Äntligen!!!!!
2011-09-28 @ 01:27:17

Ååh är nästan så glad så jag spricker typ.... Iphone appen är här och jag kan blogga dirr när jag tar ett awesome snyggt kort från mobilen som jag oftast alltid gör, tar snygga kort asså.


Eastcoast crocket tournament 2011
2011-09-28 @ 00:52:05

Denna veckan har jag besämt mig för att det ska bli "gå upp tidiga veckan" så halv åtta igår och halv nio idag. Började dagen med en liten pw till Issa där det bjöds på nybakta scones och efterlängtade Gossip Girl. För mysigt! Sen banade dagen iväg i samma goa stil. Kycklinggryta med ris tillagades med Moa, vi är ritkgtigt grymma på den rätten nu! För att sedan smällta maten spelade vi lite crocket, efter att jag dock hade dratt sönder en dörr... men men. Crocketen gick snabbt över till crocketturnering med bäst av 7. Jag kom tvåa. Av två.

Om du vore mer som hon i Annie Hall (Olofsson!!!!!!)
2011-09-25 @ 17:46:22

Druckit kaffe med Annie (och Moa, Clara &Elin) på något konstigt café i stan som vi aldrig brukar gå till annars... Förlåt för er som hamna i parantesen men Annie var viktigast då det troligtsvis kommer dröja vääldigt länge innan skrutten Annie är med igen.

My heart's a stereo it beats for your
2011-09-25 @ 14:18:40

Haft en superbrahelg! Min fredag bestod utav fina vänner, kaffe, tragus, hemmagjord pizza, vin och mys! Igår lämnadejag sängen vid fyra tiden(livet som arbetslös sätter sina spår) för att göra mig iordning och sen åka hem till Annie där det var "på återseende fest" för henne och Linnea som ska till London. Kommer bli tomt här hemma!!!
Tänkte då visa lite bilder men av någon anledning tog jag bara kort på bordet igår...

Fredag fredag fredag
2011-09-23 @ 13:44:24

Vaknade först vid tio idag och funderade ett ganska bra tag på att gå upp, men tillslut kom jag fram till att då måste jag komma på mer saker att göra idag än om jag går upp senare.
Så fick bli senare.
Här sitter jag nu, precis ätit frukost och ska ta mig en dusch innan dagen får visa vad den har att bjuda på.

Hårdounat, kaffe, bilgömme och kaos
2011-09-23 @ 02:23:55

Okej vilken kväll det blev! För första gången på riktigt länge körde vi bilgömme. Det blev en bilgömme tsm med polisen och procuras.
Vi stog ganska sneaky vid Harald Nyborg samtidigt som det kör förbi en procuras bil och kolla lite skumt, sen när vi står helt ensamma bakom Ufo kommer samma bil igen och kollar lika skumt.. När vi väl körde därifrån så kör bilen åt andra hållet så jag tänkte att det inte var något mer me det. Men det var det inte. Den snappade upp oss och körde efter oss från donken in till stan, så jag tyckte det var lite konstigt och var på väg in och ställa mig vid gamla posten så jag kunde förklara var det var vi gjorde om den nu undrade det. Bilgömme. Samtidigt som jag svänger in möttes jag av en galet fortkörande polisbil inne från stan med blåljuset på och allt, som jag tänkte väjja för, men inser när jag hade stannat att det var mig den ville åt.. Såg nog rätt kul ut när jag stod bland två blinkande polisbilar och en procuras och förklarade att vi höll på med bilgömme.
Tydligen så hade det vart ett inbrott vid inersport lassabacka halv tolv och skillade som vi är var vi där kvart över..
Mest random kaosiga bilgömmekvällen vi haft. Får väl se när nästa bilgömme blir.

Skogsmullisar
2011-09-20 @ 02:01:02

Har faktiskt inte kunnat blogga sen i lördags för internet har vart lite knas här hemma. Men har egentligen inte gjort någovet vettigt. Söndagsmys på Espresso House, standard nu för tiden och idag har jag Moa, Annie och Elin vart ute i skogen och plockat sjuuuuukt mycket svamp. Det tog aldrig slut. Så nu blir det väl svamp till alla mål i en månad framöver. Vi snackade om tacos imorgon, undra hur det funkar...

Jag hade hoppats på något
2011-09-17 @ 14:50:21




För att först har vart allmänt opepp på att dra upp så bestämde jag mig för att göra det ändå. Vilket visade sig vara ganska bra ändå. Jag Moa och Annie åkte till Linné och mötte upp Filip och Simon som redan satt på rumpanbar. Där satt vi och drack gott för 29 kr st. Inte helt fel för en arbetsökande som mig. Självklart blev det Håkan med. Spelade bra med nytt, inte min favorit förutom protetsfabrikens stängsel. Det blev en mycket bra kväll och jag har lyckats skaffa mig en förkylning.

3 Saker
2011-09-16 @ 14:35:00

Tre saker som gör min vardag jobbig just nu.
1. För att jag inte kommer ihåg hur man stavar till irreterad. Google jag vet men jag orkar inte googla för jag vill inte veta svaret.
2. Min förbaskade kameraladdare är borta. Gone. Försunnen sedan juli. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag sedan forever, men jag har ändå kollat och rensat varända låda, flyttat på varenda sak som kan täcka den men till ingen nytta. Den som hittar den får världens bästa hittelön.
3. Jag orkar inte ta tag i mitt liv.

