and when the world has turned silent
2009-10-21 @ 20:03:22

Väskan är packad, någolunda iaf. Har nästan ingenting med mig känns det som, för varje gång jag tänker packa ner en extra tröja tittar mamma lite skumt på mig och säger "ja ta med den, för vi kan ju inte shoppa där".. så det har slutat med att nästan inget följer med.. men det blir nog bra ändå:)
kvart i sju (på morgonen) åker vi hemifrån imorgon och jag är mer än taggad! Det bästa är att jompa ska följa med, och det sämsta är att mamma har bokat in oss på ett hotell utan internet. Så nu blir det till att leva helt fri från facebook, bloggen, bloggar, (idol)och allt som hör till i tio dagar.. men jag överlever nog i Florida ändå! kan säkert hitta något bra internet cafe:)

Annars får ni ha det så bra här hemma, och jag är inte borta allt för länge, utan kommer hem den 1 nov♥

mull historical society
2009-10-20 @ 19:44:53

Har massa saker att fixa nu innan resan/sista skoldagen, men gör jag något av det? Nope. Självklart är det mycket roligare att sitta vid datorn och kolla facebook varannan minut eller läsa bloggar och se roliga klipp. Frågan är om jag någonsin kommer hinna packa klart den där väskan, eller skriva den där uppsattsen. Hmmm...

sleepyhead
2009-10-20 @ 09:10:24

Har börjat dagen med en sovmorgon, inte helt fel med intälld 80 mins matte på morgonen, sånt gillar jag. Nu är det iaf två dagar kvar innan vi åker, och igår satt jag och mamma och bestämde lite vad vi skulle göra de olika dagarna. Pratas bla annat om shopping, sea-world, universal studios och några mer sånna funparks! Kommer bli super. Mamma ringde i morse med och vi har nog blivit bjudna till någon halloweenfest på fredagen med. Jag hoppas att det är någon riktigt nice fest då, en sån som i filmer med massa utklädnader och prydnader osv. Men det blir det nog antagligen inte.. men det gör inte så mycket :)

sea world

morgonträning
2009-10-19 @ 16:39:11

Idag har jag och Issa vart otroligt duktiga och tränade innan skolan. Var faktist skönt med. För nu kan jag ägna kvällen åt att föröska skriva min arhumenatation uppsats, vilket kommer gå.. bra.
Det väntade ett paket på mig när jag kom hem med, linserna som jag beställde igår. Riktigt bra att det gick så snabbt att få dom. Så nu kan jag se bra i usa också, vilket inte är helt fel :)

innebandyyyyy
2009-10-18 @ 22:55:20

Var och kollade Moas innebandy match med annie&clara innan och fick tatt några snygga bilder ;) För dom som undrar så vann dom sin match med 5-1, vilket jag tyckte var bra!
Kvällen har spenderats åt att välja ut några klänningar man kan tänka sig att ha med till USA, komma på vad jag ska skriva om för argumentations ämne på engelskan... vilket inte går framåt. Det har även hunnits med en promenad med Adde, vilket var ett tag sen!

Så nu blir det sängen, för imorgon ska jag på träning innan skolan, de ni!





avslutar med denna snygga bilden ;)

Godnatt:*

suddigt men charmigt
2009-10-18 @ 12:11:56




Kom låt oss gå härifrån, låt oss resa någonstans
2009-10-18 @ 11:19:24

gårdagens tagga låt:




Söndagsmys är på g!
Idag blir det till att fixa lite saker inför resan, kolla på Moas innebandy match, skriva en uppsats och sova!
Mamma var världens gulligaste igår, för hon vet att jag älskar nötterna i japan mixerna som hon köper ibland. Så när jag kom hem igår, hade hon pillat ut alla och lagt dom i en burk till mig. Gissa om jag blev glad!

Awesome vantar
2009-10-17 @ 12:43:06

Gårdagen blev riktigt mysig !
Den började med att tjejerna kom hit, sen åt vi hemlagad pizza, snackade, drack lite gott vin och öppnade presenter. Jag var otroligt seg på att ha en tjejmiddag för att jag fyllde år. Nästan pinsamt länge har det gått. Men jag tycker ändå det var värt att vänta, för det är så mysigt med höstmiddagar !
Igår fick jag iaf ett par riktigt coola vantar. Dom har ett snöre i mellan sig så jag kan hänga dom över nacken och om jag ska ta av mig vanten behöver jag bara släppa den, och inte behöva tänka på vart jag ska lägga den, fiffigt va ?

