Packat och klart
2010-03-19 @ 13:06:05

Sådär ja, nu börjar stressen lugna ner sig och allt komma i sin ordning. Allt är färdig packar,okej inte riktigt allt.. men nästan.
Det ända som är kvar att göra är att läman en hårddisk till Emil och sen är jag good to go!

Antagligen kommer det inte bli något bloggande under dessa tre veckor.. men man vet aldrig vad som händer! Det är ju trots allt datorer och internet som jag ska jobba med där nere!
Annars så hörs vi den 8 april, för det är då jag kommer hem!

Kommar sakna alla mina godingar här hemma! Förrästen.. kommer kännas skönt att kunna ta bilder utan att det är snö på dom. Hihi

 

PUSS


KENT
2010-03-19 @ 00:29:47

Hej, idag var jag på kent. Det var kanon bra. Dom spelade massa bra låtar. Vilket jag gillar. Nu ska jag fixa lite inför resan. Sen ska jag sova. Efter det blir det matteprov. Känner inte peppen nu alltså. Är aningen stressad med. Men det går väll över. hoppas jag.

Denna låten spelade dom ikväll, Kent – LSD, Någon? det tyckte jag om. Den e fin. En till fin låt är Kent – Det finns inga ord.
Så nu ska jag sluta skriva så jobbigt och göra allt jag borde göra.

Puss hejhejhej

Kent imorgon
2010-03-17 @ 22:51:42

Får bli ett litet inlägg här på kvällen.. Har inte packat färdigt, och hinner inte packa imorgon. Alltså måste jag packa allt ikväll.. vilket kommer gå kanon. Nat. Men annars så händer det lite trevligheter imorgon, bortsett från matteplugget!
Det än nämnligen Kent som gäller! Så samtidigt som det packas kommer det lyssnas på kent på högsta volym, och det gillar vi!

under dagens inspelning utav macbeth.. :D


Mattematik
2010-03-16 @ 17:26:52

Igår inhandlades det lite kläder inför resan och även en pretty nice vårjacka! Det var ju även studiedag så lite studier han jag allt med, dvs matte. Har matte nationelt C prov på fredag så denna veckan kommer att bestå utav massa matte plugg. Men om jag inte räknar matte, hittar man mig troligtsvis packandes, eller pluggandes. Mycket saker som ska in nu innan jag åker.

off to matteplugg

15 mars
2010-03-15 @ 09:41:19

Bara fyra dagar kvar nu tills jag åker till Kenya och självklart har inte jag ägnat en tanke på passet, som går ut i juni. Alltså kan jag inte åka på det, då passet ska gälla sex månader efter utresan eller hur det nu var. Så jag och pappa har precis vart och fixat ett nytt, som jag hoppas att jag får på fredag så jag slipper fixa ett provosoriskt pass på landvetter


Namnsdag och söndagschill
2010-03-14 @ 18:27:19

Gårdagen var kanon! hade tänkt göra ett inlägg på kvällen, men han visst inte med det. Det var iaf Jussis 18års fest igår och jag Saga och Clara förfestade lite här innan vi drog dit! Va ska jag säga om kvällen.. Bra blev det tillslut iaf! Vid halv tre beger sig sedan jag och mina två kompanjoner hem till mig för att sova.



Taggad för 18års fest!


Tror donken på en söndag börjar bli en tradition.. men kan nästan inte bli annat när man umgås med donkenbor! Sedan blev det en strappats till Julle där eftermiddagen har spenderats framför Life of Ryan!
Och då det är min namnsdag idag blir det söndagsmiddag ikväll med familjen och mormor. Även lille doggen fyllde år igår så det firas med. hihi.

Morgongympa
2010-03-13 @ 11:59:30

Heeelt slut! Men det är dock inte så konstigt, fem timmars sömn och sen aerobic core nu på morgonen. Saga har börjat träna på atletica med, så nu har jag en att gå med på passen. Vilket gör att träningen blir roligare!
Nu hade jag tänkt ta en lång varm dusch, sedan en liten powernap så jag orkar med kvällensplaner!

Tre goa lördagslåtar, och ja två av dom kommer från 500 days of summer!

I can't say it
2010-03-12 @ 10:40:44

Klockan är bara halv elva och jag har redan hunnit vara lite duktigt och slängt in tvätt i tvättmaskinen, måste vara lite vuxenpoäng där. Dagen ser ut som dom flesta fredagar brukar, skola, träna och sen fredagsmys!

Den här bikinin fick följa med mig hem igår, behövde en enkel bas bikini att ta med mig till Kenya och den här tycker jag blev perfekt! Kommer bli lite snyggt när man är brun med..


Chill kväll hos Clurret!
2010-03-11 @ 18:44:20

Sitter just nu med claras laptop i knät och hjälper henne välja kläder tills lördag då det är 18års fest som gäller! Gillar det här med att folk har börjat fylla 18=massa fester!
Vi ska iaf laga lite mat, dra igång en nice rulle och chilla! Även addelino kommer så detta blir nog en mysigkväll!


mongo clara hade bara sex bilder på sin dator.. så ni kan ju gissa hur dom andra såg ut!


Entermässan plus Macbeth
2010-03-10 @ 19:01:27

Dagen började med entermässa, vilket inte var mega roligt men skönt att slippa skolan. Sen har vi äntligen kommit igång med inspelningen till våran film. Så nu börjar det gå framåt vilket är bra!
Just nu ser det ut som att det blir matteplugg ikväll, men kanske en tripp hem till Emil med för film.

making the movie..


Kväll framför tvn med te
2010-03-09 @ 20:58:26

Precis hemkommen från en promenad med Annie&Clara. Skönt att komma ut lite, så sover man extra gott sen!
Snart blir det iaf Desperate Housewives med en stor kopp te till, kan det bi en bättre tisdagskväll? Tror knappt det efter en dag som denna.


