sunday sunday
2009-05-31 @ 12:28:41

Kom på att det är otroliga 10 dagar kvar sen är set sommarlov, sommarlov ! Nu ska jag försöka ta vara på detta sommarlovet med, så att det inte bara rinner iväg :) Men yes, såklart, innan sommarlovet har jag två prov. Två av de viktigtaste och svåraste ämnerna med. Så idag kommer det bara bli kemiplugg !!! JIPPIEE ;) efter tisdagen, kemi provet är på tisdag, kommer det bli matteplugg (Y)

fast helgen e chill, den kan man se fram emot ! Huset för mig skälv i 4 dagar, det gillas :D

GBG
2009-05-30 @ 19:41:43

Riktigt härlig dag i gbg idag med Linn Clara Moa och Annie ! Skulle träffa dom 9.15 och självklart vaknar jag 8.40.. haha men det gick bra ändå ;)
I början gick vi bara runt och strosa, sen keka vi lunch och efter det började shoppingen !
Varmt väder, sjukt bra sällskap, shopping kunde inte var bättre !
Blev inhandlat en jacka tsm med clara, båda kunde ha samma storlek och vi tyckde det var onödigt att köpa en var för 400 istälelt för att dela på en för 200, så det blev ett otroligt bra köp. Killen i kassan tyckte att jag kunde betala med 1 kronor med, om jag ville ;) Prata på gjorde han iaf. Mycket. Sen köptes det ett linne/klänning på bik bok, otroligt snyckt och komemr användas sjukt mycket i sommar :D hittade en snygg väska med på h&m, rea 98 kroner, kunde inte låta bli att köpa den ;) Där köptes det även en ögonskugga (brun som jag länge velat ha) och en tjocktröja, ja vet perfekt till det varma vädret ;) hehehehehehehehehehe...  fick även inhandlat en söt blomma :)


kvällens planer är ännu inte spikade, men kanske fest ! men det beror helt på folket. Ska iaf troligtsvis träffa sagge och linn !:) kommer bli nice vad som än händer :)
 pusss

MISS LI !!!!!!!!!
2009-05-29 @ 14:57:02

wiiehoo, ikväll bär det av till gbg, då jag ronja saga och pappa ska se Miss Li på liseberg ! Veckans höjdpunkt, heltklart :D
Ska fixa lite grejer här hemma först, kemiplugg bla.. jippiiiee :D Men sen, :D sjukt varmt är det ute också, underbart !


pusss

skor&väska
2009-05-28 @ 17:25:18


Ska troligtsvis till gbg på lördag men jag kan inte bestämma mig, ska jag köpa dessa skor eller inte ?



hittade även denna snyggingen som jag funderar på att köpa,
 dock är jag ute efter en lite större väska
som får plats med mer saker ;)


Snart slut med plugget :)
2009-05-28 @ 16:57:45

Så, nu är det bara spansak nationellt prov kvar denna veckan, skönt. Redovisningen idag gick la sådär, men det gjorde den för alla så vi var inget undantag :) Fick även lämnat in mitt studiebesök på Hälsobrunnen, så nu är det ur världen, *happyface*. Kvällen kommer spenderas med spanska böckerna och Jenny, förhoppningsvis :) Hon åker till Aya napa imorgon, förjävla gott !:D
Men e man hemma så får man göra det bästa utav det, imorgon blir det Miss Li med daddy, och på lördag blir det shopping med Clara Moa Annie och kanske linn i gbg :)

pussss

Mexican dinner !
2009-05-27 @ 15:35:51

Skolan idag gick bra, även fast jag inte hade gjort ett arbete som skulle vara inne idag, men men.. min lärare gillar mig :D hihi. Fick sluta tidigare idag med, 11.40 istället för 14.40 I like !:P Då blev det stan med Moa&Clara, blådörren och kolla skor ! bestämde även att vi ska till gbg på lördag :D



I ikväll blir det mexican dinner@ Sagi med SLD ! Kommer bli grymt !