Idag blir det lördagslunch på blådörren med lite goa tjejer !

html
2009-10-16 @ 10:55:31

Äntligen fredag !
Har hunnit med ganska mycket nu på morgonen, gått ut med hunden i världens regn (snö?) skur.. bakat tårta och nu blir det lite plugg inför provet vi ska ha om 50 min, då jag också börjar skolan. Inte helt fel.
Så nu ska jag "plugga" vidare och försöka förstå alla koder som emil skicka och säget att jag ska kunna.. html prov here I come !

överskottsenergi
2009-10-15 @ 19:08:45


Humöret är just nu på topp ! Kunde inte vart bättre. Om det är för att det snart är helg eller för att jag snart åker till florida vet jag inte. Egentligen spelar det ingen roll, det är ju mycket roligare att vara glad än att vara ledsen.

Dagen har varit väldigt bra, trots matte prov. På tal om matteprovet så har jag ingen aning om hur det gick. Det kändes iaf helt okej. Om jag inte får rätt svar så kanske jag iaf kan få poäng för rätt uträcknings sätt.
Sen blev det stan med Jenny, en efterlängtad fika !
+ att jag föll för en expedits försök till att sälja smink. Då min foundation är slut tänkte jag köpa en lite som jag kan ha till USA och sedan köpa ny där. hittade en väldigt bra foundation till rimligt pris och storlek, så jag frågade en som jobba i affären om vilken nyans jag ska ha vilket hon tar med mig till diors bra smink... 15 min senare stiger jag ut ur butiken. 485 kr fattigare, en foundation rikare...
Tur att jenny följde med mig sen och bytte till en som kostade nästan 25% utav vad den andra kosta. Så nej, i slutändan köpte jag inte den dyra.

Ikväll blir det mor och dotter kväll ! Varvart med plugg dock.. html(webbdesign) prov imorgon, mm så kul ! Men sen är det.. FREDAG !

mattemattemattematte
2009-10-14 @ 17:34:01

Har pluggat matte hur mycket som helt de senaste dagarna känns det som. Och imorgon kommer dagen som förklarar varför, matte C prov. Får hoppas att det går vägen då jag lagt ner rätt så mycket energi på det.
Men det gör det nog! Förhoppningsvis :)
Dagen har annars bestått utav skola och blådörren, the place to be om ni frågar 08teb.
Snart blir det spinning, vilket ska bli skönt då man kommer på andra tankar!
Sen blir det förstås mer matte... wiiiie :)

muffinsvettuu
2009-10-13 @ 18:41:11








redheaded
2009-10-13 @ 15:35:16

Sitter här med Issa och har precis färgat hennes hår, rött ska det bli. Har vart rött innan med behövde lite ny touch. Själv fick jag en slinga :)
Vi har också bakat världens godaste chokladkokos muffins, mumma.
Kommer nog någon snygg bild sen :)

puss på folien

KENT
2009-10-12 @ 16:47:10

Glömde ju säga det att jag har världens bästa pappa som bokade en kent biljett till mig imorrse.
Så nu blir det kent den 18/3 på lisebergshallen.
Mm, längtar redan !


what about a spacesanta...
2009-10-12 @ 15:43:48

Dagen började med likabehnadlings dag, vilket var helt ok. Synd bara att man missar en sovmorgon.. sen blev det ett hål på två timmar och på svenskan fick jag hålla mitt tal, som gick bra. Förutom att jag hade alldeles för många tal-lappar så i slutet var jag helt virrig, men det gick bra ändå.



Nu väntas matteplugg, blir massa plugg nu innan provet. Sen bär det av till bodypump och efter det kommer jag att sova gott !

söndagsmiddag
2009-10-11 @ 19:54:20

Dagen har bestått utav lite matte plugg och svenska tal skrivande.
Än så länge har jag bara fått ihop det till två min och det ska vara tre. Men det löser väll sig på någon vänster !
Nu väntas söndagsmiddag med familjen + lite annat folk. Är inte så jätte pepp på det men aja, det löser väll sig :)

vattenkrig och snarkpatrullen
2009-10-11 @ 14:02:18

my beloved friends
Vattentävlingen vi hade..

Mina normala vänner!

Gårdagen belv riktigt lyckad! Trots att sverige förlorade... men men. Jag hade skoj! Det började med mat här, sverigetröjorna kom på och vi laddade upp med morötter och dipp!
Även Issa kom till vår hejaklack :)
I pausen av fotbollen gick vi ut och gjorde en tävling, inspirerad av tvreklamen, där dom spottar ut vatten. Det hela gick ut på att man skulle ha vatten i munnen så länge som möjligt utan att spotta ut den.. Ni kan ju gissa hur det gick. Hahah. Det var riktigt roligt, trots att man förlorade hela tiden ;)
Det belv även en nattpromenad där Elin&Anna joinade.
Sen satt vi på mitt rum och kvällen slutar med att jag och clara somnar i sängen, emil på golvet och moa som filmar oss.

