stanis
2009-07-31 @ 18:51:39

Blev en sväng ner på stan idag med Clara och Moa :) hittade världens finaste tröja som jag köpte med, och där med tar mitt köpa saker slut. Inga mer kläder nu ! Kom till stan med 615, kommer hem med 200, fråga mig itne hur jag lyckas ! 
Ikväll blir det film hos moa, ska nog se kenny starfighter om itne emils brorsa har lämnat tillbaka den ;)

Supermysig
2009-07-31 @ 11:47:41

Hade en supermysig kväll igår (för sista gången på ett år med dessa) med Issa, Mirre och Lisa ! Som tradition hade lisa gjort våran favorit, kladdkaka ! Alltid att den är med. Vi började att se the international, men ingen fatta något så vi gick över till Hata Göteborg istället, andra gången för mig nu.
Sen blev det massa tjöt och allt, kommer kännas lite konstigt sen när Lisa inte är hemma och är med. Men men hon kommer ju tillbaka nångång :)

Idag ska jag och clara försöka köpa billjetter till ps musikalen på söndag, får se om det finns några kvar. Annars blir det bänken ;)

issa thilda mirre lisa 30 juli
bilden är tagen från och av issaaaaa !

"tidig morgon"
2009-07-30 @ 10:53:54

För en gångs skull vaknade jag innan 11, tidigt för mig på sommarlovet. Men det känns skönt, efter alla dessa sena nätter med folk och film är det skönt när man får en efterlängtad hemmakväll !  Idag vet jag inte riktigt vad som händer, gissa vem som aldrig kom ner till gymmet igår, jo jag. Orkade helt enkelt inte. Ska försöka fixa det idag, hehe. Men träna det gjorde jag ändå, blev iaf 1,2 mil på cyklen här hemma ! 
Är sugen på att gå en promenad men det ser ut som att det ska bli regn så jag avvaktar lite.

Blir en lugn hemmakväll
2009-07-29 @ 21:14:26

med mamma och pappa ikväll, ska bli skönt faktist ! Känns som att det var i juni senast som jag var hemma med familjen och bara tog det lugn och titta på film, och efter dessa goa och roliga veckor i juli kan det behövas ! Vi ska se Inkheart, en film där det dom läser ur en bok blir till liv. Sen ska jag skörda massa på facebook, mitt nya liv ;)

090729
2009-07-29 @ 14:24:01

Bara två dagar kvar i juli nu, tre om man räknar med denna. Måste säga att Juli har gått väldigt fort, men jag ahr fått gjort mycket och samtidigt som det känna som att det gått fort, känns det som att det var jätte länge sen som jag satt på campingen i hultsfred.  Juli har i stort sett bara vart bra !

Igår blev det en heldag då med Emil, Clara och Adde ! Efter Gbg kom emil hit och så gjorde vi hallon&banan smoothie med lite kanel i, grymt gott blev det ! Sen mötte vi upp andreas och stack ner till hemmakväll och hyrde film, Prom Night& Hata göteborg, ganska roliga filmer faktist ! Även ifall det kanske itne var så läskigt så satt vi och skrek/hoppa till ett antal gånger till prom night, haha !

Dagen har än så länge inga planer, ska skaffa gymkort bara. Tänkte gå ner och kolla om jag hittar några snygga glasögon med ! Men först ska jag göra iordning mig, vaknade för drygt en timma sen ;)


Heldag i gbg
2009-07-28 @ 19:45:32

vaknade upp i sagas 1.80 säng i morse med mina två favorit tjejer bredvid mig ! Vi hade sleepover med film, glass, prat och mys :)  Förinvigde sagas nya lya as in källare :) riktigt  mysigt !
Vid tio träffade jag sedan emil clara och adde på stationen så åkte vi upp till götet där blev det massa shoppning, träffa lisa och god mat ! Dagens fynd får bli min klänning, som jag trodde kosta 149 men det visade sig att den bara kosta 99, snacka om att jag blev glad ! Hur jag hittade den är en rolig historia med, jag står och tittar på en ände av en klädstång och clara andra, sen skiner båda upp samtidigt och tar fram det vi har hittat, tittar på det och sen på varandra för att se vad den andra hitta och visa det vi själva hitta, och gissa om vi hade samma klänning men i olika färg ? bästa klädsmaken !