Nytt inlägg wooooahhh !
2009-05-26 @ 20:09:40

överlevde svenska provet idag, fick ju 4 svarsalternativ på varje fråga (Y) troligtsvis fixat frågorna till inlämning imorgon så får hoppas att det blir najss.
Efter några timmarsplugg igår blev det en natt promenad med Ted, ingen kunde somna så det var ju det ända rätta, yes. Kolla katter och hitta igelkottar är nice !

Efter provet idag gick jag till stan med Linn en stund sen träffa jag Mirre och det blev en latte på EH :)
Sen strosa vi runt,  pratade och mirre tog massa kort.. hahah :P

Har hunnit träffa saga en stund med, saknat henne nått så sjukt !Försöker få med henne till hutlan, och det e på G !!!

This week
2009-05-24 @ 22:04:10

undra om jag stava rätt på week nu ? aja.

Bob dylan, my new god


om jag överlever denna veckan så blir jag glad, särskilt om jag överlever tills fredag, för då får jag se Miss li<3

  • svenskaprov
  • spanska nationellt prov i 3h 40 min (Y)
  • företagsinlämning som jag ej har gjort...
  • reovisning på egetföretag som min grupp inte heller har gjort
  • massa kemi plugg

GODNATT

10 things to do instead of studdy
2009-05-24 @ 12:51:31

  1. Sitta vid datorn (obvious)
  2. äta glass.. mmmmm glasss e gott !
  3. lyssna på musik.. men det kan man iofs göra samtidigt men näääh, bra musik ska vara i "center of the attention"
  4. Tjejer: Måla naglarna (y) bra tidsfördriv !
  5. smsbomba någon liten rackare
  6. Killar: Spela wow.. som om ni inte alltid gör det..
  7. gå ut med doggen
  8. bajsa
  9. starta en enmansorkester
  10. gå ner på stan med sin enmansorkester och tjäna ihop pengar med sin fina musik till sommarens alla aktiviteter !

Sådär, nu har jag en lista att följa innan jag kan börja plugga, great !:D

mer bilder på begäran ;)
2009-05-23 @ 18:01:03

moa är cooling
moa var cooling igår ;)
brendt
berndt ville så gärna ha en egen bild enligt emil, annars blir han sur :O
emils rumpeee
emils rumpa !!

pics n music
2009-05-23 @ 15:01:27




lovedones
haaha
laaaaaaaaaaaan

Sponsored by Destiny
2009-05-23 @ 12:01:12


wiiie, har försökt fixa en preliminär header nu, ser väll helt ok ut.. lite tråkig kanske men det får funka så länge :D tänkte testa en grej med youtube också, får se hur detta funkar ;)

stan med claris :)
2009-05-22 @ 20:07:55

idag blev det stan med clara, vi gick runt och kollade lite, sen stack vi till e.h och köpte latte vs apelsinjuice ;) därifrån drog vi vidare till fästningshörnan och kollade på 3orna och deras jippodag :D  haha rikgtig nice vare ;)
Nu blir det till att vila lite, och ikväll blir det antagligen chill hos emil :D

I like that shit
2009-05-22 @ 12:48:16

Va typ det ända jag sa igår kväll :P hahah, ne men Jag Jenny och Cicci bestämde oss för att göra ciabata i ugn med mosarella ost, tomat och ruculla (STAVNING PÅ ALLT) blec riktigt lyckat ! jag fick ett smeknamn, pesten, yäääääääääääy och det var flum med mackorna och I like that shit, you like that shit ? We like that shit ! you don't like that shit ? osv...
Efter en stund kom även Hilda och Nathta och vi tittade på Edwars med saxarna :D Mysig film ! 3:e gångenjag ser den nu :D hihihi.
Åkte för bi killarna som lanar när jag var på väg hem, det var nice men dom tog mitt godis :O som även det fick ett smeknamn, körtelgodis ;) ät på egen risk ! Emil var också väldigt nojig och sprang runt och tvättade på allt jag hade tatt på.. hahahah fail ;D

