nycklar och tuggummin
2009-08-31 @ 15:45:35

Slappaste skoldagen är nu över, 10.10-14.40 varav et hål därimellan på en timma och 40 min. Gott !
Clara lyckades att kasta ner mina nycklar två gånger i papperskorgen idag med.. Illa ! Men jag gav igen, men tuggummin !

Nu blir det snart träning, sen ska jag hem, duscha och räkna lite matte och ikväll blir det troligtsvis hem till S, för att säga hejdå till Ronja som åker imorgon !

Blev riktigt skoj igår, vi skippade filmen och spelade GH hela kvällen ist. Sjukt längesen vi/jag gjorde det men det gick ganska bra ändå.. iaf lite :) Jenny avsutade det hela met expert, vilket ändå gick ganska bra :)

Sådär, nu blir det off to spinning !

changing plans
2009-08-30 @ 16:49:36

nu blir det INTE staden !

ska ta mig en kort promenad istället, C&J kommer hit om lite mindre än en timma tror ja :)

Kanonens !


090830
2009-08-30 @ 14:36:03

Söndag, och två dagar kvar i augusti ! Galet vad tiden går fort. September snart, och då kan man ju bara drömma om allt som har med sommar att göra. Längtar redan till höstlovet då det bär av till florida !
Dagen har hitills bestått av, frukost, Little Britain och städning.

Kvällens planer är just nu, chiabatta(stavning?) och film med Cicci&Jenny ! Kommer bli mys om bara Jenny svarar ;)

angus thongs and perfect snogging
2009-08-29 @ 23:54:30

Har blivit en riktig hemma kväll ikväll ! Orkade inte cykla ut till lugna lugnet(jag vet, jag är lat men det blåste massa och hade ändå inte kommit dit förräns tio i elva typ) så ikväll har det blivit middag med m&p sen film, angus thongs and perfect snogging, kanon film ! Love it. Precis fixat soundtracket till filmen nu med, grymt att dom hade med The Pigeon Detectivs & Lenka ! Länge sen man hörde  TPD (senast var det nog 'P&L08 :O) gamla godingar är alltid bäst ! Måste erkänna med att jag såg filmen två och en halvgång.. halvsov mig igenom första delen så bestämde mig för att se om den !


xoxo

I've got a question
2009-08-29 @ 14:25:11




Someday somebody's gonna ask you
A question that you should say yes to
once in your life
Maybe tonight
ive got a question for you

090829
2009-08-29 @ 12:43:03

Lördag, åter igen ! Sov länge idag, steg upp för en timma sen, det var sönt. Kvällen igår slutade iaf med att jag och C såg på film här, med världens största skål popcorn ! 20 min in i filmen har båda somnat och 04.18 vaknar vi av att clara blir spammad av nån ! Tur det, annars hade ja gått och lagt mig utan att borsta tänderna, inte bra. Inte bra. Hahah, ne men Clara stack hem till Markus och jag var klarvaken och chillade lite vid datorn !
Frukosten idag bestod av gårdagens popcorn, mums !

fredag,fredag
2009-08-28 @ 19:05:34

Sådär, nu kan man äntligen varva ner efter en vecka (eller nja, fyra dagar) i plugget ! skolan var slapp, och dagens + är att jag slipper tandställning ! Behöver faktist inte ha någonting nu, inte ens tråd. Great. Vart på spinning idag med, riktigt gött och peppande pass det där ! Ska försöka gå på det nästa vecka med. Men nu har jag iaf duschat och snart kommer iaf Adde hit, antagligen lite mer folk, så nu måste jag röja lite på mitt rum :)

oooh, just det ! Läste lite om Robinson Cruse idag, han kalla ju sin kompis för fredag, vilket måste vara ett av de bästa namnen, de flesta älskar ju fredag ;)

Dancin with myself
2009-08-28 @ 09:42:26

BLACKBLACKBLACK

Osminkad och morgontrött.. ;)

Nu ska jag iväg till tandregleringen och få reda på vad som ska hända med mina tänder.. hmm !
Sen blir det skolan, 3 lektioner (Y)
och klockan 17 blir det spinning !

puss

I dyed my hair
2009-08-27 @ 23:15:39

darkbrown, but it looks more like black. But I lalalalala like it !

nu ska här sovas, nattinatti !

go dag
2009-08-27 @ 19:31:29

humöret är just nu på topp ! fotolektionen var grymt kul, längtar redan tills nästa !!! Glasögona är super, love'em. Fysiken gick bra idag, lyckades för första gången på.. kanske hela året !? göra färdigt en labb ! Chill med clara&adde på stan, och bara bra saker ! just det, kanske har fixat en provanställning som diskare med, dock inte säkert men jag hoppas !

