Så du tog en köttbulle direkt från stekpannan, och den var varm? Konstigt.
2011-12-28 @ 15:08:00

Just nu sitter jag i sängen och kollar på SATC. Mina halvkusiner (egentligen är vi inte släkt, men jag ser dem som kusiner ändå, men det får bli halvkusiner, så att ja så är det) men dem är iaf här nu! Har inte räffat dem på år så det är riktigt kul.
Fast jag sitter ju här nu och det är för att dem är uppe och hälsar på hos mormor.


Julhelgen
2011-12-25 @ 14:06:48

Då var det julafton igår, det blev en riktigt lugn julafton för fam Ericson. Vanligtvis brukar vi fira med mina kusiner men dem är på varmare breddgrader och gottar sig. Men jag hade en mysig julafton med precis så mycket julstök som jag ville ha. Avslutade julafton med att dricka lite gott med Clara på pärlan. Ikväll är det julkrök som gäller, och som jag taggar! Eller alla taggar, det finns nog ingen som inte kan tagga Juldagen!


23 December
2011-12-23 @ 18:25:56

Vet inte ens vart jag ska börja. Har snart vart hemma i en vecka och allt känns precis som vanligt. Rätt skönt faktiskt men saknar dock värmen. Har haft det riktigt bra i teneriffa, mycket alkohol, mycket skola och massa drinkar. Ska väl föra över alla bilder snart, eller alla och alla, har nog aldrig tagit så lite bilder på en månad.. men det gör väl inget för bilderna är bra och det är kvaliten och inte kvantiten som räknas!

Las galletas
2011-12-02 @ 19:29:48

Ja ni, har sitter jag nu i las galletas, druckit upp dagens drinkprov som bestod utav bloody mary(väldigt god faktiskt) kommer nog att avnjutas många bakfyllor. Men även en daquiri och san fransisco :) där av alla stavfel... Om ni undrar har jag det bra. Drinkar blandas det varje dag och teorin är rolig. Pallar intw ladda upp bilder här nu så kolla in mitt instagram konto, thildaericson för där kommer det lite bilder då och då. Fast mest för drinkar förstår! Om någon nu läser detta!
Fint väder har det vart denna veckan med, strålande sol och inte ett moln så långt ögat kan nå, men jag sitter inne ja, ja det för jag. I baren å pluggar så mycket färg blir de då inte! Men ska pressa imorgon för vit som snö vill jag inte vara när jag kommer hem. Nej brun som en pepparkaka ska de va!
Xoxo


RSS 2.0