Nu blir det duschen sen kommer de hit igen och så blir det fälm :)

peace

sammanfattning om helgen
2009-07-27 @ 16:56:56

Kusinerna har då vart här i helgen, förutom Johan då, som jobbade. Men det har vart riktigt mysigt& trevligt ! I lördgas gjorde jag och emme den sjuka pajen, 3 smuldegsdegar och en megaform, jösses som vi var mätta.. Sen bestämde vi oss för att åka upp till gbg, och liseberg igår men när vi väl kommer dit är det fullt på parkeringen och kö för att komma in på liseberg så vi skippade det :) Istället blev det en mysig tur på stan, jag hittade två mysiga koftor bla. Vi stannade till på ett buffe ställe och käkade god mat, sedan gick vi vidare till bio palatset där vi såg Baksmällan, riktigt rolig film var det ! Som vi skratta ! Kom fram till det med att jag har nu denna veckan hunnit gå på bio hela 3 gånger, jag som aldrig brukar gå på bio annars. Men ska man väl göra något, så ska man göra det stort ! Någon som vill gå på The proposol eller Public Enemy med mig ?
Söndagskvällen spenderades sedan hemma hos Saga med hultsfredsgänget ! Det blev mycket skratta, spel, onyttigheter och prat ! riktigt soligt var det. När jag sedan kom hem satt emelie vid dator och kollade in M.J memorial, så där satt vi och grät lite .. hahah. Somna till P.S I love you och vakna till samma film, så där satt vi i morse, och jag kunde inte hjälpa det, men den filmen är så sorglig så jag började säkert gråta minst fyra gånger, och då såg jag nästan bara slutet.

efter frukosten dvs nybakat bröd från mamma, begav vi oss ner till mormor för att fika lite innan E&A skulle ta tåget hem till sig !

och nu sitter jag här och förbereder mig för filmkväll, mys !:)





monday monday
2009-07-27 @ 13:04:40

blir lite knas med uppdateringen här men det gör det samma :)

idag blir det lunch med kusinerna och mormor på paganini ! Jag och emelie käkade precis frukost så vi ska bara sitta med som sällskap !

Snabbt och litet inlägg blev det nu ja :)
Men vi hörs sen !

kusinvitamin
2009-07-26 @ 00:12:46

får bli ett snabbt inlägg här, trodde ju bara att det var André som skulle komma upp men där fick jag mig en överaskning, Emelie kom med ! Så kvällen ahr bestått av prat, hallon/rabarber paj, grillat och vin ! Mycket mysigt. VI gick ut med hunden och lyckades komma till Hemmakväll precis när doms tängde, skillat !
Imorgon åker jag, emelie, andré och jompa till lisse !! :):):)

over and out

090725
2009-07-25 @ 15:42:56

Sådär, då var man färdig jobbad för dagen !  och nu är Jompa och hämtar André som kommer upp och stannar till måndag om inte längre ! Antingen så ska dom två på fest ute i ingenstans eller så blir det mini släkt middag :) Jag hoppas på det sista, eller också att jag får följa med ut till ingenstans ! det hade vart nicee.

peace


Rosa-munda och Fransis
2009-07-24 @ 16:01:49

Gick hem till mormor efter att jag hade gjort klart allt här hemma. Där blev det fika, änglamat, ett recept från när mormor var liten. Den här sommaren har jag verkligen spenderat massa tid med mormor, kommer även att förstätta göra det minst hela sommaren. Men det är otroligt roligt att vara där nere och mormor berättar sina historier om när hon var liten, om huset om allt möjligt ! Sånt som man kan föra vidare.
FIck träffat hennes tvillingar idag med, dom skulle ha en lite fest :) Hillevis barn barn skulle komma och dom skulle käka lire räkor o dricka lite vin i det rosa huset :)

Nu när jag kom hem väntade ett väldigt väntat brev, nämnligen mitt band från Hultan, så nu sitter det äntligen på min handled ♥

mormor vid det lilla rosa

Änglamat ;)

Det blev film
2009-07-24 @ 12:05:45

om det blev film igår, när Andreas och Emil hade käkat färdigt så bestämde vi oss för att gå på bio - Transformers 2. bion börja 20.30 och 20.25 köpte vi våra biljetter, impuls bio :) Riktigt bra var den iaf, ganska mycket metall och leksaksgubbar men den var bra ! Efter bion regnade det sjukt mycket och smarta som vi har hade vi ställt våra cyklar hos Adde. På vägen till cyklarna bestämde vi oss för att gå hem till mig och se på fight club, lite sega var vi och började nog inte titta på filmen förräns vid 1 och 10 min in i filmen sover jag, jag lyckas sova mig igenom hela filmen, om man räknar bort de få gångerns jag vaknar och bestämer mig för att titta med somna direkt ändå.. Skönt var det iaf !