Nu hoppas jag på att mamma snart ska vara klar med träningen så hon kan färga mitt håååååååår !





FLORIDA HERE I COME
2009-08-26 @ 17:14:12

ÄNTLIGEEEEEEN !!! Mamma ringde precis, bokat en resa till florida över hästlovet för familjen ! Som jag längtar. 

Började på en ny kurs i skolan idag, webbdesign. Verkar väldigt roligt ! Går typ ut på att lära sig hur man bygger hemsidor osv. Skoooj !
Hade tänkt åka och träna idag med, men det var visst uppbokat alla passen jag ville gå, så det får bli en annan gång då. På onsdag nästa vecka kommer det väll börja tränas ordentlige med, då Mirre ska köpa gymkort ! har ju vart lite si och så med träningen nu under sommaren. Hade ju en väldigt bra period där med Clara i början och Lisa i slutet av juli, sen var det lite upp och ner men försökte att gå på spinning iaf en gång i veckan lyckades jag nog med.

Ikväll blir det bara till att chilla, inga läxor tills imorogn som måste göras, så kan göra vad jag vill, vilket är kanonens !


imorgon kommer mina briller och förhoppningsvis snart färgar jag mitt hår mörkbrunt !

Homeeee
2009-08-25 @ 20:18:22

Finelly, and I survived. Otroligt ! Mamma föreslog att vi skulle fira detta, dock kunde jag inte förstå om hon var ironisk eller ej... Aja, skoldagen var ganska chill, trots att den var från 08.30-18.00.. Ser väldigt mycket fram emot svenska C och foto A som jag kommer läsa nu under hösten ! verkar vara två riktigt roliga kurser (särskillt foto) Får väll hoppas att det håller sig på den här positivia nivån hela hösten med, hehehehe eeeh.
 Fick även ett kanske inte jätte happy besked idag med, men so what. Min tandställnings tråd har krånglat väldigt  mycket nu, sen i våras. Jag har vart och fixat den ett antal gånger, dock med längre mellanrum mellan varje gång den gick sönder och när jag fixade den, så jag har fått en liten glugg mellan tänderna där nere. Inte så att man ser den direkt, men den är där. Jag pratade med tandläkarna för förra gången jag lagade tråden men dom sa att det inte var någon fara och att tänderna skulle liksom växa ihop med tiden. Dock fick jag andra besked av tandläkaren på tandregleringen som tyckte att det var ganska akut(som hon förövrigt babblade om ett ganska bra tag) och bokade in mig på en akut tid på fredag hos safty.. Så antingen får jag tanställning igen där nere, eller så fixar dom bara tråden eller något. Där uppe har jag ingen aning om vad som händer. Antingen inget alls, betskena under natten, fixad tråd eller inget.. Det lär vi märka !

Nu ska jag titta på ett avsnitt av 90210 !!!!!!!!!!!!!!

ses när solen är borta
2009-08-25 @ 07:46:40

yes, jag är vaken.. Klarade att stiga upp med hjälp av Mika-We are golden på högsta volym ! Om jag inte var klarvaken första gången så var jag det garanterat andra gången som den ringde. SJälvklart är det kanonväder idag med, typiskt när mansak börja skolan !
Får väll se om jag överlever idag. Har lyckats boka in min tandläkartid på en 3-timmarslång lektion.. men tänkte att jag alltid kunde komma tillbaka till den !
Sluta, om man sak följa schemat då, 18.00. Jag längtar ! (Fast det ska bli lite skoj att börja ändå)

china mat+film
2009-08-24 @ 22:52:17

Sista sommarlovs dagen. Sista chill kvällen innan allvaret börjar. Aja, inget mer tjat om det nu. Sommarlovet har vart mer än okej, det har vart kanon ! Kan inte komma på några fel alls med det. Eller jo, Lisa hade kunnat vara hemma lite längre. Men annars har det vart ypperligt.

Denna kväll spenderades, som så många andra kvällar detta sommarlovet, med chill med folket. Den började iaf med spinningen, som var väldigt skoj, dock väääääldigt jobbig ! Sen kom emil hit och vi stack ner till china sea. Köpte mat.Cykla till Ufo. Träffa fyra Ufon. Käkade maten. Cyklade hem till Emil. Såg någon random psykologi film. Bra film, men har sett bättre.

