Home sweet home
2010-02-28 @ 22:02:56

Är hemma och är grymt trött. Veckan har vart för jäkla bra, men mer om det imorgon för nu ska jag nana i ett rum utan folk. Vilket kommer kännas lite tomt med jag klarar mig.
Det skönaste med att komma hem är nog ändå sängen. Att få sova i sin egna säng med massa härliga kuddar..
mmmm, sova!

Sista inlägget på en vecka
2010-02-21 @ 00:04:55

Sådär. Nu är det inte långt kvar tills vi ska åka till Idre! Är grymt taggad och hoppas på att få en redigt go vecka där uppe. Slippa allt snökaos i varberg och åka till ett ställe där man verkligen uppskattar snön.
Så om vi inte ses i backen så hörs vi om en vecka!


Födelsedagsmiddag och mindre än 20 timmar till Idre
2010-02-20 @ 18:57:08

Anne fyller år imorgon så idag ska vi över med familjen och fira henne. har nästan packat färdigt allt nu men är lite tveksam över hur jagsak lyckas bära allt från bussen till stugan.. kommer bli en lång kväll.
Ikväll blir det antagligen chill hemmakväll, efter middagen hemma hos Anne då. Hoppas på att få se antingen The Blind Side eller 500 Days of Summer.

Bilden är tagen från Issa, den filuren åkte iväg idag

så hon han inte skicka några bilder som vi tog i torsdags!


ett tecken från Glee kanske?
2010-02-20 @ 11:15:41

Vet inte om det har blivit lite lite glee nu på ett tag, för min dröm var oerhört konstigt.
En grön människolarv ståendes mitt på en ishockyplan, sjungandes Defying Gravity på svenska.. Makes no sense. Ska nog ladda över några avsnitt på ipoden ifall det blir lite lång tråkigt på bussen!

och nej det var inte den här videon jag tänkte lägga ut med den andra ville tydligen inte vara med här


Ut i kylan
2010-02-19 @ 20:48:59

Nu ska jag satsa på att bli ett snö monster och möta Jenny på donken! Gissar på att det kommer ta ett tag att komma dit, men det är det värt!
Snöpromenad♥

ett annat snömonster som gör något konstig med handen.. kan dock inte se vad det är


LOV!
2010-02-19 @ 14:40:39

Lov, och med det kommer snön. Här är snön inte längre så efterlängtad, men i Idre där hoppas jag på mycket snö. Om snön gör som jag vill, så är det borta sen när vi kommer hem därifrån. Hoppas starkt på det.
Idag är planen träna,städa och packa. Borde lyckas med detta tycker jag då jag fick två timmars extra lov. Men man vet ju aldrig.
Något som jag iaf har lyckats med idag, är att äntligen köpa en tröja som jag har velat ha i några veckor men som hela tiden har vart slut. Köpte sista och jag är nöjdnöjdnöjd (även fast den är lite stor, men den typen ska ju vara det så då är det lugnt).

helt okej bild, ni får iaf se axelprydnaden


Bak och fram upp och ner
2010-02-18 @ 17:44:12

 

fotolektion nu!


tre sprutor och en födelsedagsmiddag
2010-02-17 @ 21:35:46

Dagen har rullat på helt okej, fyndat en snygg svart kjol på hm.Passar perfekt till en tunika. Har även tagit tre sprutor idag (and more to come) för min resa till Kenya. Gjorde inte så jätte ont dock men efter de två första var jag ganska mör. Att jag ska ta två till sen+ drick vaccin känns inte inte så lockande..

Självklart blev det bara cola. Hela kvällen.

Anna fyllde 18 i måndags och det firade vi idag på Cheers and Beers, helt ovetande om att det var popquiz. Riktigt mysigt blev det, skottsk kille som sjöng massa härliga låtar.
Bra onsdag!


