till!


och här är det tänkt att det är en snygg bild på mig när jag tar över FN men internet är så segt så jag får hoppa det.. men ni kan ju låtsas att ni ser den!


RSS 2.0