Nu är det morgon och mina planer har krosstas av mamma och pappa som säger att jag måste

Dammsuga mitt rum
Dammsuga toan
Städa toan
baka tårta

jahopp, dom kunde inte sagt det lite tidigare, jag har ju planer för hela min dag.. mhhhhpf.


Filmtonight
2009-07-23 @ 18:43:34

Som jag ändrar mig, borde inte skriva saker jag ska göra, det blir bara tvärt om ^^ haha, men aja. Ikväll blir det inte pyjamas party utan film hos andreas :) Blir nog niceeeee !
Mormor ringde precis med, blir jobb på lördag med. Geeeett ! Jag som har shoppat upp nästan alla mina pengar, så blir det gött med lite extra cash :) Just nu bor det iaf två tvillingar där, kommer inte riktigt ihåg vad dom heter men än att det börja på S&M men trevliga är dom ! Ska gå ner dit imorgon och snacka lite med dom :) hhohoo.

ändrade planer
2009-07-23 @ 13:09:32

Blir att åka hem till snaget istället och sitta där och mysa :) Hon har gått en 1.80 säng, slår på stort gör hon ja ! Skippar träningen idag med, måste vila efter en vecka full av träning. hohoh !
Ikväll tror jag blir det pyjamas party hos Anna :):) Myspys !

Bra att fylla år lite ibland
2009-07-23 @ 12:08:07

tycket mamma när hon kom in i mitt rum idag och såg att jag satt och lekte med datorn, jag kan inte annat än att hålla med.  Nu håller jag på att föra över all musik till datorn, snabbt går det, men inte tillräckligt snabbt för att det ska vara klart.. massa cdskivor är det som ska in !

Vid halv två ska jag träffa Ronja för en sväng på stan, mitt andra hem just nu :) Kommer bli mys iaf !
Ska baka en kaka till m&p med, någon slags rulltårta med knas i mitten. verkade god iaf.
Då mitt träningskort gick ut igår vet jag inte om jag ska ta en paus idag och skippa tränandet och köra på imorgon istället, det beror på vädret.. hahah. Är det regn orkar jag inte. Så det får nog bli paus idag, skönt !

Nu ska jag fortsätta mecka.

Nu ska jag sova !
2009-07-23 @ 01:46:18

Jenny kom hit ikväll, har inte träffat henne på över ett år så det var mycket skoj ! Som vanligt, kändes det precis som vanligt att träffa henne, haha. Skönt det ! Hon fick vara med att inviga min första titta-film-på-datorn-kväll en av många ! Ohja !
Jag har suttit som en plåster vid datorn nu, men känner att det nog är dags att sova. Ska bara fixa lite till... (a) hihi. Happy-thilda !

Förrästen så köpte jag en superfin väska idag med, brun liten sak med fransar på, mycket nice !

peace


hihihihihihi
2009-07-22 @ 19:41:43

Är väldans glad just nu, fick precis en mycket efterlängtad present, nämnligen en dator !
Jag blev väldigt chockad, var inte beredd på det alls. För efter att jag hade kommit hem från träningen så satte jag mig och åt, och när jag precis hade börjat  käka kommer pappa och säger att han och mamma behöver hjälp med en sak, störande tyckte jag som precis hade börjat käka, kan inte det dom behöver hjälp med åtminstone vänta tills efter jag käkat färdigt... en smärre chock fick jag när det stod en dator på mitt skrivbord och får frågan om vilken bild som är finast^^
Gissa vad jag kommer göra ikväll !!!!!