Ett parti Röj kanske
2010-02-16 @ 22:27:15

Kvällens sysselsättning har varit röj med Clara. Jag kamma hem första segern men sedan gick det bara utför..

Så jag kan njuta lite!


lite lagg och lite bra
2010-02-16 @ 13:15:12

Skulle göra ett fint inlägg igår om hur duktig jag var som studerade i hela två timmar. Men tydligen gick det inte så bra att logga in på bloggen som ni märkte.. så antagligen kanske jag ska tolka det som att det inte var så bra ändå. Men det duger. Hämtade ett par fräna skidglasögon hos min bror med, kommer lysa i backen!!!

solade lite igår med vid en sjö, det var varmt och härligt. Synd bara att det inte var så utan att det var i ett litet mörkt icke soligt solarium istället..

100215
2010-02-15 @ 11:52:01

Bara sex dagar kvar till Idre nu! Började att skriv en liten packningslista igår, vilket kanske inte gick så jätte bra då jag garanterat kommer glömma hälften ändå.
Förövrigt, så för att jag inte ska känna mig utstött från min familj ska jag sola solarium med Clara efter skolan idag. Så att jag iaf kan få lite färg och slipper känna mig vit som snö när jag står bredvid dom.
Annars är det rätt mysigt att ha dom hemma igen!

Jag och Hilda när vi lekte på någon gunggrej i Italien,

att jag sedan trilla ner i vattnet kan vi glömma..


Alla hjärtans dag
2010-02-14 @ 19:36:38

Would you?


Akta dom har heltäckningsmatta här inne
2010-02-14 @ 13:32:06

Gårdagen bar rolig, och det hela slutade med att jag Saga och Clara bestämmer oss för att gå till ps för efterfest.. Kan säga att dit vägen var mycket varmare än hemvägen.
När vi sedan kom hem till Clara gjorde nudlar och pratade. Förutom att vakna upp hos Clara och spenderat morgonen där är jag nu hemma och tänker städa lite på mitt rum.. eller iaf sängen! Har max sovit i den två gånger men ändå lyckas den se ut som ett bombnedslag..

Jag och Saga för ett antal årsedan


Äntligen!
2010-02-13 @ 16:10:22

Nu är dom hemma. Inge mer med det. Skönt som tusan. Fast då jag ska iväg på 18 års fest idag hinner jag inte träffa dom mer än två timma innan jag sticker iväg. Sen är det för långt/kallt och cykla hem så jag och Saga ska sova hos Clara. Är grymt taggad inför kvällen och hoppas på att det kommer bli riktigt kalasskoj!

Gårdagens fynd+dagens fynd!

Klänning och kavaj.


Just det, en av de bästa sakerna med att päronen är hemma är att systemkameran även är det. Inga mer kassa bilder!

Kortkväll
2010-02-13 @ 01:29:55

Hihi, jag är nöjd. Hittade en riktigt fin klänning (ja den är svart.) på stan idag. Fick egentligen inte köpa den för emil och clara men jag gjorde det ändå. Aldrig att man kan få för många svarta klänningar. Så den har jag gått runt med hela kvällen, som förövrigt har bestått utav pommac, pastasallad med kyckling och kortspel. Bra avslut på denna treveckors perioden tycker jag!
Nu blir det sängen och imorgon ska här städas..

 

Koncentrerade på chipsen..

När katten är borta dansar mössen på bordet
2010-02-12 @ 12:03:47

Äntligen! Sista dagen innan mamma och pappa kommer hem från sin sydafrika resa. Mitt liv kan komma tillbaka igen. Slippa gå upp kvart över sex på morgonen för att gå ut med hunden innan skolan, slippa handla mat, städa diska osv.. Det typiska är ju att jompa också har vart borta och självklart så har internet krånglat till sig och vägrar att fungera. Igår lyckades jag och Issa dock fixa det men idag gjorde jag samma grej utan större framsteg.
Det jag mest ser fram emot när mamma och pappa kommer hem är ju självklart att dom kommer hem, men även att jag kan få tilbaka min fritid. Kunna gå på stan när jag vill, träna när jag vill utan behöva tänka på att jag har ett hus att behöva ta hand om.
Men nu ska jag fortsätta med skolarbetet och göra en gästbok som jag inte har någon aning om hur man gör!
Wish me luck!