Sådär var min kväll. Fast utan alla punkterna. Tyckte bara att det var roligt att skriva så. Nu måste jag stänga av datorn, annars kommer jag inte kunna somna ikväll. Så GODNATT !
antingen skriver jag på morgonen, eller klockan sju.
det ni !!

xxx

090824
2009-08-24 @ 12:20:21

fyra månader kvar till Julafton ! Kanonich. inte så lång tid faktist :)
Idag tog jag äntligen tag i tandställningsproblemet.. ringde dom och sa att både övre och undre hade gått sönder "sa du både OCH ?" ja. det gjorde jag. "Aha, Ulla, dom är väll på möte idag ? Visst är dom på möte idag Ulla " Var väll inget vättigt jag fick ur den männsikan som svarade i telefonen, förutom att jag skulle ringa tandregleringern nu när den hade lossnat helt, men just det ja, Ulla, visst är dom på möte nu ? ja. Så ska ringa dome fter klockan ett. iofs är det ju inte jätte lång tid kvar tills dess :)

Den ända planen som är satt för idag är spinning 16.30, och det ser jag grymt mycket fram emot :) får väll se om mina ben känner det samma...


xoxo

söndagsmys
2009-08-23 @ 16:47:03

så fort som torktummlaren har torkat färdig min tröja sticker jag iväg till Jussi där det kommer vara chokladfondu, film och prat ! Kan inte tänka mig ett bättre avslut på sommarlovet än detta ! Men, måndagen är fortfarande kvar ! icke att glömma.

xox

sunday bloody sunday
2009-08-23 @ 12:22:26

Gårkvällen var väldigt rolig, det hela började med att jag stack hem till Linn vid 6 sen kom emil 20 min senare och så hade vi följe till Jonte där vi satt och förgrogga innan vi drog till Linn ! Rolig blandning på folk var det där, och inget bråk heller. Så festen i sig var kanon, bara det att det kom två grannar som pratade om att lekplatsen var deras och att det inte var någon allmän mark osv.. Det hela slutade med att dom ringde polisen, som ändå var halft på vår sida. Aja, kvällen slutade bra och jag hade en rolig sista lördag på sommarlovet !





Ikväll blir det mys hemma hos Jussi med film och chokladfondu, bra avslutningen på ett kanon sommarlov !

xoxo

kallt ja
2009-08-22 @ 13:37:45

Lite kallt för att sitta på balkongen ja, får bli soffan istället !:)

090822
2009-08-22 @ 13:23:06

Vaknade av att solen som lyste in i rummet, vilket inte var helt fel. Har inte gjort något vättigt egentligen sen jag vakna..  Käkade frukost för ett tag sen och nu sitter jag och jobbar på en fest cd till Linn ikväll ! Ska nämnligen dit på fest ! Kommer bli kanonononoish ! Men först ska jag hem till A vid 5 och vidare till linn vid 7. Blir att cykla stan-lugnet-stan-hem. Gottäre.
Jobbigt bara att jag måste vykla ut med en viss dissare som inte gjorde annat igär än att dissa mig, konstant i..kanske 30 min ! Jobbigt att jag inte kom på nån diss tillbaka heller hela tiden, men det ska komma idag !
Tänkte sätta mig på balkongen nu och sola/läsa lite :):):)

x0x0

räkmacka och spel
2009-08-21 @ 20:46:14


kvällsmaten ! Riktigt god var den :)
nu blir det hem till clara för spelkväll, gissa vem som kommer vinna ?

nu kanske ni kan gissa svaret lättare ??

Running around like a clown on purpose
2009-08-21 @ 12:00:07

Sista sommarlovs fredagen idag, och på tisdag börjar allvaret igen. Känns väldigt konstigt, att det är så snart. Jag hde gärna haft två månader till, utan problem. Men samtidigt gör det mig ingenting att vi börjar. För det sak bli skönt att få igång rutiner igen. Schemat värkar vara ganska guld med. Dock krånglar sidan så jag kan inte se mitt personliga längre, men det kommer väll.

Igår blev det film hos Hugo, Leon ! Andra gången jag ser den filmen men den var riktigt bra !

Idag vet jag inte riktigt vad som händer.. men om jag får bestämma vad den ska innehålla så blir det : Dator, Gossip Girl, Så länge vi båda andas, 90210 och te !

xoxo

home sweet home
2009-08-20 @ 19:49:05

hemma från underbara underbara källsjö !
Haft det så grymt skönt alla dagarna, chillat, snackat, solat, badat, lagat mat, spelat spel osv. Har tre riktiga guldtjejer här och den vänskapen vi har byggt upp under alla dessa år är oslagbar ! Finns inga ord för hur mycket jag tycker om dom, och hur mycket jag uppskattar tiden i källsjö.