Onsdagggggggggg
2009-05-21 @ 13:27:52

Igår var en riktigt härlig dag (efter klockan 2 för då började jag känna mig bättre) Träffade jenny en stund och vi tog en sanbb fika på blå dörren, innan hon stack till ps och jag gick runt på stan. Köpte ett par shorts, svarta från gina. En turkos (!!!!!!) klänning från hm. Måste vara sista turkosa plagget jag köper, annars kommer min garderob bara vara turkos och svart. Men jag gillare. köpte även ett rött nagellack, skulle köpa ett oranget först, men dom hade inte den jag ville ha så blev lite sur och köpte ett rött bara för att. Men det var också fint :)
Sen mötte jag upp födelsedagsbarnet Ronja, vi tog en sväng på stan innan vi gick och satte oss på pag för en fika med SLD. Första gången på ca 1 år. Som jag har saknat det.
Efter fikat på pag, Ronja fick en jätte fn latte där det stog 17, mötte jag upp Linn, Clara Moa och Annie för att titta på Anglar&Demoner och det var nog seriöst en av de bästa filmerna jag sett. Jag ville blunda och titta samtidigt. Linn som satt bredvid mig fick se ett antal armar som flög upp i ansiktet och ett antal knuffar. Men den var sjukt bra så se den !

visual basic
2009-05-20 @ 10:58:14

Sådär, sitter i skolan och försöker göra ett eget spel i visual basic, går inte alls bra. Mår sämre idag än vad jag har gjort dom 3 senaste dagarma.. Känns som att febern e på väg tillbaka :( Får gå hem och vila sen så att jag orkar med ikväll då vi ska fira Ronja med SLD-fika på pag !

Härlig dag !
2009-05-19 @ 23:04:48

Efter skolan så han jag komma hem käka lite och sen ringde sagge så stack jag till henne där hon och emma var, så satt vi och chilla och prata :) Efter ett atg bestämde vi oss för att åka ut och titta på fotboll, några som dom kände spela. Sen täffade jag jenny och vi fick skjuts av hennes lillebror i hans epa ;) fett coooola.. hahahah njaaa :P men första gången jag åkte det iaf :P Lite skoj ! sen satt vi på donken ett tag och käka glass :) Mums ! tills ett gäng killar kom och ssatte sig bakom oss och lyssna på allt vi sa/kommenterade. Då gick vi hem till Jenny och kolla på hennes super gulliga hund Saga, 9,5 veckor gammal ! Efter att vi har vart där i ca 5 min ringer cicci och frågar om vi fortfarande var kvar på donken, vilket vi inte var men iom att hon har bil så kom hon och hämta oss och vi åkte ut till nord. Kom precis hem därifårn nu, mycket trevlig kväll med skratt&prat !

mattemattematte prov
2009-05-19 @ 14:32:51

Tjoolulu !
Matte provet idag gick la helt ok ! har dock lite mer press på mig på detta då det antagligen är det ända jag gör i ma A och måste få vg på det.. men ah får se hur det går :)
Issa har fixat lite på designen på min blogg, tacktack ! jag försöker lära mig hur man gör men det går väldigt sakta.. fööör sakta så issa får hjälpa mig tills vidare med :D haha ! men fint tycker jag allt att det blev, turkost och zebra mönster, can't be any better ! löv it ;d

men men, fick sluta tigare från skolan idag, 13.20 (Y) istället för 16.00 de nii :D
sen får jag inte anstränga mig för mycket heller så jag har fått skjuss till&från skolan, jag kommer bli en latis :( kunde itne ens öppna flingpaketet i morrse.. om det beror på att jag inte har tränat på ett tag eller att jag var trött vet ja inte.. haha ;)

to cool for school
2009-05-18 @ 18:15:51

naaat. För idag var jag i skolan, första gången på 1 vecka ! vi hade 3 ganska slappa lektioner så det var inte så jobbigt. Däremot när jag skulle hem, hahah jag och linn hade följe, hon är också skadad/sjuk så vi gick sjukt sakta men ändå det snabbaste vi kunde gå :P så det tog hela 45 min att gå hem från skolan. hahahah sjukt !
Det var skoj att vara i skola, träffa alla igen :)
17 skoldagar kvar nu !

