hål i jacket
2009-09-30 @ 16:03:55


mina normala vänner på espresso house :)

orkade inte ta bild när jag hade den på mig.. men här är iaf kjolen jag har tänkt köpa !


Var hos tandläkaren idag, och det var nog första gången som det var roligt. Om det nu kan vara det ? Har fått en ny tandläkare och han var rolig och skämtade under hela tiden, vilket gjorde kontrollen mycket roligare. Sen mötte jag upp lite tjejer från klassen så gick vi runt på stan och jag har äntligen hittat en parfym som jag tror att jag ska köpa i Usa :) Hittade även en kjol (det här med att handla mindre går inte så bra..) Men ska antaglign köpa den imorgon då jag ska gå på stan med Jenny ! Sjukt länge sen som jag träffade henne känns det som. Så det ska bli nice med en fika och lite shopping imorgon !

Nu ska jag fortsätta med eng arbetet, svenska talet och matten ! killer time... Ikväll blir det spinning, och det är iaf roligt !

090929
2009-09-29 @ 22:45:53

Sen kväll, tidig morgon, lång skoldag och träning. Men jag är fortfarande inte trött. Fattar inte varför ? har även fast det var en lång dag, vart en väldigt rolig dag ! I skolan var det tisdagsmys, och tagga inför helgen ! Är så sjukt peppad inför helgen. Fredagsmys hos clara på fredag, sova där tills lördag ta tåget upp till göteborg och gå där och shoppa (lite för min del då jag spara det mesta tills USA) Men mysigt att vara i gbg iaf. Sen blir det fest på kvällen och sova hos clara igen, för på söndag blir det bullbak då det är kanelbullensdag.Perfekta helgen om du frågar mig.
Åh om det endå kunde vart fredag idag♥

Mirre får dagens ros med, som hade tatt med kladdis efter att vi hade vart på bodybalance med. Mmm, bäst !

Nu ska jag läsa, och försöka sova. Om det nu går med denna glädjen. Undra hur länge det varar ?:)

natttti !

birthday girl
2009-09-28 @ 14:01:57


Nu ska jag hem till denna flickan och käka tårta för hon fyller år idag, grattis Moa !

STUDIEDAG
2009-09-28 @ 12:14:27

Äntligen får jag sova ut två dagar i rad. HAr ju inte haft någon direkt sovmorgon i veckan och i lördags träna jag på morgonen, så det blir skönt när man inte behövar ställa klockan och man vet att man kan gå upp när man vill.
Men idag är det studiedag, undra vad jag ska studera.. antagligen "(un)arranged marriage" som vi ska läsa på eng. Men vi ska även hålla ett tal på svenskan, och jag har just ni ingen aning om vad jag ska hålla i. Det ska vara antingen ett hyllningstal ellet tacktal.

Nu ska jag fortsätta studera mitt stökiga rum (att jag alltid lyckas stöka till det efter bara en veckas städning..) och se vad jag kan göra så att det blir lite snyggare ! :)

mamis home
2009-09-27 @ 15:49:41


Mamma har kommit hem och tog med sig den här överaskningen ! Mina favorit tuggummin.
Gissa om jag är glad just nu !


Kan ju ignorera min arm här, ser ganska knas ut...
Ganska passande var det med lila tuggumin, för idag har jag på mig det här:
Lila kofta från gina
Randig klänning från h&m !

Pusss

Taconight
2009-09-27 @ 12:36:19





tacokväll igår då !
Mötte upp Clara Moa och Annie på hajen, sen cyklade vi hem till clurret och gjorde tacos. Blev riktigt god och mysig middag. Det snackades och Idre, som vi förhoppningsivs kan boka snart ! Bakrundsmusiken var 80-90 tals låtar, så det kändes precis som en lördagskväll när man var liten.
Efter maten förflyttade vi oss till tvn och började att se på narnia-prins caspian, som gick på tv. Har redan sett den en gång innan, fast det var ju ett tag sen så kom inte ihåg så mycket. Men det är en helt okej film iaf !
Sen kom emil och vi började att titta på Bad boys, hur kan jag ha missat den filmen ? Skrattade så jag nästan grät ibland, damn you look like 30 ! Det bästa med kvällen måste vart när moa satt och sa egna repliker till filmen, måste kissa måste kissa måste kissa & tack för att ni har flygit med SAS ! mmmh, guldkväll !

