September here I cooooome
2010-08-31 @ 22:23:41

Pluggat färdigt matte för dagen och det roligaste som har hänt idag är ja.. vad det nu är. Skola,tråk o mera tråk. Dagen kommer inte vara svårslagen!

fast får inte glömma att lille bängt också fyller år idag, ett helt litet hamster år!


F Ö R D E T Ä R I N G E N V A N L I G D A G
2010-08-31 @ 00:17:59

Nej det är ingen vanlig dag, för idag fyller min gamle vän Emil 18! Förhoppningsvis viras det dubbelt på onsdag (matteprovet avklarat).  Annars så kommer juh morgondagen bestå utav matteplugg, skolan och teori! Låter som en underbar dag, inte sant? Men ska se framåt som Annie säger, för när provet väl är gjort så kommer det vara värt all plugg, får man iaf hoppas haha. Fast nu ska jag inte glömma huvudämnet, att Emil fyller år!

Tralalalal lilla måntuss
2010-08-30 @ 18:58:55

Five For Fighting har släppt nytt album och jag måste plugga matte. Kan faktiskt inte säga annat än att det var bra tajming. Sagt hejdå till Martin idag som åker till staterna imorgon, kommer kännas lite konstigt att inte gå med honom då jag har gjort det sen ettan. Men tror nog jag överlever. Nu blir det back to matttttteplugg. Ska bli så roligt! Hoppas att någon räddar mig en stund från det ikväll!


sista helgen i augusti
2010-08-29 @ 12:24:17


Helgen
2010-08-29 @ 12:14:34

Som sagt så krånglar mitt internet så har inte blivit så mycket tid framför datorn, och det har vart ganska skönt faktiskt! Igår blev det lunch med SLD och sen mötte jag upp A&M för en kaffe. Blev ett gött snack och en bra plan för kvällen, tacos och film!

Bra att mitt internet funkar
2010-08-28 @ 15:18:10

Tror det vet att jag måste plugga matte så det vill inte att jag ska sitta vid datorn. Känns som att det ligger något skumt bakom det här. För ibland funkar det och ibland inte och jag gillar det inte! Självklart är det ju bara min dator som krånglar med, inte mammas eller pappas. Inte okej någonstans faktiskt! Det var allt jag ville säga.

Bio under stjärnorna
2010-08-27 @ 00:01:33

HAde en otroligt mysigkväll vid fästningen precis, utomhus bio med intajmad stjärhimmel. Kunde inte blivit mer perfekt! Så in virade i filtar satt vi och kollade på Sherlock Holmes som var väldigt bra fast den får ju ett litet plus med, för snyggingen Jude Law!
Underbart är ordet!

And there upon the rainbow is the answer
2010-08-26 @ 18:40:03

Blev inget bloggande igår, vilket både känns skönt men lite konstigt? Försöker alltid få ihop åtminstone ett inlägg varje dag men ibland går det bara inte att få ihop ett bra inlägg.  Så vad hände igår egentligen? Skolan var otroligt rolig med 4 lektioner på eftermiddagen med 10 min rast mellan varje.. sen blev det en snabb tur hem innan jag stack iväg på träning. Hann även med lite duktigheter på kvällen, som att tex räkna matte. Vilket resulterade i att jag somnade framför en förbannat bra film vid 23. Kan inte komma ihåg senaste gången som jag somnade så tidigt. Fast skönt var det så det var nog inte sista gången.

Såg en gammal barndoms favorit igår, The Neverending Story, och här
är Falcon the Luckdragon. Hade inte varit fel att ha honom vid
sin sida ibland!


Blunda är det som gäller
2010-08-24 @ 23:32:45


Överlede skoldagen och fick sluta 3 timmar tidigare. Inte så fel alls, så jag Elin, Clara, Victor och Simon drog ner till blåddan och satt där och prata ett tag innan alla skulle ut på sitt och jag Elin blev upphämtade av Anna och drog hem till mig och hade myskväll med popcorn& The Last song. Helt okej film, men den kunde vart bättre.
Imorgon har jag sovmorgon till halv nio, oooh länge jag vet. Men det är skönt!

Hej då sommarlov
2010-08-23 @ 19:16:35

Lite action idag då man har blivit jagad av getingar hela dagen. En lyckades drunkna i colan, och nej vi hjälpte den inte alls att hamna där i. Den flög självmant i, nästan. Bra sista sommarlovs dag iaf, och snart börjar allvaret igen. Tufft schema till hösten men det blir mer guld till våren. Ikväll blir det filmmys hos Moa, där det har blivit en del kvällar denna sommaren!