090722
2009-07-22 @ 12:38:37

sov lite längre än tänkt idag men det gjorde inte så mycket, ganska skönt var det faktist !
Ska träffa Mirre och Issa om en halvtimma, så snart ska jag sticka ner till stan ! länge sen jag träffade dom två nu så detta ska bli roligt !:D

pösss

nle
2009-07-22 @ 02:14:54

Kvällen har vart väldigt chill, började den med bodybalance med Lisa, sen blev det till att träffa emil&clara vid hemmekväll och stå där o spela spel och försöka välja film i en timma, hahah. Sen bar det av hem till emil och titta på den otroligt roliga filmen, kommer  dock inte ihåg vad den heter.. hmm... aja, vra var den ! Efter det blev det ut i det kalla vädret och följa clara till pinocio, där hennes syster vänta. Jag och emil blev dock kvar där och snacka om allt och ingenting, väldigt roligt var det iaf, och chill. Emil, jag vet att du läser detta, (hihihi, lol.fail. HAHAHA) men du har under denna sommaren/hela ettan blvit en av mina bästa killkompisar, you should know that. And be proud ! hoho. det var det ända jag ville lätta från mitt hjärta ikväll, mhm ! Very nice.

Här kommer en bild från skolavslutningen09, på mig och tönten (till höger)


090721
2009-07-21 @ 12:25:04

Tjoho !
Vaknade för en halvtimma sen men är fortfarande lika trött som då. Det ända jag vet att jag ska göra idag är bodybalance vid 19.. annars har jag inga planer. Finns massa saker jag vill göra, men inte orkar.. Vill läsa HP 6, som förövrigt igår var jätte bra ! Tyckte verkligen om filmningen och allt med den. Samtidigt som den var väldigt mycket som hände så tyckte jag ändå att själva filmen var ganska lugn. Det var en sak, nästa sak är att ringa tandläkaren för min tandställning har gått sönder, igen. Men det kommer jag knappast orkar :) jag borde sticka ner till stan och kolla på ett parträningsbyxor med, men då måste jag gå ut i blåsten och det känns inte så lockande. Så det blir nog The Hills hela dagen lång ! Mums !

peace

stan och träning
2009-07-20 @ 17:54:24

precis hemkommen från spinning med Clara och Lisa, sjukt jobbigt var det idag, men gött vare ! Hittade massa fina saker på stan idag, bla två halsband, två armband och lite annat mojjs. Fick två jätte fina armband av clara som hon haded köpt i grekland, blev som en liten födelsedagspresent, väldigt fina var dom !

Ikväll blir det bio, harry potter med mamma då som sagt ! efteråt vet jag inte vad som händer, kanske blir film hos anna :):)

dripp dropp

090720
2009-07-20 @ 12:19:09

Gröten uppäten, nu är jag fit for fight !
nej men idag blir det stan med Clara, sen spinning med Clara och Lisa ! Ska bli skönt att cykla igen :) Ikväll blir det bio med mamma, Harry Potter 6. Är riktigt taggad på att se den så detta ska bli skoj !

Har lite saker med bloggen som måste fixas, bla annat så att man kan se min header jag har.. Jag vill även ha större text på rubrikerna. Får se om jag lyckas klura ut detta, hahah, jag går ju trorts allt teknik-virituell design där man håller på med datorer och så. Får se hur detta går ;)

over and out

Det var ju en sån där musik sak för inte så länge sen
2009-07-20 @ 01:20:15















Sådär, detta får räcka för denna gången !
Enjoy

we are, we are your friends
2009-07-19 @ 17:02:42

Slapp dag, inte gjort någotning direkt.. testat en ny mask för ansiktet, honung nånting. Väldigt skön var den, och ansiktet har blivit lite lenare.
Ikväll blir det nog tacos hos Anna, hennes föräldrar är i deras sommarstuga nu i två veckor, så det lär bli många kvällar där ! Nicenice !


dä va dä helää

090719
2009-07-19 @ 12:40:06

Godmorgon !
Sitter här med gröten i famnen och lyssnar på någon radios top 40 lista... Förutom alla MJ låtar och Kings Of Leon låtar så är det ganska konstiga låtar, iaf hitills. Gårkvällen var faktist riktigt rolig ! Det blev fest hos berndt, först var det bara jag och grabbarna men sen kom det mer folk och då var jag inte ensam tjej längre ;) haha att vara med på ölspelet när man har vin är inget att rekomendera heller.. haha ! Vid 12 stack vi ner mot stan och väl där gick jag och anna direkt till hennes jobb där vi satt och snackade med hennes jobbarkamrater, mycket trevligt ! Sen bar det av till stan... Wiiiho. Jag längtar så tills man kommer in på krogen och slipper torget. Fick träffat Lisa&Alex igår, från campet vilket var väldigt skönt, för jag saknar ju mina campfriends ! Men, på lördag smäller det ! Då blir det HOFF !