So please please please let me get what i want
2010-03-09 @ 13:26:15

Tisdag, och jag hade itne tackat nej till att skippa skolan och bara ligga hemma i sängen och kolla film. Tråkigt nog fungerar inte det, då jag har 11 dagar kvar till Kenya och massa arbete som ska göras innan det!
Ser fram emot en kväll framöfr tvn, desperate housewives har ju dragit igång så min tisdagskväll är räddad!

sista fotolektionen idag, och detta är kanske en bild som kommer vara med i redovisningen


Måndag och ont i halsen
2010-03-08 @ 10:54:49

Tänkte börja dagen med ett träningspass men det satte halsen stopp för. Istället fick jag mig några timmars extra sömn, och nu sitter jag och mitt té här. Snart kommer nog pappa hem och då ska vi räkna lite matte, innan jag drar ner till stan för att möta Emil, Clara och Benrdt så vi kan planera vårat shakespear arbete!


Helgen!
2010-03-07 @ 18:06:21

Helgen måste ha gått lika snabbt som veckan.. helt plötsligt är det söndag!
Efter tacomyset i fredags kilade jag över till Saga där vi hade sleepover och kollade på Bröllopsfotografen. Då det är samma regissör som till Smala Sussi, var det många skådisar som kändes igen, men även musiken! Men i stort sett var filmen helt okej!

Lördagen började med brunch hos Saga och sedan en liten shopping runda på stan! Sedan bar det vidare hem till Clara för lite fix inför Johannas 18års fest, som var mycket rolig! Massa trevligt folk och god dricka, haha.

Ingen svart klänning så långt ögat kan nå


Och ja så till söndagen, hunnit med ett donken besök tsm med Clara&Anna! Även tråkigheter som städning, matteplugg, och tvättning. Men även roligheter som att mamma har kommit hem från Sydafrika och det första hon gör är att somna i min säng!

Solbrillorna är givna nu när solen tittar fram!


FREDAG!
2010-03-05 @ 16:27:25

Jösses vad snabbt denna veckan har gått. Lite skönt, men samtidigt är det mindre tid kvar tills prov och annat.. dock hade jag inte tänkte tänka på det nu, för nu är det helg! Det firar jag med att dra på ett spinningpass och sedan tacos med pappa&bror!


fredagsklädsel!

Tänk var roligt det hade vart om bilen körde förbi
2010-03-04 @ 21:49:01

Dagen har bestått utav foto och chill. Inga riktiga lektioner då matten krockade med ett kram möte och foto tar jag inte som riktigt lektion! Ikväll har det blivit chill med Emil, eller snarare tv kväll. Då mamma är i sydafrika och pappa hälsade på en kompis i göteborg var jag ännu en gång helt ensam. Så vi tänkte att vi beställer pizza(kycklingrulle för min del, mums) och sedan tar hunden på en sväng för pizzabagarna sa att det skulle ta ca 40 min.
Riktigt så lång tid tog det inte, och när vi precis har gått över kurtinen och är på väg uppåt säger jag "tänk vad roligt det hade vart om akropolis bilen kör förbir" varpå två sekunder senare den gör det.. Rikigt lika roligt var det dock inte, men emil fick sig iaf ett jogging pass hem!

Nästan bara Idre bilder jag vet, men dom är snygga!


180 över is
2010-03-03 @ 22:11:27

Bestämde mig i sista sekund för att ta strandpromenaden till träningen idag, vilket visade sig vara en dålig ide..
Ca 50m in på den kör jag över världens isfläck och kommer genast på att jag nog borde sakta ner lite och bromsar. Ingen bra ide. En sekund senare har cyklen glidit ett halvt varv uppåt och jag ligger under. Trots detta fall, fick jag inga sår, hål i kläder eller brutet ben.
Det som tog skada var dock cyklen, som numera låter som en karusell. Vilket iofs är ganska fint, men i överflöd (mer än 2 min) blir det ganska irriterande..

ne men nu ska jag gå och öva på 360 och hoppas att jag inte hamnar som på bilden

Turistbussar
2010-03-03 @ 17:11:18



Solen skiner och jag har köpt mig ett par nya solbrillor. Kommentaren jag fick utav pappa var "Jasså, så turistbussarna är populära igen". Tydligen var modellen inne på 70 talet. Men jag gillar dom.
Förutom skolan har jag hunnit med att träffa Jenny på en mysig fika.
Snart blir det träning och ikväll väntas matte plugg+ Desperate Housewives, ja jag vet att jag är en dag efter men gårdagens "filmplugg" krockade med dphw.

Shakespears kväll!
2010-03-02 @ 21:20:24

Efter en lång skoldag med fotografering utav frisörer och tre timmars flash arbete framför datorn är jag nu hemma och har sett en utav de fyra shakespear filmerna vi skulle ha sett under lovet. Men bra som vi är (Nej jag har inte gått och blivit schitzo, emil och berndt är också med en viss clara var för lat) var vi för trötta för att se dom igår så nu måste vi se massvis idag. Dock tror ja inte att vi kommer att göra det då det är roligare att kolla in Idre bilder!


Do you know what i mean
2010-03-01 @ 11:14:49

Hur ska man kunna sammanfatta en helvecka av galenskap, skidåkning, festande, fisande, klantigheter, skrattattacker, bakfyllor och massar mer saker? Det går nog inte.. Jag kan iaf säga att jag längtar tillbaka till den mysiga lilla stugan med världens bästa danskar till grannar  som langade över all sin sprit till oss när dom skulle hem!

mobbad utanför stugan


RSS 2.0