There's always a good ending
2011-09-15 @ 01:19:53

Jajjemen! Jag gjorde det. Jag gick upp halv åtta och började dagen med en springrunda. Längesen som jag var så nöjd med mig själv och klockan inte ens hade slagit tio. Grymt. Hängde lite med vännerna som vanligt och drack gott kaffe, som vanligt.
På onsdagar står även även popquiz på schemat så det blev gött häng där med. Fick 12 och dem som vann hade 15 så inte allt för lång ifån. Me likei. Sen spelades det en låt som jag tyckte va jävligt go men som min iphone app soundhound tyvärr inte kunde hitta.. Så Clara fick gå fram och fråga, men nu hittar jag inte låten. Yeeeeah. Alltid lika störande när man har en låt som man vill veta vad den heter min inte kan finna. Får väl hitta quiz killen och skicka ett jobbigt mail på fejjan.
Peeeeace.

Hej mina fina vänner!
2011-09-14 @ 01:14:40


Vet att ni sitter spänt där hemma och undrar vad Thilda nu har hittat på på sin lediga dag. Så det ska jag nu berätta.
Jag började dagen med lite härlig havregrynsgröt, ja menar varför inte? Det är ju ändå ganska gott. Råkade fastna (inte bokstavligen skrivit) framför tvn/datorn. Sen tog jag tag i mitt liv och jobbade lite. Blev klar så imorgon blir det mindre jobbelijobb. Jag passade då på att åka med mina tre vänner, Moa, Annie och Anna till Gekås som är ett stort varuhus i Ullared där man kan köpa massa billiga grejer. Jag köpte mig en dounat, inte sån man äter, utan sån som man har i håret. Vet ni inte vad jag menar så kan ni alltid spana in google. Där står allt. Eller wikipedia. Vi åkte lite bil sen och käkade lite godis.
Nu ska jag sova för jag tänkte gå upp tidigt imorgon. Ni läste rätt. Tidigt. Jag lovar också att informera er om hur det går. Jag hoppas det går bra men nu ska jag verkligen sova för jag är väldigt trött i huvudet.
PuzZ ZötizZZzar!

129
2011-09-12 @ 01:09:13

Har haft en riktigt grym helg, trots vissa tråkigheter som har hänt. Ibland har man verkligen en vakande ängel över sig.
Har spenderat dagen i kungsbacka med C.  Vi hade en liten shopping dag och jag köpte nog det coolaste skalet jag sett hittills. Har förövrigt sett både 128 och 129 idag. Har börjar leta bilnummer igen och det var lääängesen som jag hade sånt flyt att jag såg två nr på en dag. Anna tyckte det var konstigt att jag hade sett så många bilar... Det var kul. Nu ska jag försöka sova för imorgon väntar ännu en dag då inget vettigt kommer att göras. Livet som arbetslös är tufft.

Walking down the street
2011-09-10 @ 18:59:46

Det blir utgång idag med! jag gillare. Brudarna kommer hit snart så då kör vi. Inte bil asså. Om det är någon som tror det..

Gick förbi dessa träden idag, de var fina så det fick bli en bild.

TGIF
2011-09-09 @ 17:24:45

Sitter just nu och äter den otroligt goda maten som jag har tillagat. Inte alls svårt faktiskt. Gå till närmsta ICA butik, köp en påse med findus "kyckling röd curry" gå hem, häll i stekpannan och laga till. Wooala. Underbart gott.
Träffade mina söta vänner på Espresso House innan, mycket mysigt! Ikväll blir det att kolla på basketmatch och sen vidare på lite 20års paaaartay. Lagom peppad är jag kan jag säga. Min kompanjon Isabelle är kvällens följeslagare.


Som vanligt igen
2011-09-07 @ 01:43:39

Äntligen! Var en vecka sen sist som jag var på espresso house, har nog inte hänt på hela sommaren att jag har haft så stort mellanrum mellan kaffestunderna... Jag får ju inte skippa det ända viktiga jag gör om dagarna. Dricka kaffe på eh. My new workiworki!


We’re rolling, rolling rolling on the river
2011-09-05 @ 01:14:16


Vänd mig andra kinden till så ska du få en puss på den
2011-09-04 @ 13:27:29

Söndag igen, inte för att det spelar någon roll vilken dag det är när man är arbetslös.
Fast jag klagar inte, inte än iaf.
Nu blir det en snabb dusch innan jag ska köra runt Adde i hans rullstol, bra vän som jag är.

Svampplockning
2011-09-02 @ 01:26:16

Har hänt en del grejer denna veckan, så live som arbetslös är inte så tråkigt. Åtminstone inte första veckan.. I måndags var vi uppe i Oslo och kollade lägenheter. Så Norge börjar bli mer på G nu!
Har tränat, bakat galet god äppelpaj med Lisa och plockat svamp. Det sist nämnda gjorde vi ikväll. var riktigt mysigt att vara ute i skogen och leta. Alla blev galet taggade så fort någon ropa att dem hade hittat svamp. Det hela avslutades med korvgrillning bland myggen!

RSS 2.0