har massvis med roliga händelser att se fram emot också !
  • liseberg med klassen (om det nu blir av)
  • Göteborg med Moa Linn & Clara
  • 5-6 juni
  • Kristi himmelsfärd

ikväll blir det till att plugga matte.. blir nog nice detta provet ska spikas !! eller inte, men det ska gå bra iaf :D


jag å linn i gbg för ett år sedan

747
2009-05-17 @ 23:43:59

sådär jah, äntligen skrivit klar det där uppsattsen, och blev nästan 2 sidor. iaf 1 och en halv. Det jag gillade mest när jag var klar, eller snarar bestämde att jag var kalr pga lathet var att då hade jag skrivit 747 ord. måste vara ett tecken på att jag var klar och skulle sova.
747 är en good song av kent !
Så nu ska jag somna till 747 och vara stolt av det jag avklarat idag (HAHAHAH inte mycket).

pusss å godnatt sötis !

Gilbert Grape
2009-05-17 @ 12:32:34

sådär, nu börjar jag känna mig mycket bättre ! Pappa har iofs sagt att tröttheten kommer att kunna sitta kvar i veckor.. men det klarar jag nog :)

Nu sitter jag här men en bokrescension som skulle vart inne i fredags och som jag måste göra.. och det går jätte dåligt ! ingen fantasi i mitt huvud. Annars brukar detta vara dom enkalste uppgifterna tycker jag, inlämnings uppgifter på egna tankar om något. Men aah, får se hur det går.  1 A4 borde räcka.. tycerk man. Helst hade jag velat skriva 2 men det tror jag inte att jag klarar av. Hahaha

gille å arre ;)
här har ni dom, 2 av huvudkaraktärerna i denna magnifika bok !
som även är film, men boken är bättre !

Lördagskvällen
2009-05-16 @ 19:23:58

JAAAA !! tänkte jag när jag hörde namnet på en låt som jag hört flera gånger, men nu kan jag inte hitta den :( hahah, fail.
Idag har jag iaf gjort framsteg i mitt tillfrisknings projekt, great !! orkade tom ta en lite promenad med mamma nu på kvällen. mycket bra :)



Förövrigt blir det en lugn lördagsskväll, men jag gillar det ! Det bästa hade vart om nån skulle vilja joina mig då mamma och pappa inte är hemma ikväll för att titta på tv/film med någon e alltid mycket roligare ! men mina vänner går helt enkelt inte att få tag på :P haha, får väll se hur kvällen slutar.

pusssss

Filmmys
2009-05-15 @ 19:17:11

Ikväll blir det filmmys med m&p !! igår när jag å mamma satt och tittade på tv kom den reklamen där dom sjunger om fredagsmys fram och vi bestämde oss för att köra på det ! Jag som fortfarande inte kan äta "tugg" mat sak få potatis och purjolöks soppa, mums ! vad dom andra gör vet jag inte..
M ringde precis med, hela 5 filmer hyrde hon ! fick snacka med henne i en kvart innan vi hade bestämt alla ;) haha wunderful ! två av grundfillmerna till denna myskväll var harry potter 4 och natt på muset 1, det blir nog nice. Dom andra 3 kommer jag inte riktigt ihåg, men det spelar ingen roll :):):)

glömde en sak
2009-05-15 @ 12:28:35

Har hittat ett väldigt bra soloartist nu när jag har vart sjuk, John ME heter han (egentligen mattias edlund) Har gjort några sköna låtar ! "love is mu drug" e en riktigt nice låt som han gjort.

ska slänga in en bild här med, så det inte blir så tråkigt :)

japp, schleeeet och sjuk !