090926
2009-09-26 @ 11:40:20

Klockan är halvtolv och jag har vart uppe sen halv nio. Har vart på aerobic core med mirre. Var skönt, men tiktigt jobbigt denna gången. helt nytt pass och massa konstiga steg. Men jag klarade mig iaf igenom det.
Så nu blir det duschen, frukost och städa.



fredagsmys
2009-09-26 @ 01:57:23

Eftermiddagen har spenderats med Clara och Moa som har hjälpt mig att passa bängt ! Gick riktigt bra, han fick morötter och muffins med nötter i. Idag har verkligen kännts som den veckan då mamma och pappa var borta och folk imprincip bodde här. Innan idol började lagade vi kyckling med wok samtidigt som alla tre stod och sjöng på "fredagsmys". Nog den bästa fredagsmys låten som gjorts.
Även Annie joinade och vi gick ut en sväng och fick köpt lite dricka. På vägen hem plockade vi upp Felix och Julian, och sedan kom Adde och Emil. Så i slutet var i ett ganska stort gäng, men det var skoj ! Fick verkligen in sommarkänslan, även fast det är vinter. Men det blir så automatiskt då mamma är bortrest och pappa inte är hemma. Men jag gillare.

Nu blir det sängen, och imorgon väntas aerobic core med Mirre på morgonen ! Pepp som tusan även ifall det är så tidigt. På kvällen blir det förhoppningsivs tacos@Julle !

nattinatti:*

oj jag trodde det var en klädhög
2009-09-25 @ 10:11:48

Fick en fin väckning av mobilen i morse, först hade saga ringt ett antal gånger men jag hade inte svarat. Sen när mobilen ringde igen tänkte jag att nu får jag allt svara och då var det moa, som en 15 min senare stod utanför min dörr.
Så nu har vi käkat en god frukost, moa fixade bort ostbiten som jag tappde i rosten igår.. Det luktade inte gott alltså.  brändost.

nu har moa nästan trampat på min hund. Som försvar sa hon " jag trodde det var en klädhög". Det kan iofs tas som en giltig orsak då nästan alla mina kläder är svarta. Det leder oss plötsligt in på min klädsel. Som idag faktist inte är svart. Har en röd, ja ni läste rätt, röd kofta till klänningen som jag köpte igår ! Jag gillare !

I eftermiddag väntar ett stort uppdrag. Mer om det sen :)

dress
2009-09-24 @ 22:38:29


lite kass bild men då anne har min kamera och mamma har med sig sin i ungern så får mobilen duga :)
Här är iaf klänningen. Tittade på den i sommras, men då två stycken (nämner inga namn) inte tyckte att jag skulle köpa den, eller mer bestämde att jag inte fick köpa den. Så då gjorde jag inte det heller, fråga mig inte varför.
Men nu när dom inte är hemma så får man ju passa på :) Hoppas ni (särskilt ni två) gillar den !

Godnatttt !

snart bär det av igen
2009-09-24 @ 18:45:36

favoritkängorna var på




Dagen har vart väldigt skön. Lite segt dock att börja skolan med ett två timamrs hål..
Blev som vanligt torsdagsmys på blådörren med Moa och Clara !
Sedan blev det ensväng på stan och jag fick köpt mig ett skär och en klänning :) ni får se sen.
Fotot gick väll inte direkt bra, men inte dåligt heller. Så nästa gång, då ska det gå kanon ! ahr jag ebstämt och det måste bli så :)

Nu ska jag iväg för mys hos Sagi♥

Ignorance is your new best friend
2009-09-23 @ 22:45:51


lekte lite i ps innan, dock blev det ju bara halvbra. Men det får funka !

kvällen har spenderats med Emil&Clara. Det blev chill på donken, längtar som tusan tills emil får sin lägenhet så man kan vara där på kvällarna istället för att hänga ute.

nattinatti

back to school
2009-09-23 @ 13:55:37

Snart bär det då av till skolan, igen. har haft ett hål på en timme och 20 min, så tänkte att jag lika gärna kunde spendera det här hemma !