Idag kommer Clara hem och jag saknar ihjäl mig på henne, inte träffat henne på ca två veckor om inte mer !

gröt

sådär
2009-07-18 @ 17:14:27

klar för kvällen, nu ska jag bara fixa lite saker sen vid sex sak jag träffa julle och emil på bästa, dom skulle tvunget käka.. haha så efter det ska vi vidare på fessssst !
Förrästen, så är min morgon noja borta nu ! Solen skiner och inget regn, hoppass på en lyckad kväll !

lite mer pepp
2009-07-18 @ 10:30:18

med denna låten spelandes ur högtalarna blir jag lite mer pepp iaf :)


090718
2009-07-18 @ 09:40:51

Uppe med tuppen idag, fast ändå inte. Vaknade fem i nio och kunde inte somna om, trodde att klockan var mer än den var så det var nog därför. Gårdagen var helt ok, jag har kommit fram till att jag inte, eller iaf inte just detta året eller nu, gillar w&w. Eller kanske inte w&w direkt, mer det som händer.. Antagligen måste man leta förfest, sen ska man gå ner på stan (antagligen full) och träffa folk man inte känner mer låsas känna.. Njaa, ganska så opepp på denna helgen är jag ja, och skulle helst sitta på en strand i något varmtland. Men men, i wish.
Fick ett trevligt snack med Emma igår, och det var bra ! Hon sa ven att Tingsek spelar i fbg på torsdag, så vi kanske ska dra dit !

Snart ska jag gå och laga frukost, sen ska jag ner till mormor och hjälpa henne ! ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, återigen detta letandet. Men det märker vi, om det blir som jag tror att det blir, då blir det nog bra ! Är nog bara morgon opepp, det ska ändras på :)

fred

The night
2009-07-17 @ 18:00:00

Blev spinning här hemma istället, en snabb halvtimma fick det bli ! Sen kom Saga hit och  tjöta lite :) vi kollade in bilder från hultan (igen, ja vet, men det är så många !)
L&R kommer hit ikväll med, blir nog käk och kanske utgång, vet inte riktigt :) Blir nog bra vilket som !
Mormor ringde innan idag med och undrade om jag hade lust att komma ner och hjälpa henne imorgon och tvätta/städa ut lägenheterna som ska byta sommargäster, så det är dagens planer för morgondagen. Kvällen hoppas jag spenderas med the gang ;) Hhaha !

090717
2009-07-17 @ 11:17:13

Godmorgon
Gårdagen spenderades som sagt i gbg, riktigt roligt var det ! Fick shoppat lite sasker också, bla en klänning,en kort sommarjacka, solglasögon (pajjat alla mina  :O) och två halsband ! Kanske visasr bilder sen ;)
Kvällen spenderades sen hemma hos Saga, där det blev film, jordgubbar och kolla Hultan bilder !

Dagens planer är inte riktigt satta än.. jag vill träna, men att träna spinning på w&w kanske är lite för överamitiöst, eller ?
Får se om jag kan få med Lisa på detta !

pöss

Gbg
2009-07-16 @ 09:42:38

Nu blir det då att åka till gbg med Emil&Moa. Ska bli riktigt roligt, man har aldrig tråkigt med dom två. Egentligen behöver jag inget speciellt, men det kan vara kul att kolla in rean i götet också !
Får se om jag hinner med träning ikväll med.. men det märker vi :)




svenssons black&white
2009-07-16 @ 00:52:41

Tur att det är jobbigast första gången man gör något. Idag på arobic coren gick allt åt skogen typ, stod bara och hoppade skrattade och flaxade med armarna. Jag har aldrig gått i arobic förut så det var verkligen första gången (räknar inte dom enkla stegen man gjorde på gympa lektionerna i skolan) men, då jag skrattade mig igenom hela träningen så får jag lite extra träning och lever lite längre ! Det var svårt, snabbt men roligt. Så det ska göras igen !