Kaffe utan vatten är ingen höjdare
2010-02-10 @ 07:26:21

Vet inte riktigt om jag kansäga godmorgon, har nämnligen inte sovit en blund inatt. Vi lyckades fastna vid kortspelen och jag vet inte hur länge vi har spelat, men länge är det iaf. Nu ska vi försöka överleva en dag i skolan, och sen väntar en lång go sömn!

ungifär så här ser vi alla ut nu..


when you walk away
2010-02-09 @ 18:12:27

Att jag alltid lyckas, försov mig igen till tisdagens matte lektion. Jag som hade ställt klockan och allt.. aja, hela dagen har det kännts som att jag har gått runt i dvala och fortfarande sovit. Ska fösöka pigga upp mig med en lite promenad med hunden och sen kommer clara och emil hit ikväll så då måste jag bli pigg!

Cosby Von Trattson, som han numera kallas


SLD kväll med dumlekakor!
2010-02-08 @ 22:08:21

Ikväll hade jag mys kväll med Emma och Saga, vi lagade pizza och åt emmas dumlekakor, pratade och hade det allmänt bra!
Ett ämne som har varit ganska så självklart denna helgen, har varit David, 18åringen som försvann på väg hem från 150 dagars..Kan fortfarande inte förstå att man bara kan försvinna här, i lilla varberg. Hoppas iaf att detta löser sig snart.
Min dag har rullat på fint, med träning på morgonen skola i en och en halv timma, sedan kort med adde (behöver nog inte säga att jag vann flest gånger..)

Detta pannbandet köpte jag i lördags och det kommer användas flitigt i Idre!


Snart Idre!
2010-02-07 @ 23:42:35

Det blev inte bara gekås som avklarades idag, utan även första Idre mötet! Om exakt 14 dagar åker jag tsm med nio kompisar iväg till Idre för lite skidåkning och annat gott! Är grymt taggad inför denna veckan och det blev inte mindre efter denna kvällen!
Dock är jag tröttare än tröttast och funderar på att gå och lägga mig snart och skippa Superbowl..


Italen för några årsedan, och nej jag trillar inte.. jag gör ett awesome trick!

gekås och moppen
2010-02-07 @ 14:03:56

Nu har jag varit duktig. Städat hela köket, dammsugat och skurat golven. Lika så toaletten skiner och mitt rum är lite städat (iaf om man räkna speglen som jag putsade..).

När som helt nu kommer Clara och hämtar upp mig så ska jag följa med hennes familj till gekås! Även Annie kommer med så det blir en liten söndagsutflyckt!

städfirma here i come
2010-02-06 @ 17:13:31

det här med städning asså.. det går aldrig vägen! Just nu har jag gjort en liten "pepp spellista" på spotify för att bli mer motiverad till att iaf komma någonvart. Dock hjälper det inte, så funderar skarpt på att ringa den där städfirman som saga gav mig nummret till!


Roligare att kolla bilder från veckan

Morgon lan
2010-02-06 @ 10:17:51

Just nu sitter jag och saga med varsin dator framför oss och lyssnar på glee. Annie och Clara sover fortfarande så vi försöker väcka dom lite diskret.
Igår blev det en redig myskväll med film och pizza, kvällen slutade med att alla låg lite och sov i soffan.
Idag blir det nog en sväng på stan (förhoppningsvis) och sen fortsätta i vit helgs anda. Skönt med en lugn helg så att man kan vila upp sig.