Idag har Mika släppt sitt nya album, the boy who new to much. Har inte hunnit lyssna igenom hela än, men we are golden har funnits ute ett tag nu och den låten är riktigt go !
Även paramore kommer med nytt material !  Brand new eyes heter det, finns på spotify premium :) Släpps den 30 sept !





hähäh
2009-09-23 @ 09:17:50

facebook statusar är nog det bästa som finns.
end of story.

she's got you high and you don't even now yet
2009-09-22 @ 22:34:51

Go dag !
fick sluta två timmar tidigare från lektionen så det blev muffins bak hemma hos mig, mys !
Sen belv det lite foto med. kopiering idag. Ett ord kan beskriva hur det gick. Dåligt. Får hoppas att det går bättre på torsdag iaf. Kvällen har innehållit bodybalance, galet skönt idag. och även donken med tre små bonnar :)

Förövrigt är jag sjukt taggad på gbg i veckan ! funderar på att åka upp imorgon, men det beror helt på när jag slutar. eller fredag. Får se om jag kan få någon att hänga med :)''nu blir det, för tredje gången gilt dags för att se ice age 3, de senaste gångerna har det var antingen någon random film eller ice age 2, men denna gången ska jag allt se rätt film !

Nattinatti !

it's a new age
2009-09-21 @ 18:07:38

Har spenderat eftermiddagen hemma hos linn med bakning, dansning och mycket snack ! behövligt och vädligt mysigt !  Sedan kunde jag inte hålla mig heller från att boka bodypumpen ikväll. så det blir kvällens planer ! Great ! Får väll se om jag överlever detta, haha !


dream a little dream
2009-09-21 @ 09:45:39

Godmorgon !
Idag vaknade jag verkligen på den goda sidan. Underbara dröm.. fast det bästa hade vart om jag inte hade vaknat alls så att jag kunde vara kvar i drömmen.
men nu gjorde jag ju det iaf, och tur är väll det då vi ska ta skolkort idag, och det vill man ju inte missa. heh.

pussss

aaah just det
2009-09-20 @ 15:45:31

Pappa: Grattis !
Jag: ?
Pappa: Ja, det är ju den 20:onde idag..
Jag: aha.. och ?
Pappa: Ja, ditt mellannamn har namnsdag idag !
Jag: Jaha, tack :)

Så grattis till mig, elise, och Lisa !

Ikväll blir det namnsdagsmiddag alá pappas spagetti och köttäfrsås, mums !

hemmagjorda latte med chokladsås och hallon
2009-09-20 @ 12:11:39

Lördagskvällen blev riktigt lyckad med hemma gjorde latte, kladdkaka, promenader, film och skratt ! Mötte upp Issa och Mirre vid hemmakväll för att hyra film och sedan stack vi hem till mig och fixade latten, som till en början inte gick så bra. Då kaffet inte ville bli bra. Men det löste sig ändå.  Sedan blev det film, 17again. Bra, men rätt förutsägbar. Men det är ju gansak typiskt för sånna filmer. Att man kan säga vad som ska hända osv.
Sen blev det lite promenader varvat med fåret shaun, haha.

tack tjejer för en riktigt mysigkväll !


kommer nog lite mer bilder sen, när jag fått dom av Issa&Mirre !:):)

Fåret Shaun
2009-09-19 @ 16:48:10

hahahahahah,
http://svtplay.se/v/1661544/faret_shaun/tjurrusning

seriöst, nått av det fulaste/roligaste jag sett på länge..
och nej, jag är inte trött !
Bara lite.. haha ;)

morgongympa
2009-09-19 @ 13:21:49

Idag åker mamma till ungern och stannar där i en vecka, så nu blir det vara jag och daddy i huset !
Började dagen med att gå på aerobic core med Mirre. Det var mycket skönare denna gången, då det inte var lika mycket folk med. Sen tog vi självklart en sväng förbi espresso house, för scones och juice ! Riktig kanon morgon !