Kvällen har nu spenderats hemma hos Moa med lite folk. jag emil och moa gjorde svennsons black&white med emils special och pizza.... sjuke !
Efter det blev det film och nu sitter jag här. Bestämde mig för att åka hem tidigt då vi ska åka till gbg imorgon 10.34, så jag ska vara hyffsat pigg :)


svenssons black&white, köttbullar och potatis krocketer, mummsens
då den färdiga tallriks bilden inte vill laddas över till datorn så får ni nöja er med denna :)

Ronjas fina bricka hon hade gjort iordning efter att jag och lisa vart och tränat

Träning
2009-07-15 @ 16:23:26

har hunnit med ganska mycket idag, stan, träffa jenny, köpa väska, fixa alla bilder från hultan och allt med det :)
Nu ska jag iväg och träna arobic core med lisa, och jag kommer dö. kanske inte.. neeh, för imorgon ska jag emil och moa (vi än så länge iaf, kanske kommer fler) Till gbg och shoppa ! kommer bli guld :D

ikväll blir det fälm hos emil, förhoppningsvis :):):):)



Wednesday
2009-07-15 @ 12:00:07

Gormorgon !
Tiden har gått alldeles för sakta idag, eller inte för att det var något dåligt, det behövdes faktist idag. Vaknade 10.54, skulle vaknat 10.00 så där försvann en timma.. men då jag hela tiden trodde att tiden gick mycket snabbare äv vad den verkligen gjorde, blev jag posetivit överraskad varje gång jag titta på klockan och den var mindre än vad jag trodde. på tal om klockor, det har jag införskaffat mig en nu, väldigt fin är den. Svart enkel och snygg.

Ska iaf träffa J halv ett och innan dess ska jag köpa mig en väska som jag hittade igår, men då mitt kort krånglade kunde jag inte köpa den. kanske slänger in en bild på den, men bara om jag orkar ;)

Ikväll blir det arobic core med Lisafisa, vi kommer äga !

mösss

Mysig kväll med L&R
2009-07-15 @ 01:07:13

Efter spinning passet åkte jag och Lisa hem till ronja som hade dukat upp jätte fint med jordgubbar, bananer annanas och choklad ! Till det blev det pannkakor och toast, underbart ! Blev en riktigt mysig kväll (som vanligt) med massa prat och skratt, Kommer sakna ihjäl mig på odm två när dom åker. Men man ska tänka positivt, dom kommer ha så grymt kul och få se så mycket nytt som dom kommer berätta om när dom kommer hem !

Kom även fram till det att mitt förra inlägg var något av de konstigaste jag skrivit.. väldigt oorganiserat och knasigt. Men så kan det gå, katching.

om jag inte nämnde det med så har jag gått och ändrat hårfärg nu med, lite mer åt det brunare hålet istället för det lite guld/blonda som det har blivit av solen.

hallon

Sitter här med Lisa
2009-07-14 @ 16:31:18

Försöker hitta en nya layout till bloggen, men kan inte komma fram till något bra.. Lisa har tröttnat på att hjälpa mig och sitter i soffan och dricker vatten för att få bort sin hicka, haha.  om en timma sitter vi på spinning cyklen, och kör ett pass på 55 min. Fick även ett sms från min lilla träningsbyddu clara som är och latar sig på Rhodos. Hon bad om min adress och sa att något roligt kanske slank ner i brevlådan om jag skicka den :)
Fick ett par spinningbyxor i födelsedagspresent med, vet inte om jag gillar dom eller inte.. kan inte bestämma mig. Men ska testa idag iaf och se hur det går.
Kvällens planer är mys hos ronja, och vi skippar thaimat och kör på toast istället, mycket bättre !

banan

Clara den tönten som är på Rhodos :)

090713
2009-07-13 @ 17:27:20

Får göra en dagens :) mammas b-day idag, och Emelies 51 vs 20 ! Grattis till er båda !
Vaknade upp 11, men tog drygt 1,5 timma innan jag kände mig tillräckligt vaken för att kunna göra något :P lagom då ringde Ronja och frågade om jag ville träffa henne och Lisa på stan, och sjävklart ville jag det ! Det belv mysig fika på e.h och lite shopping ! Imorgon ska jag även ta med Lisa på hennes första spinningpass och sedan blir det thai mat, film och kanske hårfärgning !:) kommer bli mys iaf !