Har bott i min Miss Li tröja hela denna veckan, skönare tröja får man leta efter :)

Godmorgon
2009-05-15 @ 11:50:23

Japp, idag var det en godmorgon. vaknade utan feber och halsen kändes lite mildare. Har orkat gå ut till köket och tillbaka, sen hamnade jag här i sängen, igen.. inga krafter alls, hahaha !
Tänkte, eller ska försöka, skriva lite på en bokresencion som ska vara inne idag. Nu när jag är sjuk har jag hunnite med att missa
  •  1 nationellt matte a prov
  • en inläming om ett företag
  • en inläming om egetstartat företag+power point
  • en spanska inlämning
  • och svenskan, som jag jobbar på.
längtar inte alls till nästa vecka, men hoppas att lärarna har lite överseende med mig :)

Nu ska jag försöka ta mig ur sängen igen och fixa lite frukost, mmmmm glass !! frågan är, vilken smak ? ska jag lämna mitt säkra kort, vanillj glass med chokladkross och ta gräddkola ?? hmm..

isglass !!!!!!!
2009-05-14 @ 13:16:52

Pappa är så snäll mot mig nu när jag är sjuk, inte för att han inte är det annars, men nu fixar han te&honungsvatten åt mig var 5 min känns det som. och innan när han handla köpte han isglass till mig. Lycka ! nu sitter jag här som ett barn, slickar på min glasspinne och bara njuter !
pappa fixade även ett nytt simkort till min nya mobb, så nu kan den användas ! :D

ONSDAG
2009-05-13 @ 15:48:55

dagen då första matte nationella a provet skulle vara.. tur eller otur vet jag inte, men jag mådde sämre än dom 2 andra dagarna, orkade inte ens vända på mig i sängen.. så fick stanna hemma idag igen. Lite segt. HAde provet vart på eftermiddagen hade jag kunnat göra det, för de här senaste dagarna har jag alltid mått bäst på eftermiddagen, även idag. Sen blir det värre på kvällen och ja, morgonen..
AJa ! Look from the bright side, den ända "mat" jag kan äta är glass, MUMS ! Det ligger högst på + sidan iaf, haha :)
får hoppas att jag blir bättre tills nästa tisdag, då andra provet är !

PUSS på alla som vill ha körtelfeber !
och nej, det smittas bara via saliv och typ närgången het, så inga kramar på ett tag !

lite bilder från helgen
2009-05-10 @ 19:25:21



Tjoooooooo !
2009-05-10 @ 19:10:16

Tänkte starta en ny blogg, i samband med att skolan snart är slut, sommaren är på g och jag vill minnas/kolla vad jag har gjort under mina helger !




Denna helgen har vart guld ! Bästa på länge. I fredags åkte m&p till köpenham=jag får huset för mig själv. Så i fredadgs blev det fest. Skulle väll vart 25 pers men det blev nog lite mer... haha :) temat för festen var hippie indian eller cowboy, sen fanns det ju folk som trottsade temat och kom som blandannat karate-kid, emo, sleazare och pirat ;)
Jävligt lyckad kväll för min del, bästa festen jag har haft hitills iaf. Guldkornet för kvällen var helt klart när jag träffade Saga, som jag inte har träffat sen juli förra året, då hon har vart utbytesstudent ! Det konstiga var att det kändes precis som vanligt... men så mycket saker vi har att ta igen ! Ska bli så kul !
Kvällen slutade 05.00 för min del, men oj så kul jag hade haft !




Lördagen spenderades även den hemma hos mig med tjejmiddag sen kom lite boys och vi satte oss och titta på tv.. sjuke med filmer ! vid 3 så var det bara jag och moa kvar och vi satt och titta på "vid din sida" tror jag den hette, och som vi grät, ögona bara rann i slutet.. hahha ;)  sen var vi så trötta och skratta åt allt, särskillt en reklam där som hette SPP.. "SPP-PPPPP" var det enda vi satt och sa... haha




nu mår jag förjävligt.. ont i halsen huvudvärk och helt slut. Men det får det vara värt, sjukt nice helg !
tror jag ska sätta på en film snart, chilla och dricka te <3




Välkommen till min nya blogg!
2009-05-10 @ 18:49:08


RSS 2.0