Nu ska jag snart börja göra kladdkaka och gå ut med hunden, om jag nu kan hitta honom. Antagligen ligger han under mammas och pappas säng och tjurara för att dom åker och lämnar honom ensam här med mig. (pappa är just nu och spelar golf)

bilder från tor+fre
2009-09-18 @ 19:58:41


började med kladdis på bd

snygg cykel


VANDRING

Issa var så på G !

emil och berndt med !

morning light

tomat, emils mat under vandringen..

stenar vi var tvunga att kolla på

????

????? hahah


convers vs gympadojjor, 1-0 !

vandring
2009-09-18 @ 16:15:41

kan väll lugnt säga att även ifall det var dagen efter nollningen som vi vandra så har det vart den roligaste vandringen hitills :) inte illa ! Nu är jag iaf hemma och chillar med Saga :)
kvällen är inte bestämd än, men det kan sluta med håkan i gbg. Annars blir det nog chill !

this years nollning
2009-09-18 @ 00:20:23

blev riktigt lyckad kväll tycker jag ! Roligt folk och lite öl blir aldrig fel. Kvällen var nice, lite kall, men det var inte så farligt. När själva nollningen sakta men säkert dog ut, följde jag Issa en bit sen mötte andreas upp mig och vi gick en ganska lång promenad, vilket innehöll prat och klättra upp på hustak. Riktigt härligt avslut, en av de bättre på länge faktist ! Bara att ligga och titta på stjärnorna på ett hustak mitt i natten är guld värt. Ronja, you know the feeling. Tagga balkongen 10' ! Nej men riktigt kanon var det. Nu blir det till att ta ett riktigt stort glas mjölk, sen sova och peppa inför vandringen imorgon på hela 8 km (!) Vilken idrottslärare är egentligen så dum så att han läggen en vandring dagen efter en nollning ? aja, bara att ta sin godispåse i väskan och vandra.

Sleep tight and don't let the bed bugs bite ya♣

walk along this hillside
2009-09-17 @ 11:02:54

Godmorgon !
Gick upp halv nio idag även fast jag har sovmorgon och börjar inte förräns 11.20(!) men men, har pluggat en matte en timma nu, och jag är helt slut. Hahah, fail. Men men ivkäll blir det nollning och innan dess blir det kladdkaka på blådörren ! Kanonens !

va den snabb
2009-09-16 @ 23:16:17

Blev en chill kväll hemma hos Adde, såg på någon skatefilm, som faktist var bra ! Den var iaf sjukt roligt när dom trilla, haha ! Men men, nu blir det sängen och läsa klart sidorna i engelska boken som vi har tills imorgon !

Nattinatti:*

the room
2009-09-16 @ 18:49:19




upphittade saknade dojjor



sådär, nu ska jag ut med hunden och följa moa till stan :)

 

 



puss&kram
2009-09-16 @ 16:59:45

Skolan idag var helt okej, träffade S väldigt mycket. Vilket var väldigt skönt, då jag inte har träffas henne på länge ! Sen var jag och Kenan och värvade nya medlemar till Kram med, vilket faktiskt var ganska skoj !

och nu blir det städning, yippppppppe ! kanske kommer en efter bild, skippar före, då det är helt kaos på golvet ^^

äntligen hemma
2009-09-15 @ 19:22:10

Efter en otroligt lång, men rolig, dag i skolan är jag äntligen hemma ! Fotot var väldigt nice, då jag och Clarre gick ut och fotade för det mesta profil bilder ! Sedan hängde jag och C lite på stan och chilla i solen.
Så nu blir det antagligen lite matte innan idol :) Great ! Ingen matte, blir till att sticka till adde för idol tittande :)

fick mail av R idag med, saknadeunge !

a problem to solve
2009-09-14 @ 22:16:24

hemma från en otroligt rolig promenad med Emil&Adde !  Egentligen som vanligt då, men denna gången var extremt rolig ! Om orsaken var för att jag precis hade pluggat matte och var övertrött och flumig, eller om emils "håll käfteeeeen" bara var så där rolig som jag tyckte att den var. Att andreas sprang in i Samuels cykel gjorde inte heller saken värre, emil skratta så han fick ont i magen.
Stackars liten.
Det var kul.


nu ska jag lyssna lite på dom här godingarna,
läsa lite,
och
sova.