kräm

HULTSFRED 09
2009-07-13 @ 12:02:08

Helt galet, helt underbart, helt perfekt ! 810 bilder senare, och jag säger som Jossan, lätt en av de roligaste veckorna i mitt liv ! Min födelsedag kunde inte vart bättre, började med att få ett plektrum av saga, men inte vilket plektrum som helst, utan det från sångaren i kings of leon ! De ni :) Sen fick man en gratis latte också, göttere. Sen avslutades den med att stå längst fram på The Killers, awesome ! Att dom kommer ut och gör några extra nummer som börjar med a dustland fairytale är inte helt fel heller. Konserten öppnades med human, och avslutas med human, helt underbart ! sen blev det campet och fest ;)
Finns massa saker som jag vill berätta men just nu är jag lite trött, även fast ja däcka klockan 9 igår och sov till 11 idag, så är jag helt slut i huvudet.. att melland klockan nio på lördgasmorgonen till  nio på söndagskvällen bara ha sovit 2 timmar och dom på en buss känns inte helt upp piggande ;) Lördagsnatten var nog en av de roligaste nätterna med, satt några stycken och bara drog tråkiga skämt efter tråkiga skämt, skratta så jag hade ont i magen hela tiden ! men enj, nu får det vara slut på detta hultan inlägget, more to come ;)

Camp pinnes, aka camel, aka incest, aka chill -> Love to you all !

090706 Godmorgon
2009-07-06 @ 11:15:03

En dag kvar, sen åker vi ! En dag. Helt galet, är taggad till hundra nu, men vet att när vi sitter på bussen kommer jag inte kunna sitta stil. mums, vill vara där nu !
Men idag ska jag och mitt camp fixax lite saker till våran lilla resa, dvs mat som man kan äta, kanelknäcke. Massvis med kanelknäcke. Kanske lite äpplen med, men mest kanelknäcken ;)
Sen har vi två pressenningar med, då det nog kommer regna och vi ska ha en på tältet och en över tälten, då ví har två tält. Ett fyrmanna, och ett tvåmanna. det tvamanna är förpackningen, och den som vill sova där ;)

men men, nu ska jag packa vidare så allt det viktigaste kommer med iaf !
pussss

sunshine
2009-07-06 @ 00:58:44


all creds till Martin som introduserade mig för matt på spotify, lyssna och njut !

090705
2009-07-05 @ 14:43:00

Sprungit runt hela dagen och letat efter saker att ha med till Hultan, och jag är nu helt säker på att jag kommer stå på campingen men bara en ren t-shirt och en kudde. Eller så kommer jag ha med mig för mycekt kläder så jag är tvungen att lämna kvar saker.. Men vad som än händer så är jag sjukt peppad och längtar otroligt mycke tills jag sitter där, på campingen med ölen som jag fick av m&p från italien och bara njuter av allt folk å musiken ! Vill vara där nu. Men då det är fysiskt omöjligt för mig så får jag allt bra vänta tills tisdag :)
Att jag börjar bli förkyld ignorerar jag fullt ut. Här ska det inte mesas ! Tuffa tag, camp camel består bara utav hårdingar !

090704
2009-07-04 @ 15:27:35

Dagen då m&p kommer hem efter sin resa i italien i tio dagar. Huset står kvar, så jag är nöjd ! Min cykel är också hittad, mina kusiner hade lånat det i torsdags så den mådde alldels bra och jag slipper gå till läkare för glömska..

Idag är det inte heller vilken dag som helst, för idag är det världens bästa Sagas födelsedag, så ikväll ska vi hem till henne och fira !

trodde inte det skulle gå så här långt
2009-07-03 @ 15:50:46

att jag är bra på att tappa bort nycklar, ipod mobil osv är ingen nyhet, men en cykel ? Hur jag har lyckats med det vet jag inte..

klassfest, nattdopp och 3 rättersmiddag !
2009-07-03 @ 14:13:21

Kvällen började igår, som alla andra kvällar, med förkrök hos mig, innan vi flyttade hos vidare till josefin där resten av klassen var. Där blev det lite chill och dans till bra musik ;) vid halv ett bestämde vi oss för att gå ner och göra ett nattdopp på herrarna, och det var faktist skönt ! haha, första nattdoppet för mig iår. har bara varit med och tittat på annars. Efter det kalla dopept gick jag och clara till simstadion för att kolla in folket som badade där, dock var det itne dom vi trodde så vi gick till saga där alla de andra också var. Där spelade vi tp och lyssnade på icke chill musik som några konstiga upphittade tjommar hade med sig, helt konstiga var dom.. haha. Simon, andreas och saga följde mig hem sen och det slutade med att 2 min i 4 ställer jag mig och lagar tre rätters middag till alla oss ! Blev riktigt lyckat faktist. Nära alla var mätta och glada gick vi upp och tittade på bandcamp- sånna minnen asså !