Källsjö !
2009-08-18 @ 14:10:29

Sticker till källsjö nu, kommer hem på torsdag !!

xoxo

hmm drömmar
2009-08-18 @ 13:41:40

ja precis. Det bestämde jag mig för att fixa, drömmar.  vad jag inte visste var att när jag hade hällt i smöret och delat det jätte fint, så hade vi inget socker, trodde jag. När jag har tatt allt socker som var i sockerskålen (socker som man kan ha i kaffet osv) och tatt brunt farin för att få ihop domd är 3 dl känner jag mig ganska nöjd, för att jag fixade allt detta by my self. Kom även att tänka på att detta är nog försat gången på hela sommare som jag inte bakar hallonpaj eller kladdkaka.. undra vad det kan betyda.
Men men, till klantighterna. När jag väl var klar med alla kakorna, lagt uppd om fint på plåten osv så vad ser jag då ? Jo ett sockerpaket. Självklart hade del legat där, rätt framför ögona på mig hela tiden !! Stör mig lite att jag inte såg det.
vad har jag lärt mig av detta ?

Att man ser inte alltid allt som finns framför än, förräns det  är försent !
och så ska man kolla mer efte sockerpaket.

take a look at yourself
2009-08-18 @ 09:47:32

somna gjorde jag, dock blev det efter fyra så lite groggy var jag ju allt när klockan ringe fyra oche n halv timme senare.. Nu ska jag iaf iväg till S och sen vidare till stan för lite specialshopping, mer säger jag inte !

xoxo

Källsjö om 12 timmar !
2009-08-18 @ 02:36:56

.. och jag kan inte sova.  Och det suger, Första gången på riktig länge som detta händer. Kan nog inte just nu komma på när senaste gången jag inte kunde sova var. Eller ah, det var iaf nångång när det var skola. Men ändå, sjukt länge sen detta hände. Det blev itne bättre heller av att precis när jag hade lagt mig i min säng känner hur nått kryper på mig (mardröms scenen) och tänker "äsch det är bara en fluga"  sen kryper det lite till och jag tittar och självklart var det vad jag trodde att det skulle vara, en spindel ! tack för att jag lurat mig själv att tro att jag faktist kan sova med en spindel i taket i tre nätter i rad.

Så nu sitter jag här, föröver musik till hårddisken så att den inte ska försvinna, för det vill man ju inte nej.
Sen har jag läst lite med, under the duvet och så länge vi bådar andas. Kunde inte låta bli att tjuvkika lite i den sisnämnda, och somvanligt när jag gör sånt i böcker blir jag förvirrad. Kan ju inte direkt avslöja vad det var jag läste men om det är det jag tror så blir jag glader.





hahahaha




As he goes left and you stay right
2009-08-18 @ 00:46:06

filkväll var det ikväll. igen. som alltid. Hehe, skoj som alltid också.

 
I wonder if everything will change now.
 I think it will,
 but i don't want it to.

för tuffare.
2009-08-17 @ 16:16:11

sådär, hemma från en snabb promenad med hunden. Nu ska jag hoppa in i duschen för om typ 15 min kommer emil hit och dåska vi ner på stan och käka !
Så ah, det är det som händerfötter.

090817
2009-08-17 @ 14:42:34

Precis hem kommen från Emmas place där det bjöds på kaffe&bullar ! Sagi var även där så vi planerade lite inför Källsjö som vi ska åka till imorgon ! Kommer bli kanon. SLD äntligen samlade och fulltalliga. Känlsan av att vara i källsjö är obeskrivlig. På ett posetivt sätt.  Love it !


Den här låten, Gotta be somebody, är det enda som har spelats hemma hos mig idag, och kommer vara det enda som spelas !

the night
2009-08-17 @ 00:51:04

kvällen har spenderats hos Adde där det blev film, Wanted ! Bra film.
Snygg är han också, James McAvoy och det gör ju filmen inte sämre iaf ;)!


På tisdag<3

end of the magnificent weekend
2009-08-16 @ 14:34:02

Clara sov här i natt med så efter festen igår gick vi hela vägen från nedregården hem till mig, Adde hade följe med oss också ! Då vi fick skjuss ut av markus tänkte vi ta taxi hem men emil gick en timma tidigare och vi kände helt enkelt för att gå, så det var ganska nice :)
Just nu ligger Clara däckad i sängen med mina solbrillor på sig, ser väldigt roligt ut. Vi hade tänkt ta en promenad men jag får se hur det blir med det.

och, för en som inte visste, hästen i Pippi Långstrump heter lilla gubben !