Någon vecka innan jag började ettan, och inte hade jag en aning om att jag skulle få så bra vänner!

Skisser för sommaren
2010-08-23 @ 02:23:33


Sista söndagen på sommarlovet
2010-08-22 @ 19:47:15



Sista helgen hos mormor, sista helgen på sommarlovet och snart börjar skolan igen!
Lite tagg men bara lite.

Spending the afternoon at Grandma's
2010-08-21 @ 16:52:23

Hoff igår var grymt! Bortsett från att det öste ner regn hela konserten så alla var helt dränkta sen när vi kom hem. Men det hindrade inte mig Carro och Elin från att fortsätta kvällen på cheers! Så det blev en liten sovmorgon idag för att vila fötterna lite. Snart kommer mina kusiner upp och då ska vi gå ner till mormor och få se om det är några saker som vi vill ha. Då hon nu ska sälja sitt hus måste hon rensa ut en massa saker, som hon tänkte att vi barnbarn kan få se om det rä något som vi vill ha. Mysigt tycker jag!

kass bild på bra band

HOFFMAESTRO
2010-08-20 @ 13:58:50

Ikväll är det Liseberg och Hoffmaestro som gäller, bra folk och bra musik kan nog aldrig bli fel. Men först ska jag städa färdigt mitt rum, gå ut med hunden och tvätta. Precis sånna sysslor som jag älskar att göra på en fredag!

En riktigt go dag
2010-08-19 @ 19:56:06

Började dagen med att köra ut till åsklåster, av alla ställen. Pappa skulle tvunget kolla på en gräsklippare som var på lagning, men vad jag inte förstod var varför vi åkte ut när han som fixade gräsmaskinen skulle höra av sig när den var klar. Men men, jag fick iaf köra en bra bit ut åt ingenstans och göra ingenting.
Sen blev dagen bättre och bättre, mötte upp Lisa&Ronja i stan för lite te på miggen. Chillade lite med Moa och träffade tillslut Mirre!

20100818
2010-08-18 @ 18:56:42

Är helt slut efter träningen nu, men roligt var det. Gick lite bättre idag då jag kom igåh lite från förra gången men det är fortfarande det här med vänster sida... När man väl ahr lärt sig stegen så man kan dom bra på höger, ja då byter ledaren sida så ska man göra exakt lika dant fast från vänster och självklart när man hajjar det lite, ja då går hon tillbaka till höger så är man lika förvirrad igen. Fast det är lite roligt ändå.

gammal bild på mig och emma, ooooohja

KÄLLSJÖ!
2010-08-17 @ 16:28:10

Äntligen, äntligen äntligen som Emma sa. Nu åker vi till källsjö, vi kommer hem imorgon så det blir bara en liten resa. Men det gör inget för vi kommer njuta varje minut där ute. Underbart ska det bli. Har inte varit där på ett år, så tur att året har gått fort. Saga kommer och hämtar upp oss och sen kör hon ut, så detta är första gången som vi inte blir lämnade eller hämtade. Fördelen med körkort!
bryggan

Way Out West
2010-08-17 @ 12:37:17

Slänger ihop en liten kort sammanfattning om dagarna i göteborg!
Fredag: På något vis blev detta chill dagen, vi satt ner i gräset och kollade på band efter band, hängde lite i öltältet och åt gratis chokladbollar. Bäst var nog The XX som fick avsluta första dagen. Iggy var inte helt fel, men saknade en del låtar!
Lördag: Från ca 13.50-00.00 spelade det bra band hela tiden och jag kan inte säga vilket som var bäst, men en topp tre kan det bli!
  • Håkan Hellström. Tror inte det var en enda person som stod still på den spelningen. Heeeelt magiskt!
  • The Chemical Brothers. Bra fest? Ohja. Say no more, spelningen var sjuk!
  • Lykke Li & shout out Louds får dela trean. Dom var lika bra båda två!
Fast helgens mest uppskattade händelse var när Anna Ternheim hade spelat alla sina låtar förutom shoreline och går av scenen. Sen kommer hon tillbaka och säger "får jag presentera Henrik Berggren". Vi flög upp från gräset och rusade mot scenen. Underbart var ordet!