tre mongos på en bild

Sjöaremossen
2010-02-05 @ 18:39:55

Hemma efter en mycket hektisk dag. Den började bra tills Cosby sparkade av sig sitt bandage och vi inte fick på något nytt.. stressade som vi var var vi tvunga att lämna honom hemma utan bandage (vilket visade sig nu att det inte vara något problem). Sedan bar det av till sjöaremossen med klassen och några andra klasser. Blev väldigt mycket fika och väldigt lite skridskor.. som det ska vara. Han med en mysig fika med Jenny när jag kom hem med, det behövdes!
Så just nu sitter jag och saga här och väntar på att de andra kommer så att vi kan beställa mat och börja våran myskväll!

gammal fredagsmys bild :)


vetrinärs besök
2010-02-04 @ 09:27:52

Då har jag precis vart och lämnat den lille vovven hos vetrinären. Han hade gjort illa en klo så antagligen kommer dom ta bort den helt eller bara klippa ner den lite.
Känns konstigt att vara uppe och pigg klockan nio när jag börjar tio. Men det är väll bara bra antar jag!

om det ändå hade kunnat se ut såhär ute


Ska börja med filmkamera
2010-02-03 @ 17:12:39

Mina mogna kompisar Emil och Clara hade det väldigt roligt med min dator igårkväll medans jag var hos Adde, som ni nog ser.. Iofs var det ganska roligt. Men för er som inte vet vart smeknamnet Chipsthilda kommer ifrån, så är det från en dag i skolan, då just emil och clara hällde en påse chips över mig så jag gick runt med det i håret ett ganska bra tag utan att märka något.
Uttrycket "knullar gott i munnen" kommer från Clara. Förvånad? naaaej.

knullar gött i munnen!
2010-02-02 @ 21:11:08

ska käka lite chips nu. kommer ju knulla fett gött i munnen. måste ju leva upp till mitt smeknamn 'chipsthilda'. Dagen har bestått av att käka chips och dricka öl. snart blir'e paradise med coola emil och gangsterclara. efter det blire att trycka i sig ytterligare en chipspåse.

jag tycker att även ni borde hylla estrella/olw.

ta lite chips.
ställ er nu upp.
slicka er runt munnen.
lägg handen på hjärtat och
ta en jättelik karda med chips
tryck den i munnen,
jag lovar - det kommer knulla gött!


det var allt från chipstilda för denna dagen. hejdå, bloggen. ses på andra sidan (då ni också anslutit till klubben).

heil!

(bevis medföljer...)AMNOMNOMNOM :DDDD

snökaostik
2010-02-02 @ 19:39:46

Det snöar nått så galet! har gett upp att skotta och det blir inte bättre heller när man får en bild utav en solig strand utav mamma. Dock har jag inte trotsat färdigt snön, utan ska snart hem till Andreas där hans föräldrar bjuder på mat, vilket jag tycker är hel nice då jag har levt på mackor dom två senaste dagarna.

en schtekig bild på adde med långt hår från i sommras


2 februari
2010-02-02 @ 13:08:40

Min dag blev genast mycket bättre, Linn erbjöd sig att städa mitt hus i för en måltid. Vilket jag tycker låter som en ganska bra deal. Annars har dagen rullat på bra, mötte upp Adde och Emil med hunden som sedan följde med hem och käkade frulle innan skolan som jag nu sitter i. Tre timmars flash lektion here i come.


Första februari
2010-02-01 @ 21:40:40

Så här trött som jag är nu har jag nog inte vart på riktigt länge. Helst av allt vill jag bara gå och lägga mig och vakna upp på torsdag, för då är det snart helg! Men riktigt så bra kan jag ju inte ha de det.. Dagen har inte bestått utav någon skola alls. För mina enda två lektioner var intällda. Istället följde Linn clara och emil med mig hem så käkade vi upp resten utav kladdkakan som anna hade tagit med på lunchen
men nu ska jag allt ta och gå och lägga mig, så jag förhoppningsvis orkar upp till den andre februari.


RSS 2.0