Gårdagen och lite av dagen
2009-08-15 @ 16:23:50











just nu

regnregnregn
2009-08-15 @ 16:01:54

Massa regn !
Gårdagen blev riktigt nice, efter stan stack jag hem till clara och vi gjorde kladdkaka och gick på promenad ! Sen stack vi ner till stan och mötte upp emil för käk på stantons, kycklingsallad ! Efter det cykla vi hem till honom och tittade på film, kenny starfighter och mumsa på kladdkaka, haha. Andreas joina även !
Clara sov ju hos mig i natt och vi gjorde en awesome säng, la till 2 extra madresser i min säng+2 täcken så ni kan ju gissa hur skön/hög den var.
Sen i morrse kom emil hit och vi gjorde toast och farma. efter det blev det den andra av tredje delen av Emils present till mig, nämnligen solning ! Så nu är vi precis hemkomna från det och ska fixa iordning oss med asnisktmask och dusch !
Ikväll blir det partey !!!

cityyyyy
2009-08-14 @ 13:04:01

Sådär, vaken och städat och pysslat med rummet !
Nu blir det stan och träffa saga som jag inte träffat på en vecka, kanske ?! vet inte riktigt, länge sen nu (räknat i sommarlovs perspektiv.. när man inte träffar de man brukar umgås med varje dag känns det som en evigehet om det gått 3-4 dagar) Aja, vi ska iaf gå lite runt på stan och mysa :)
Sen blir det hem till Clara för att påbörja superhelgen med Clara speciel, kladdkaka ! Mums.

helgen med Clara har börjat
2009-08-14 @ 01:53:00

Sådär, helgen med C började med nattmacka, farmville och arraskbollar ! Vi ahr nu gjort en lista och schem på allt som ska göras och det kommer bli kanon ! Massa goa saker. Men nu ska jag se hur det går för mina tomater, hihi.

Sista dagen med svallsbarnen
2009-08-13 @ 17:29:20

Idag har då sunsballsbarnen åkt hem, Sophia som skulle tillbaka till s-vall åkte 11.30 medans Linn och Johanna som ska på WoW åkte 14.30 så vi har spenderat dagen på pag !
När dom åkte hem så mötte jag upp clara&moa på stan coh vi gick vidare till blådörren (jösses asså, ingen mer fika)
Där satt vi och chilla innan jag skulle iväg på synundersökning inför mina nya glasögon ! Synundersökningen gick kanon, bara -0,25 skillnad på vad jag hade innan vilket inte var så farligt.
Fick ett sms innan av Issa som frågade om jag hade sett vårat nya schema, vilekt jag inte hade gjort.. och OMG vad jobbigt ! 8.10-18.00 TVÅ dagar i veckan.... galet är det ! 10 timmar i skolan... tur att jag inte har någon basket nu iaf, annars hade jag vart död !
nu ska jag iväg och käka arraksbollar och ladda över bilder från veckan !

Litet inlägg idag !
2009-08-12 @ 17:59:24

S-vallsbarnen har nu flyttat hit och mitt rum är täckt av madrasser ! Vi tog en vända på stan men sen började det regna så då skyndade vi oss hem och käkade upp kladdkakan från igår, mycket god !!!! Sen dess har vi bara chillat och Emma kommer hit vid sju (jobbar) sen ska dom ner och hyra film och jag ska hem till jenny på 19års fest !:)

090811
2009-08-11 @ 11:10:37

Uppe med tuppen ! Nästa iaf... vakna nio men gick dock inte upp förräns tion.
Nu ska jag strax ner till kvantum och handla lite grejer till mat, för jag ska laga mat till s-vallsbarnen idag ! Atort steg för mig. Dock blir det ju en av de två rätterna jag kan göra, kyckling ! Klockan ett ska det vara klart och jag har inte ens hunnit duscha än.. hoppas jag hinner göra det efter att jag har handlat.

Idag ska vi åka till Ge-kås ! Det gäller att hålla på traditionerna !
Igår var det en mysig dah på kungsmässan och jag fick handlat lite små saker som behövdes. Kvällen avslutades med china/thai mat på sakura thai, mycket nice !

xoxo

Kungsmässan here i come
2009-08-10 @ 09:24:24

Sundsvallstjejerna kom igår och just nu bor dom hemms hos emma, flyttar hit på tisdag. Men igår så ahde vi chill kväll med pizza film och te ! Väldigt mysigt och det var otroligt roligt att få träffa dom igen ! Allt känns precis som vanligt och inte som att de skulle bo 8 timmar bort.
Idag jobbar iaf Emma så vi skämta lite om att jag får vårdnaden idag, så då bestämde jag att vi ska åka till kunsgmässan och shopppppppa ! dock vet jag inte hur mycket jag kommer shoppa då jag har gjort det ganska mycket nu på sistone ;) Men men, hoppas på att jag ska hitta världens snyggaste klänning på Zara som jag har sett, helt kär i den är jag ! Annars är det enda jag behöver ett puder, som finns på kicks så ska kolla om dom har den affären där.
Men nu ska jag göra mig iordning så att jag inte kommer försent till Emot !