Men lyckad kväll tycker jag !

tidsfördriv
2009-10-10 @ 17:12:28

Den här var lite kul. Passar på att göra den innan jag ska möta Clara&Moa !

Man ska fylla i svaren på frågorna med den bokstaven man börjar på, man får inte använda samma namn/ord två gånger !

1. Vad heter du? Mathilda
2. Ett ord på fyra bokstäver: Mera
3. Flicknamn: Maja
4. Pojknamn: Marcus
5. Yrke:Målare
6. Färg:
Mörkbrun
7. Klädesplagg: Mjukisbyxor
8. Mat: Majs
9. Sak i badrummet: Mascara
10. Plats/stad: Melbourn
11. En orsak att vara sen: Morgontrött
12. Något man skriker: MÅÅÅL
13. Film: Mitt liv som hund
14. Något man dricker? Mjölk
16. Djur: Myrslok
17. Gatunamn: Marmorvägen
18. Bil: Mercedes
19. Sång: More than a feeling - boston

Sådär, nu är jag fit for fight för kvällens planer !

Fotbollslördag
2009-10-10 @ 15:22:39

Ja, inte för att jag är världens fotbollfan men det är kvällensplaner. Att se sverige-danmark med kall pizza och varm öl som moa sa det ;) Nej men pizza blir det nog, och ser man på fotboll måste man ha öl ! iaf idag :)
Har precis suttit med matteboken och repeterat inför provet. På en lördag. Fråga mig inte varför jag gick med på det. Men men, nu är det gjort iaf. Så nu blir det städning av rummet, yäääy va skoj !:)


mysig fredag
2009-10-10 @ 03:14:52

kvällen började med att jag lagade mat till mamma och bror, kycklingröra blev det !  Sen kom Moa&Clara hit och vi tittade på idol och chillade. Blev även en mysig nattpromenad med.
Så nu sitter jag här och ska snart sova, Moa stack precis.
Vi avslutade kvällen med några avsnitt av Kvarteret Skatan, perfekt avslutning på en fredagsmys kväll !



Godnatt

nu är det helg
2009-10-09 @ 14:45:18

Äntligen hemma från skolan, så nu ska jag förhoppningsvis hem till min bror om han inte har börjat jobba.. för han fyller år idag så han ska ju få sig sina presenter :)
Sen blir det spinning och vidare på fredagsmys !
Hoppas på en go fredag som det nog blir också :)


bara några timmar kvar tills... FREDAGSMYS
2009-10-08 @ 23:05:46


the best

Har spenderat kvällen hemma hos saga, men mys till film och massa snack :) Bytte kläder fick vi också gjort, jag ahr lånat ut en utav mina svarta klänningar.. hur ska detta gå ? haha ne det går nog bra. I hope she guards is with her life :)

Nu blir det sängen och engelska boken, myys ! Sovmorgon imorgon med, börjar halv 11 inte helt fel :)
Nattttti !

glader nu
2009-10-08 @ 17:27:00

Nu blev jag glad!
Är med i veckans blogg hos denna tjejen
http://sofianathalieh.blogg.se/2009/october/draft-okt-8-2009.html


Gå gärna in och rösta där !
och tack !:)

Torsdag
2009-10-08 @ 12:39:25

Kom precis hem från skolan, slutade 12. Haft två lektioner och ett hål på två timmar.. tur att det bara är varannan torsdag som jag har labb på morgonen. Sen var jag och Elin duktiga med, och stannade kvar i skolan för att göra färdigt lite arbeten som ska lämnas in.

Så nu blir det en runda på stan med Clara innan fotot :) Hoppas på blådörren. Som det antagligen blir, torsdagsfikan kan man inte missa.
Mys !