Ännu en guldkväll !

festivalpeppen
2009-07-02 @ 12:13:28

är i gång ! Idag fick jag mailet av regina där det står att jag är registrerad och det ända jag behöver ha med mig mig för att få mitt armband är min legitimation. Sen kommer det sitta där, armbandet, som handen i handsken, den tredje länken till mina små älsklingar !
Veckan har gått till att planera hultan med Jussi och vi har kommit fram till en bra sak, vårt camp namn ! kanske inte så speciellt, men grymt fiffigt !

om en vecka fyller jag år och ska se på the killers ! Lycklig till tusen !

måste bara berätta om dagens klantigheter igår..
2009-07-02 @ 11:41:19

när jag kommer hem från en promenad med hunden möts jag av ett meddelande på hemtelefonen, intressant tänkte jag och började att lyssna. Snabbt märker jag att det var inte något menat meddelande, utan någon råkat ringa när telefonen är i väskan/fickan osv. Roligt tyckte jag, för det drar säkert mycket pengar då det höll på i sådär 2,5 min. Josefin som kom när jag lyssnade på detta tyckte det var lika roligt och jag kom fram till att det hade vart roligast om det var från mamma eller pappa i italien. Dock märker jag att samtalet inkom 18.20, ungifär den tiden jag var ute med cosby, så jag var bara tvungen att kolla telefonen, och ni kan ju gissa vem det var som hade ringt, och vem som inte har några pengar på kortet nu^^
SCORE !

gårdagens händelser vs dagens kommande
2009-07-02 @ 11:17:37

gårdagen blev riktigt nice ! Började med att jussi kom hit och vi lagade våran kycklingröra till grillningen, sedan la vi den i tacobröd ochla in den i folie. Blev riktigt gott, och starkt ! Efter ett litet tag kom Ted, David och Martin. Då började vi grilla och senare kom även Jenny och Natha. Vi var tekniska nog och kopplade ut min stereo och tog med några gamla goa skivor. Det bev även kubbspel, där mitt lag, tyvärr förlorade..  Kvällen slutade klockan sex då jag och linnea gick och la oss i m&ps rum, martin i extra sängen i mitt rum och ted sov redan i min säng då. Nu när jag vakna, eller vakna och vakna, linnea väckte mig för att säga att hon skulle gå nu, men iaf nu är både linnea och ted borta, martin ligger djupt sovandes i sängen och jag vet inte vad jag ska hitta på.

Dagen planer är att
  • jobba hos mormor
  • träna
  • klassfest med blå 9@josefins hus
  • träffa André och han kompis !
  • städa ! i massor...
josefffiin
Josefin, kvinnan, myten, legenden
-lagade frukost till mig igår och sedan på kvällen gjorde hon även hallon/blåbär/mango paj till mig :)
Bra att vi tar hand om varandra nu när vära päron är borta.

lalalalaa
2009-07-01 @ 16:31:52

emiljulle

Tummen upp för fredag !


och idag förövrigt ! frukost hus Josefin med konstig äggröra..... sen vidare på jobb hos mormor och nu ska jag abra städa köket och duscha sen kommer det lite folk hit och grillar, goa grejjer !

090701
2009-07-01 @ 10:21:44

ooooooh inte många dagar kvar tills jag fyller år nu !
Både jag och Josefin har ju våra föräldrar i italien, och ensamma hemma som vi är har vi bestämt oss för att laga frukost tillsammans, jussi har la typ 5000 ägg efter att hennes mormor kom och lämna, haha nee men många har hon så det blir typ äggfrukost eller nått.. Kommer bli nice iaf :) Cosby får sig en lite promenad dit också, så det blir bra !

RSS 2.0