xoxo

där ser man
2009-08-09 @ 13:11:19

horoskopet hade rätt, det är bevisat ! Sladdan är äntligen i mina händer och jag känner lyckan av att den har kommit tillbaka.. vart den låg ? Jo i en hylla, dock utanför rummet, men när jag hade städat hela rummet kunde jag snabbt konstatera att sladdeninte låg där.. Så då var det bara att börja leta utanför mitt rum.

söta mormor lite fundersam över hur det här emd digitalkameror fungerar.. tycker bilden är ganska klockren !

efter att jag hade förklarat en del om den så var mormor nu beredd att föröska engång till, kan nämnas att hon blev mycket nöjd med resultatet !

självklart måste jag lägga ut bilden på emils emo frill ! Dock blev det lite mer men det fick jag inte på bild för han var snabb med att borsta ut det..

Söndag 9/8
2009-08-09 @ 10:34:27

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen kan du göra fina fynd, antingen på loppis, auktion eller i någon diversehandel. Din förmåga att upptäcka de äkta pärlorna i all bråten är extra stor just nu så ta till vara på den.

Hmm, fynd. Undra om jag kan tolka detta som att om jag städar mitt rum så kommer jag antagligen göra fina fynd, dvs hitta min borttappade kamera sladd ?
Ska testa !


jag tror moa trilla
2009-08-09 @ 01:47:26

Belv antagligen sista jobbdagen hos mormor idag, fick tatt några riktigt sköna bilder som kommer komma upp här så fort som jag har hittat min kamera sladd. ja den är borta. Sedan stack jag och Emil ner till stan, käka toast, chilla vid en kyrkogård, hängde på kvantum och schtekte på hemmakväll, det ända rätta. Ner vi sedan ahde suttit på en trappa i kanske en timma och druckit upp våran ramlösa så bestämde vi oss för att cykla hem till mig. Emil fick farmat, jag fick sprayat emil hår, bild även där, men här gäller samma, sladden. Sedan stack vi hem till Adde där vi har hängt hela kvällen, mycket nike.
Det bästa(läs även sämsta) var när vi skulle sticka och adde som håller på och gör om sitt hus hade två stora hål precis vid muren på uppfarten, som man inte riktigt ser, och självklart råkar moa trilla ner i ett av dom när hon skulle ta gå med sin cykel. Blev massa blod, och ett jack i hennes ben. Inte nice ! Dock var det hele lite komiskt då emil och jonte hade fulat sig lite och gömt sig i hållen precis innan, då moa fortfarande var inne i huset.
Kvällen avslutades med nattdopp för vissa på kåsa, själv var jag badkruka och titta på.

Imorgon kommer s-vallsbarnen ner och det ska bli grymt skoj att träffa dom igen !
nu ska jag käka upp min chokladpudding och fundera mer på vilak glasögon jag ska välja.



emil var förrästen med på en sida om gorillor idag, (se bild ovan)
om ni väldigt gärna vill läsa om honom så tryck
här

emil hittade även en snygg bild på mig moa och clara...

clara jag moa, snyggast evvah ! vad tycks om mina nya glajjor btw ? bestämde mig för dom ist !


Lördag=jobb
2009-08-08 @ 10:15:15

Precis vaknat, kört den vanliga rutinen, gå upp, farma, blogga. Sen blir det frulle.
Vid 11 ska jag ner till mormor och ännu en lördag ska jag hjälpa henne ! Får se vad som ska göras idag, det beror helt och hållet på hur duktigt dom som bodde där har städat. Men jag ska iaf byta lakanm haha.
Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt har lite olika planer men får se vad som händer :)

here is a reason
2009-08-07 @ 23:54:24

Dagen har spenderats solandes på balkongen med en shoppaholics bekännelse, mycket nice ! Sedan mötte jag upp Issa, Mirre och Lisa för en sista fika på miggen innan Lisa åker. Kommer sakna henne grymt mycket ! Får nästan säga som Ronja, vem ska vara min extra mamma nu och ta hand om mig ?blev iaf chill på stan och jag fick inhandlat en klänning och två armband !
Kvällen har nu spenderats bakom ett dagis där det blev chill med lite folk men då jag kände mig allmänt opepp och tråki bestäme jag mig för att dra hem och titta på film och käka lite glas ist, bästa peppen !
Klart jag ska käka glas ja, it's a classic. Borde läsa igenom mina inlägg lite mer ja. Glass ska jag käka, såklart !