Yes tre cyklar
2009-09-14 @ 15:16:34

Skolans slappaste dag över, 10.10-14.30 varav hål mellan 11.30 och 13.00 ;) Blev till att åka ner till blå dörren och spendera hålet där med lite trevligt folk !
Lyckades att välta tre cyklar sen när jag skulle hem(från skolan, inte BD) med, vilket en kille som jag inte har någon aning om vem det är, tyckte var väldigt roligt ! Dock kunde jag inte ge ett svar tillbaka på hans kommentar då jag låg vikt över min cykle och skrattade. Tur att ingen mer såg. Eller Linn såg, men ingen vars cykel jag välte iaf !

Nu blir det lite mattematik.. och sedan blir det spinning !

Härliga måndag !

den ska jag se
2009-09-13 @ 17:13:46

Ikväll med Lenn !
Kanonens


internetshopping
2009-09-13 @ 12:29:27

Sitter här och kolla på kläder inför USA. Har hittat massa saker som jag vill ha. Dock vet jag ju inte om jag kommer att hitta det där, men man får ju alltid hoppas :)



allt detta kommer ifrån forever 21,
och det hade inte vart fel
om det hänger i min garderob om några veckor !

the notebook
2009-09-13 @ 00:32:34

Det blev film ikväll@emils cribb ! Bängt var med, lite tamare har han börjat bli nu, men han springer runt som en lite gris i sin bur.  Vi såg The Notebook, sett den ett antal gånger och det är fortfarande lika fin ! Klockan är 00.31 en lördags natt, och jag är redan dunder trött !  Imorgon väntas matte, förhoppningsvis bilkörning och Män som hatar kvinnor !

Godnatter

Träning+domare
2009-09-12 @ 17:02:34

Sådär, äntligen hemma ! Började dagen med aerobic core klockan 10 med Mirre&Issa :) Riktigt skön start på dagen ! Sen belv det en snabbis till E.H där frukosten, scones, köptes ! Sedan cyklade vi vidare till Furubergsskolan och jag hjälpte till att vara domare på ett antal matcher. Va ganska skoj det med.
Så nu är jag hemma, tänkte läsa lite sen blir det mat och ikväll blir det förhoppningsvis chill med gänget !




lille kameran har ett eget liv
2009-09-11 @ 16:26:36

kameran har gått och lagt sig någonstans och jag kan inte hitta den. Får väll leta lite till ! Snart blir det duschen, sen blir det lite läsning, läst lite mer än halva nu tror jag ! Dock var jag lite föör trött igår när jag läste tror jag, för jag hade läst några sidor som jag inte uppfattade som viktiga, så läste inte så noga (a) men det var tyligen ganska viktiga ändå, så Issa fick berätta vad som hände !

Ikväll blir det först ciabatta med mosarellaost, rucula och tomat ! Bara massa svåra ord att stava så jag är nästan säker på att några av dom är fel. intressepil.

Sen blir det att kolla på en skidresa som förhoppningsvis blir av på sportlovet !!

webbdesign
2009-09-11 @ 11:48:06

har vi nu och det är ganska chill ! Sen blir det vallen och springa ... tråkigt !
Efter det blir det nog chill på något nice ställe med lite nice folk för att planera en nice sak.
Nice !

I feel like I know you
2009-09-10 @ 19:59:25

Go dag idag !
Börjda iofs dagen men världens nog segaste fysiklabb ever. Stod i 17 min och sa en siffra var 20 sek... sen blev det chill i några timmar innan eng, som var över lika fort som  det började ! Då drog jag moa linn och clara ner till stan och chilla på Bd. Efter det blev det staden lite och sen vidare till foto ! Nice va det idag, ställa in och kopiera bilderna :) Blit till att göra det nästa vecka med. Kanonens !