Stjärnor mini stol och mys
2010-08-17 @ 01:42:25

Har bara gjort vettiga saker idag fram tills fyra, sen blev jag fri och åkte ut till lugnet för att träffa lite trevligt folk! Vi drack kaffe, köpte mat och kollade film. Sen såg vi att det var galet fin stjärnhimmel så vi gick ut och satte oss i gräset och njöt. Kommer ihåg för några sommrarsen då jag och Ronja alltid sov ute på balkongen när det var sånna här fina kvällar, hur mysigt var inte det på en skala? Förövrigt har jag köpt världens minsta brassestol idag, kanppt söt!
det får bli wow bild idag med, bara för att jag gillare

En tidig start
2010-08-16 @ 14:39:21

Till skillnad från den underbara helgen gick jag idag upp innan nio, för att bege mig till körskolan och vara lite duktig! När jag sen kom hem möttes jag av en trött hund för en tass hade gjort lite ont så han hade vart och hälsat på hos vetrinären. Då blev det Eclipse tittande med en söt hund i knät som fördrev min tid!
Cosby gillade skarpt när vargarna var framme

Way out fest
2010-08-15 @ 22:38:38

hemma från wow, haft en riktigt härlig helg i götet med fina männsikor! Helgen kunde inte börjat bättre, för innan vi åkte upp till gbg tog Annie körkort! Imorgon kommer det bilder, för nu ska jag sovasovasova.

Way Out Best
2010-08-13 @ 00:23:24



mobilfri dag
2010-08-13 @ 00:14:41

Klant som jag var igår glömde jag min laddare hos Moa, så idag har jag levt utan mobil men det har funkat bra ändå. Käkade kvällsmat på blådörren med Anna&Moa och sedan strosade jag och Anna runt på stan. Nu sitter jag och lyssnar på skön WOW musik och taggar inför helgen, om bara några timmar åker vi upp till göteborg och checka in på hotel asplunds!
TAGGAD!


Gekås, sleepover och kungsmässan!
2010-08-11 @ 20:37:19

Haft två riktigt mysiga dagar nu, i går mötte jag upp Saga&Ronja för en fika på espresso house men som vi senare bestämde oss för att ta med ut till getterön (passade på att åka dit när S fick köra sitt jobbs firmabil). Efter det möttejag upp Anna och vi käkade lunch innan vi hämtade upp Elin och Moa för en tur till gekås! Fick köpt lite bra skolgrejer som block, hårspray och pingvinstänger!
Sen sov jag och Anna över hos Moa, och imorse hämtade Sagi upp mig så åkte SLD till kungsmässan!

Tacos, Kent&Vin
2010-08-10 @ 03:13:29

Idag ville inte mitt internet som jag så hela förmiddagen gick jag utan internet. Sen tröttnade jag och körde iställetg upp till gbg med pappa för att hämta mamma och käka köttbullar på Ikea. Mums! Sedan bar min dagstripp hem till Moa där hon och Clara hade gjort tacos. Jag bidrog med efterrätt, chokladbollar! I stort sett hela kvällen satt vi på altanen och sjöng med i Kent låtar och drack fanta&rosé.
En riktigt bra tjejkväll helt enkelt!
en tacokväll för längesen

I wanna know your name
2010-08-08 @ 16:20:12


Filmkväll
2010-08-08 @ 14:22:48

Igår körde vi på en filmkväll som heter duga. Började med att se världens gråt film, My sister's keeper. Sett den innan, men det hinda inte mig från att sitta tårögd igenom hela filmen, som alla andra. Så efter den var vi tvungna att kolla på en lite roligare film, som jag dock inte kommer ihåg namnet på men bra var den!
självklart spelade vi Guitar Hero Band med, och vi ägde!

Meraa fredag
2010-08-07 @ 13:31:13

Fika med Moa part 2 sen för grogg hos min bror och vidare till Oscars! Det var väl i stort sett min gårdag, och riktigt bra var den! Kvällen slutade med ett antal skrattattacker och 33 är något som aldrig blir tråkigt.
Idag blir det chill med Annie och sen vet jag inte vad kvällen kommer att erbjuda!

Inte längre husvakt
2010-08-06 @ 14:52:08

Inte längre ensam hemma, inga härliga sovmornar till ett, inget "äsch jag lämnar disken tills imorgon" ingen musik på högsta volym klockan två på natten. Back to reality.
Nu ska jag iaf ner till stan och ha "fika med Moa part two". Sen blir det förkrök!
Får inte glömma fixa en bild på den snygga väskan som mamma köpte med hem till mig! Love it!

Moa gjorde dessa glassarna till mig och Anna igår, sjuke!