Issa har förrästen vart en ängel och fixat min blogg idag, är grymt nöjd, TACK !!!!!!!!!!!!

glasögonorm
2009-08-07 @ 13:03:13

Har vart och kollat på glasögon idag, fastnade för två st. Den första är en mer markant båge, men samtidigt är den grymt snygg. Den andra är ljusare och passar bra till min hårfärg som jag har ljust nu.


Vad tror ni ? Jag gillar dom skarpt.
Ja, humorn är hög.



dessa är jag mer tveksam över, dom matchar grymt bra till min hårfärg, men å andra sidan, hur länge till ska jag ha den ?

jag kan vrida mer på huvudet ja.

090807
2009-08-07 @ 10:09:47

Gårdagen blev nice med sol, (lite för mycket för mig ja) bad och på kvällen blev det china mat med J ! Det blev även film hemma hos Jenny med Cicci, Camp Rock. Valet var givet. Vet inte riktigt vad jag ska säga om filmen, helt okej, väldigt söt, men inte riktigt jätte förutsägbar. Sen blev det massa tjöt och jag fick skjuss hem så ska ner till stan snart och hämta biken ;)
Föööööör mycket planer idag, får se hur allt slutar !♥

stranden
2009-08-06 @ 13:33:52

nu blir det stranden och schteka lite med the gang ! Vad som händer sen är inte bestämt, utan det tar vi som det kommer !
ha en bra dag♥

grillning och nattdopp
2009-08-06 @ 00:20:08

Då jag följde med m&p ut till gätterön idag för att hjälpa till med maten till 240 pers klockan 14,trodde jag. Men vid 17 hade dom fortfarande inte kommit in(seglarna som skulle ha mat) och smart som jag (inte)är hade jag med mig varken bok eller ipod, så det var skönt att komma hem och sticka till kåsa direkt där det blev grillning med the gang. Massa snack om skidresa efter jul med, kommer bli galet skoj om det blir av !
För att göra kvällen till en klassisk sommarkväll, dvs grillning+nattdopp, var vi självklart tvugna att ta oss ett dopp på kåsa. Det bästa var när vi skulle ha tävling in sen, och alla springer och först trillar andreas, sen faller en efter en. Kåsa's botten skiftar väldigt mkt, så ena stunden är det super grunt, andra djupt. Så det var det alla råkade ut för och vi lyckades inte ta fram en vinnare.

Imorgon ska jag träffa Jenny, vilket var ett riktigt bra tag sen ! Inte okej, men om vi kör som vi tänkt blir det nog china mat+gh, typisk ThildaJenny kväll !:D

090805
2009-08-05 @ 11:08:47

hemma efter en super mysig övernattning, som vanligt hos S.
Träningen igår var riktigt nice, och direkt efter det stack jag hem till S där hennes pappas fru hade gjort italiens paj med tomater, salami och mosarella ost, riktigt gott !
Efter att vi hade käkat paj så kom Vidar och Noah och vi kollade på The Wrestler en väldigt deprimerande film, men bra.

Idag blir det till att fortsätta städa garderoberna, det ligger kläder i stort sett överallt i mitt rum. Sen skiner solen så lite solning på det så blir det grymt !

Nu blir det träning
2009-08-04 @ 16:38:58

Äntligen ! Om lite mindre än en timma börjar träningen och jag är grymt taggad, hahah. Får se om jag får med mig C, eller om det bara blir jag och resten av de som cyklar då såklart ^^
Sen åker jag direkt hem till Saga där kvällen kommer spenderas tsm med Ronja ! Det gäller att ta vara på tillfällena som man kan vara med dom nu innan R åker.

Pusss

Mysig gårdag
2009-08-04 @ 12:22:29

Igår var det sista ThildaRonjaLisa kvällen ! Kändes lite sorgligt men samtidigt var det ju inte sista gången som jag träffade någon av dom. På fredag är sista gången som jag träffar Lisa ! Då ska vi på avskeds-spinning, haha ;)
Idag hade jag tänkt gå på stan med mamma, men hon är inte hemma så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på än, städa mitt rum antagligen, eller nått.

Ikväll blir det chill hemma hos Saga, hon kom hem till bua igår och idag sover vi i hennes källare, hon kommer inte ha många nätter för sig själv ! Men först ska jag på spinning, känner mig riktigt taggad för det idag så det ska bli skoj !