Mr. T
2009-10-07 @ 21:44:37

Träningen gick kanon och jag han inte mer än komma hem innan Adde  ringde, så han kom hit och tvingade mig att titta på alla fragbite kommentarerna(1148 när vi sluta) på en kille som nu mera är känd som mr. T.
Måste medge att vissa bilder var riktigt roliga, medans andra va sådär..
Så nu hade jag tänkt se Gossip Girl, men då jag tydligen hade avsnitt fyra och ska se tre får jag väll se hur det blir med det :)
nått som är säkert är att det bli te iaf !


hade tänkt ladda upp en bild men då min dator inte verkar vilja det så skippar jag det.

kickstart my heart
2009-10-07 @ 17:00:06


hoppas ni lägger märke till min smygreklam för coca-cola ;)

Mysig dag ! Skolan var inte direkt jobbig idag. Många är sjuka och då vi har uppdelade lektioner i klassen vet man aldrig hur många som kommer, så imorse var vi nog ett tio tal personer, utav 28... lite dåligt, men skönt för oss som var där :)
Hade långt hål idag med, så jag, Issa, Linn, Moa och Clara stack ner till Blå Dörren för kaffe :)

Nu blir det lite plugg, eller närmare bestämt öva på mitt tal som jag ska hålla nästa vecka.. får se hur detta går !
Sen ikväll blir det spinning.
Sounds good to me !

-
2009-10-06 @ 19:12:25

Sitter just nu och har den här låten på repeat, sjukt mysigt är den !


details in fabric
2009-10-06 @ 19:03:12

Chill skoldag, inget direkt jobbigt gjorde vi. Vilket var skönt, då jag gick från 8.10-18.00 idag. Slutade med foto i två timmar. Hade redovisning av porträtt bilderna vi tog, och trots att jag inte lyckats så bra i mörkrummet så belv reslutatet bra, vilket var skoj !

Ikväll väntas massa eng plugg och tal skrivande. Jippie ! Men det varvas med det nya avsnittet av 90210 och te, vilket inte blir helt fel !:)

The night
2009-10-05 @ 22:37:27

Kvällen har spenderats som många andra med matte plugg, promenad med adde och kolla på serier :) Emil brukar ju ofta hänga med på promenaderna, men nu när han är sjuk (vilket suger, krya) blir det bara jag och adde och hans hund thilda ! Det bästa är när Adde ställer frågan" vilket håll ska vi gå thilda?" och jag svara, "frågar du mig eller hunden"  vilket jag får på svar "jag vet inte.." haha inte lätt :)


Nu ska jag snart sova, med den goa sovlistan på repeat !
Bästa:*

min helg, i bilder !
2009-10-05 @ 15:38:45

fredagsmys

lördagsäventyr i gbg



Kvällen började med singstar !



söndagsmorgon

söndagskvällen spenderades med exlaget i hallen och sen middag på Zorbas !


kanelbullensdag
2009-10-04 @ 21:01:57

Hemma efter en otroligt rolig men knasig helg :) Göteborg var nice ! Fick köpt mig två tröjor och lite annat smått :) Lördagskvällen spenderades hemma hos Moa då ju, började med tjejmiddag och slutade med allsång till spotify. När klockan började närma sig halv fyra bestämde vi oss dock för att gå hem och då blev det ett försök till bad bys två men båda slockna inom loppet av tio min ;)
Idag, som då är kanelbullensdag har spenderats hemma hos clara. Dock utan kanelbullebak, vi var bakis apor enligt hennes syrra som inte orkade baka bullar :) Men ist blev det toas och bad boys två tittande. Sen begav jag mig till middag med gamla laget på zorbas, riktigt gott och mysigt !

Nu blir det chill och mys med té ! Kommer antagliegn ladda över bilderna från helgen med, så det lär komma ett inlägg med bilder snart :)

there is only one thing
2009-10-02 @ 16:25:35


nu är det slut på veckan och dags för fredagsmys
2009-10-02 @ 09:15:24

Clara sov här, vi mötte upp henne när vi var ute och gick.
Så nu har vi precis gått upp, ska nog snart göra frukost och sen blir det skolan !
Ikväll blir det fredagsmys med bad boys 1,2 och idol. Kanon !


iiiiiidol
2009-10-01 @ 20:08:15

Nu stack precis clara, vi har firat pappa med kladdkaka och kaffe ! För engångsskull gick fotot bra, vilket var skönt ! Efter idol blir det den dagliga kvällspromenaden med adde. Sen väntar en väldigt skön läsning av så länge vi båda andas, mmmmm !

@Clurret
2009-10-01 @ 13:28:18

Sitter hemma hos clara nu, vi har blandat torsdagsgrogg och chillat i hennes föräldra tomma hus. Här kommer jag även spendera min helg, vilket kommer bli sjuk nice ! Snart ska vi nog göra lunch och sedan bär det av till fotot :)
Har även hunnit mad att göra en kladdkaka till pappa som vi ska käka ikväll, då han fyller år idag.
Säger det igen men det kommer bli grymma helgen !

RSS 2.0