Nu blir det idol med mami !


seriösaposen.. naat.


promenad med mami&doggen !

bulletproof
2009-09-09 @ 19:51:31

Mathilda+Clara+bestämmaplats&tid=fail !
Efter skolan skulle jag hem och hämta träningskläder och clara skulle ner till stan för att kolla på träningskläder så vi(eller åtminstone jag) tyckte att vi bestämde att vi skulle träffas 16.20 vid bd så när jag och andreas kommer dit 16.20 är inte clara där, så vi går in och beställer så länge. Vid 17.00 hade hon heller inte kommit så då gick vi till stan för att kolla om hon var där, och vem mötte vi då om inte C ? Som hade suttit vid tg sen 16.20, hahah ! Lagom suris var hon ;)


Nu är jag precis hemkommen från spinningen så nu blir det duschen,
sen hem till S där det blir idol och mys !
puss

grässligt
2009-09-09 @ 08:16:08

GODMORGON !



nu blir det webb design !

yes lite mer utförligt
2009-09-08 @ 22:21:23

Skolan var chill, slutade ju 16 och inte 18 idag :) Sen blev det donken med the gang och Emil fick sin efterlänktade present, Bängt the hamster ! Mycket glad... hmm.
Sen bar det av hemmåt för massa matteplugg och mitt huvud såg siffror och allt blandade ihop sig i slutet, men får hoppas att det går bra på testet imorgon !
Sen bar det av hemmåt till Snaget, på Idol tittande med henne och Långe jan !

Nu blir det så länge vi båda andas och eng-glosor<3<3<3<3 naat.


emil blev glad....

moa tyckte det var skoj iaf ;)

suddig bild, men där är iaf bängt i sin fina transportbur !



Nu blir det boken !
sesssss

snabbt ett
2009-09-08 @ 19:49:30

en snabb uppdatering, matematik gör en helt körd i huvudet ! så mycket minus och plus att jag håller påa tt sprängas..
Emil har äntligen fått sin hamster idag, Bängan ! bild kommer
Blev ett litet kalas allt på donken^^
Skolan var chill.

Nu blir det Saga !
(efter lite mer än den dagliga dosen(1 timma minst) matte med pappa)

skola,bd,skola,bd,hem,spinning,hem
2009-09-07 @ 16:25:52

Dagen har vart chill, började med skola 10.10 sen ett hål på nästan 2 timmer ! där stack vi ner till blådörren där killarna käkade och chillade lite med dom, sen blev det skolan igen med 2 små lektioner ! Efter det kom Adde och inprincip höll på att dö om ingen följde med honom till bldörren, så jag offrade mig och satt med när han fick sin efterlänktade kladdis :)


Gissa om han var nöjd eller.. ;)

Nu blir det snart spinning med M&I sen väntas matte&så länge vi båda andas !

pöss

nananananaa
2009-09-06 @ 19:38:38




det blev donken med clara och markus i det varma vädret


matte och bil
2009-09-06 @ 14:31:09

sådär, räknat lite matte nu och ska precis iväg ut och köra lite bil. Sedan släpper pappa av mig hos C :)
that's the news !

how many time can a man turn his head, and pretend that he just doesn't see
2009-09-06 @ 13:16:58

Sunday morning.  Fattar inte hur jag lyckas vakna så sent idag. Halv ett, jag som hade allt underkontroll när jag vaknade klockan tio och skulle gå upp. Hur lyckades jag ens somna om ? Aja. Gjort e gjort och nu har jag käkat världens största frukost ! Kom på att det senaste jag käkade var vid 4-5 typ igår(räknar inte den lilla pizza biten som jag ficka clara ;)), när jag käkade lite lövbiff. Så det fick bli massa flingor och yogurt !

Nu blir det till att hoppa in i duschen, sen räkna lite matte C och köra bil ! Förhoppningsvis hinner vi fixa emils present idag med ! Men det återstår att se :)

natti natti
2009-09-06 @ 02:37:19

hemma från en chill kväll hemma hos moa ! Precis vad som behävdes efter gårdagens spektakel ;) Vi såg en ganska bra film, som jag dock inte kommer ihåg namnet på. Men bra var den ! det var det helä.

Godnatt:*

stan
2009-09-05 @ 15:18:03

Blev en lite runda på stan med mamma idag ! Fick inhandlat en tröja, strumpbyxor, trosor och en bok !
En lila tröja till och med, det är inte ofta jag har det. 

party with bängt
2009-09-05 @ 15:13:25

THE PARTY AT CLARA'S

drinkhinken...