No words
2010-08-05 @ 18:29:48


sådär lagom rosa

Fika med Moa
2010-08-05 @ 14:46:44

Jag var helt inställd på en ensam dag då mina vänner jobbar, men så blir det inte! Adde kom hit på frukost och sen började jag min städning av huset, mamma och pappa kommer hem imorgon så då är det bäst att det blir städat! Jag som trodde att det var det roligaste som jag skulle få göra idag hade fel, Moa börjar sitt jobb kl 18, 18!!!! Helt perfekt! Så nu slipper jag sitta hemma hela dagen och ruttna, utan jag ska ner till stan och fika med Mois!

obs bilden togs igår


Fishguard
2010-08-04 @ 19:25:03

Träffade Issa idag för en mysig fika och lite shopping, riktigt nice! Bestämde mig även på vägen hem att göra potatismos och det minsta påsen som man kunde köpa var på 2 kg... så ni kan ju gissa hur mycket mos det blev till mig. Lite synd att jag failade lite så det inte blev så gott.
Men nu ska jag iaf göra mitt jobb för dagen, mata min brorsfiskar! Två dagar och hitills har jag inte glömt av det, kanooooooon!

LÖRDAG: Danmark, balkongen och ett band
2010-08-04 @ 02:43:49

Dagen då Moa kom ner, så vid tolv tiden gick vi ner mot staden och mötte upp Moa för att sedan käka frukost på ett cafe och inse att vi inte var hungriga. Så vi shoppade lite och gick den jobbiga backen hem, fixade oss lite och mötte upp Emil&Adde för att ta färjan till Danmark och dricka lite öl!
Att vi sedan gick hem och missade alla bra band som spelade på kvällen är en annan femma. För jäkligt kul hade vi i lägenhten där vi förkröka. Fast vi lycakdes se slutet på ett, och det var billy! jag och Clara hade sett dom på rockfesten så vi visste ju lite vad dom gick för, och bra var det! Efter det gjorde vi inte riktigt något vettigt men kom ändå hem runt halv tre och lyckades sitta uppe på balkongen tills den ljusna och klockan ticka fem.

Även detta en grym dag, och det blir inte sista gången som vi åker ner!

FREDAG: bilkrångel, en jävla massa ös och en helt underbar dag
2010-08-04 @ 02:28:41

Okej, fredagen den 30 juli bar det av till helsingborg! Efter att sovit allt för lite timmar gjorde anna pannkakor och sedan rullade bilen iväg mot hbg, och det tog allt ett tag att komma dit... Ett litet stopp på donken i mellbystrand tänkte vi, men inte ralle som  anna visst råkade sätta på rattlåset på och det tog väl en halvtimma innan vi kom på hur man fick bort det. Så allt gick väl nästan bra fram tills väla. Efter lite shopping och mat på ikea satte vi oss i bilen i hopp om att få åka till lägenheten. Men det ville visst inte ralle.
Utan vi fick sitta kvar i bilen och vänta i några timmar innan annas päron kom och hämtade oss och körde oss till lägenhten (dom körde även hem ralle).
Sen bar det utför, fix och förkrök med Henke och hans killkompisar innan vi intog staden!

Helt klart en oförglömlig dag!

Tonight I have to leave it
2010-08-03 @ 17:04:50

Shout out Louds till WoW! Det gjorde min morgon så himla mycket bättre. Spelsheamt är släppt och bortsett från att dom har satt en klubb spelning halv tre på ett band som jag väldigt gärna vill se är jag nöjd!
Efter att ha upptäckt den goda nyheten mötte jag upp SLD i stan för en gammal hederlig fika. Som jag längtat, och som det behövdes!

moa in da house
2010-08-02 @ 21:33:37

CHA CHAAA!
jag och tilly är hemma hos henne och dricker champagne och poppar popkorn.
innan nös jag.
Vi vill kolla eclipse men clara är en liten råtta och vill inte,
JAG BLIR JU SÅ AAARRRRGGG!!
jag funderar på om jag vill se förortsungar igen, det vill thilda.
hhmhmhmhmm...
nu luktar det popkorn i hela rummet, det kan bara betyda en sak
THILDA IS BACK
hejdå



Tips från coachen
2010-08-02 @ 18:17:53

Åkte först till stranden idag med Ronja innan vi drog ner till stan och fikade lite med Saga. Gott med en frapino tyckte jag, men tydligen inte min mage. Eftersom att jag inte tål mjölk vilket jag kom på efteråt. Bra där! Sen upptäckte jag att den champagne flaskan som vi nästan öppnade men kom på att vi inte behövde och ställde in i kylen, hade öppnat sig. Så nu blir det nog inte utgång längre för en helg i hbg sätter sina spår. Förbereder mig för en fin hemmkväll ist!

Staden med stort H
2010-08-02 @ 12:29:22

Jag har haft en helt sjukt rolig helg, kommer lägga upp bilder för dagarna så skriver då alla knasigheter som har hänt! Jag förstår verkligen inte varför jag inte åkte ner till min kusin tidigare, för en sak är då säker det här var inte sista gången vi åkte ner!

RSS 2.0