090803
2009-08-03 @ 11:43:41

Ikväll blir sista gången på ett år som det kommer vara Thilda-Lisa-Ronja-kväll ! Kommer kännas väldigt konstigt, Lisa åker ju om en vecka, en vecka. Det går ju så sjukt fort.
Hade tänkt gå på step funktionell idag, men tror jag skippar det då Lisa på nån väsnter har sträkt ryggen eller nått. Känns inte så lockande att gå på det. Så istället ska jag hjälpa mamma och pappa att servera mat till vm seglare, yäääääy vad skoj !

nu är det bestämt
2009-08-02 @ 23:40:55

Äntligen, kanske man kan säga, men nu har jag fått tumen ur och bestämt mig till 100% att ta en paus från basketen, ett kanske väntat beslut för vissa. Kändes lite små läskigt att skicka iväg mailet måste jag medge, men att sedan få en så pass bra respons av min "ex" coach kändes skönt. För att citera honom angående mitt beslut "om du inte saknar att spela då var det rätt beslut att sluta". Att jag självklart är välkomen tillbaka sades också, och det kändes ganska bra att höra ! Så now you know. Hädan efter kommer ni inte träffa mig i hallen, utan på gymmet ;)


nordic federation 07










The day after yesterday
2009-08-02 @ 12:32:56

Gårdagen var riktigt rolig ! Det började med fix hemma hos clara, äntligen en bra plattång och jag fick platt hår ! Sen fick vi cykla allt vi kunde, man skulle vara där 18 vi cyklade från lugnet 18.20 och var framma vid träslövskyrka 18.30, eloge till oss som cykal så snabbt ! Där kom vi precis i algom tid till käk, det blev hemmagjorda hamburgare och kycklingspätt ! Till efterrätt blev det sophies cheeskake och melon&kiwi, riktigt gott.  Det spelades även lite brännboll med innan alla boys kom, och självklart vann brunetterna ;) Kvällen var väldigt rolig, och det blev månag intressanta samtal ! Att detta var sista gången som jag antagligen kommer träffa Malin på ett år känns lite skevt !



partey
2009-08-01 @ 16:30:15

Blev ingen solning, vi hann inte :P Så nu har jag precis kommit ut ur duschen och om 30 min ska jag vara hos C, sen klockan 18 hos M, som ska ha sin avskedsfest/födelsedags fest idag ! Kommer bli kanonkul, har jag bestämt ! dock vet jag inte om jag hinner till clara till klockan fem, men det märker vi, haha :P så nu måste jag skynda mig ! Massa saker som ska fixas !

090801
2009-08-01 @ 10:40:34

1a augusti, tiden går snabbt !
Snart blir det jobb hos mormor, tror jag... har inte ringt och kollat men är 99 procent säker på att jag ska jobba så det blir nog bra.
Direkt efter det blir det stan med emil och jag sak få min present, sola solarium ! hahah hoppas jag får lite färg iaf så man slipper känna sig så blek !

Ikväll blir det malins avskeds/födelsedags fest, vilket jag har sett fram emot grymt mycket hela veckan ! Kommer bli riktigt skoj :)

jag tror jag trilla
2009-08-01 @ 01:37:56

Detta måste vart en av dom skrattigaste kvällarna på hela somamrlovet, och jag överdriver inte när jags äger detta. Började med att jag moa emil annie och josse titta på rosa pantern 2 och jag skrattade från starten, sen blev det att alla halv roliga saker blev jätte roliga så det gick bara utför. Att sen se en rolig hund med coca cola i munnen är heller inget att rekomendera. Sen kom clara och var med och såg slutet på filmen, vilket förövrigt var väldigt roligt. Bäst var när dom sjöng om "hohoba"ett schampo. Det hela spårade ut lite och efter ett tag när det bara var jag moa emil och clara kvar börjades det dra "katt åt.. " skämt och alla grät i stort sett av skratt.
När det väl var dags för hemfärd bestämde sig jag och emil för att ta en sväng förbi donken, där emil beställde två hamburgare, var av en av dom tog väldigt, och då menar jag väldigt lång tid att få. Så, inte för att det gjode något för oss att det tog sån lång tid, bjöd hon oss på glass, som vi sedan bestämde för att äta på vägen, vilket inte var en sån bra idé.... när jag cyklar i en uppförsbake så säger emil något roligt, samtidigt som jag ska ta den där goda skeden av gratis glassen, vilket resluterar i att jag cyklar ner i diket, vilket inte var så farligt, jag stod ju ändå upp och hade läget under kontroll, trodde jag. Det hela slutar med att jag faller ner i gräset/taggbuskarna och emil fattar inte riktigt det, utan tror bara att jag står kvar i diket, så när han väl vänder sig om efter att ha cyklat cirkus fem meter fram och ser en vält cykel som sticker fram, så kan ni ju gissa hur mycket vi skratta.
Min goda gratis glass som bara blev halväten ligger nu i diket, där den inte riktigt hör hemma, men bättre nog att den ligger där än i min mage efter det fallet. Kommer leva på det ett bra tag nu !

peace

RSS 2.0