..fylldes med goa(starka) grejer

bärs bängt var självklart med

bärs bängt fick sig även en snygg outfit

issa å jag tog ett antal kort i försök till ett bra

smidigt emil, smidigt


och så här avlutar jag bilderna från ett väldigt lyckat partay !
Mycket skoj.

ut i regnet
2009-09-04 @ 15:59:46

Sådär, hemma från en slapp skoldag ! Nu blir det att duscha snabbt&fixa iordning sig, sen vidare till C där det blir fest ! Kanonens ! Frågan är bara hur jag ska ta mig dit.. regnet vräker ner just nu. Men frå antingen cykla eller så får jag skjuts av min bror :)

I gotta feeling that tonight's gonna be a good night
2009-09-04 @ 09:25:37

Precis käkat frukost och sagt hejdå till pappa som ska på en golftripp någonstans. Snart blir det skola, 10.30-15.40 så inte så jätte jobbig skoldag, vilket är skönt. Blir TSO möte idag med, ettorna ska upp och skämmas på scenen ;) Efterskolan blir det snabbt hem och byta om och sedan vidare till C, där kvällen kommer spenderas !

ett bra erbjudande
2009-09-03 @ 18:01:11

att få skjuts till rosenfred, som det regna ! Pumpa tom upp vatten från en brun.. Men men, riktigt skoj idag med, som vanligt ! Jag och C var ute och tog kort i regnet, eller iaf i början. Sen slutade det att regna. Så då blev det lite icke-regn bilder med !
Nu ska jag fixa färdigt cd-skivorna och antagligen räkna matte. Vilket kommer att bli min nya BFF framöver, matte allstå.

off to photo
2009-09-03 @ 15:52:06

Vart riktigt duktig nu och tatt till vara på denna håltimman. Pluggat hyffsat mycket matte, och vissa saker börjar klarna upp :)
Även fixat musiken till morgondagen, och det kommer bli niceeee !
Pappa erbjöd sig att skjutsa mig till fotot idag med, bara för att det regna. Måste vara nått fel ;)
Känner mig ändå hyffsat pepp på att fota ute i regnet.

scones
2009-09-03 @ 08:32:55

Godmorgon !
Har sovmorgon idag, så börjar inte förräns 11.20. Men snart kommer Emil Adde och Clara hit för lite scones !
Igår blev det chill med film(the love guru) och popcorn. Ganska bra film, men alla var lite små trötta på slutet. EMil var nog tröttast. Somna hela tiden !

Emil försöker vara cool med mina glajjor

lite suddig bild, men detta är iaf nederdelen av mina leggins :)
(Ronja, vet inte om det var sånna som du hade, men du är i Aus så det har du inget att säga till om ;)


Nu ska jag klä på mig, och sedan gå och baka scones !
Mums !

dragkedja
2009-09-02 @ 19:14:00

Hemma från skolan och stan nu ! Efter en hyffsat slapp skoldag stack jag, Mirre&Issa ner till stan för att för nya gymkorten. Sen belv det E.H och chill på stan :):)
hade planerat min kväll jätte bra, matteplugg+köra bil, men obviously har jag glömt mattebäckerna i skolan och pappa är inte hemma. Så det blir inget av det ! Men, ska nog träffa Emil och Adde snart tror jag. Blir till att inviga dom nya legginsen då det är lite kyligt ute nu ! Snygga är dom, med en lite dragkedja där nere :)

xoxo

snart kommer jenny hit
2009-09-01 @ 19:08:34


Kan ni gissa vad vi ska göra ?;)

cicci upptäckte btw detta, på gittaren.. hmmm

JAG ÄLSKAR HÄSTAR
2009-09-01 @ 07:22:26

står det nu på ett armband som sitter på min hand, fick det som en liten skojpresent av R igår. Tänker inte ta av det nu, på 10 månader ! Naaat. Klart jag kommer ! Yep, idag åker R till australia. Kommer sakna henne nått så grymt ! Men jag lär överleva. Jag har ju ändå mitt häst-armband.
Idag är då den jobbigaste skoldagen på hela veckan, 8-18 och längsta rasten är lunchen, 30 min. Annars är det bara 10-20 min mellan varje lektion. They want to kill us.. typ.
Men fotot blir förhoppningsvis roligt, och sen blir det GH spel med Jenny ! Så hursom avslutas dagen på bästa sätt :)


RSS 2.0