dagens klant ...
2009-06-30 @ 19:42:56

Jag och jussi var jätte duktiga och cyklade runt och fixade med resten av H-plancherna, så nu är de sista som ska skickas inne uppsatta iaf. Men till klantigheten.. när vi satte upp en planch ute på getterön så la jag mina nycklar på en slags kant på trätavlan och ah, ni kan ju gissa ? när jag och jussi ska låsa upp hemme hos mig så inser jag vad jag har gjort.. lat som jag var orkade jag inte heller cykla dit ut (skulle på spinning och var tvungen att ha några krafter kvar) så jag fick vänta i två timmar innan min bror kom hem och kunde köra ut mig^^ fick stå ut med hans klagande på hur klantig jag var å på hur han tyckte att folk cyklade/körde, allt för att jag jagade bort honom från hans kompisar som precis hade börjat dricka öl.
Aja, det var det jobbigaste som hänt idag ;) Ikväll blir det nog gh och massamassamassa snack med Jenny !

och jussi är bra med, för hon lagade mat till mig idag :):)

090630
2009-06-30 @ 10:58:04

chill att skriva sån siffer rubrik så man vet någolunda vad man gjrode vilken dag istället för att försöka komma på vilken rubrik man hade på inlägget.

igår blev det stan med clara först sen vidare på spinning, då vi saknar det så mycekt ska vi göra det idag igen :) Efter spinningen kom Ted hit och vi planderade lite inför onsdagen då vi har bestämt att det ska bli en liten grillkväll. Folk droppade in lite hur som helst men tillsut blev det jag ted jussi och linnea som var kvar, vi började titta på ace ( går bokstavligen talat inte en dag utan att jag ser den)  när filmen är slut har clara andreas emil och martin hunnit komma också, så vi haded lite bus timme med kaviar/senap i ansiktet och allmänt fula saker ;) men det var roligt ! Martin Jussi och Linnea bestämde sig för att de skulle bada med så det blev en liten promenad ner till ankaret vid två tiden. Kvällen slutade med dåliga ordvitsar och jag somnade (a) men varken linnea eller ted väckte mig så dom borde ha klarat sig ut.

nu smsar jussi, idag ska vi fixa hultsfredstältet !

090629
2009-06-29 @ 10:17:40

väckarklockan blev ett telefonsamtal från sthlm. Dock han jag inte förstå att det ringde förräns sisa signalen..  Drömde att jag gick i skolan- på en båt.. Vi hade utvecklingssamtal och allt var väldigt udda. Kan undra vad detta betyder.. Antagligen att jag inte vill tillbaka till skolan på ett bra tag för det suger med utvecklingssamtal.

förövrigt så är hunden ute och går själv i trädgården, jag vaknade för fem min sen och orkar inte fixa iordning mig så vi kan gå ut, elakt, men det kommer.

chill grill
2009-06-29 @ 01:19:48

igår blev det lite grill med folk hemma hos mig. Var väldigt mysigt och med sju flak öl i kylen kunde inget gå fel. Såklart slutade kvällen med att 3 st däckar i min säng (resluterar i att jag får sova i extra sängen som har stått uppe i mitt rum sen i torsdags) Men innan jag hamnade i sängen så tittade jag moa och julle på Ace ventura (stavning?) för andra gången och självklart somnar moa efter 2 min in i filmen.. jag var dock inte så dålig heller utan efter halva filmen somnar jag men blir sedan väckt klockan 05.05 då eftertexterna börjar rulla och en julian som inte vet om han ska sova här eller hemma.. härligt härligt ! Han bestämde sig iaf för det sist nämnda så efter att jag hade låst efter honom gick jag och la mig. Men klarvaken som jag var somna jag inte förräns sex.

söndagen var inte så svår att beskriva, jag gjorde mat, vi åt maten, anna baka chokladbollskaka, vi åt chokladbollskaka, tittade på ace ventura för tredje gången, även a night at the roxbury för andra gången, sedan gjorde viv
 färskpotatis och drog vidare till Julian dit även Emil och Andreas kom !

Nu ska jag sova, har massa saker jag ska göra imorgon. Nu känns det också som att jag kommer kunna sova, ävens fast klockan "bara" är halv två.

puss&godnatt gottfolk

frukost
2009-06-27 @ 11:58:23

Efter en hyffsat lång promenad med cosby blir det nu frukost med flädersaft ! haha vart sugen på det ungifär hela promenaden och nu när man är ensam hemma får man ju passa på att njuta lite och äta/dricka det man vill. Hoppas på att clara ska laga mat till mig ikväll. Visst glass till kvällsmat var gott, men man står sig inte så länge. Jag vill ha kyckling. yummie ;)

sova låten just nu
2009-06-27 @ 02:43:00


en väldigt mysig och fin låt av Beyonce

nu sitter jag här igen
2009-06-27 @ 02:40:02

Återigen kan jag inte somna. jag är trött men kan inte sova. jag vill sova men när jag väl lägger mig i sängen så blir jag klarvaken, även fast jag sekunden innan var helt slut.
Så istället för att ödsla tid på att sova, sitter jag nu och bloggar, lyssnar på go musik och tänker. Väldigt mycket tänkande på kvällen. Nästan så att jag borde gå ut med min lilla hund, som inte tycker om mig så jätte mycket. Eller jo, det gör han. Men han tycker om mamma och pappa mer. För dom har han suttit på trappan och spanat efter hela dagen. Även fast dom bara vart borta i en dag. Hoppass att han tycker om mig mer efter denna veckan som kommer iaf.


varför äta mat ?
2009-06-26 @ 19:12:42

varför äta mat till kvällsmat när man är ensam hemma ? varför inte köra på glass, det om nått är det ända rätta !

sagas glassar från när hon jobbadde på 57:an, det var dom sjuka glassarna !

helt slut
2009-06-26 @ 18:29:37

började som sagt dagen med scones och promenad med clara, sedan stack vi ner till stan och jag fick köpt en klänning och några örhängen + ett skärp. Sedan cykalde jag till donken och träffade jenny som precis hade slutat jobba så vi gick hem till henne och fixa lite saker, och sen vidare till stranden. Eller J cykla till stranden jag stack hem och hämtade hunden och gick med den till mormor där jag nu har vart och jobbat i en timma. Lyckades trilla i en trappa, gå in i ett träd, lorta ner hela mig (ni ska se min klänning) och bli biten av en myra :O

nu är jag helt slut och har precis duschat bort all jord och snart kommer folk hit och glor film, gottans !

scones och promenad
2009-06-26 @ 12:42:20

Clara sov här i natt och imorse gick vi upp hyffsat tidigt och gick en promenad med hunden och sedan gjorde vi scones ! gotttt !
Igår blev det film, transformers, så nu kan jag gå och se tvåan på bio  :)  Blev en rolig kväll och bara(!) en kruka gick sönder, hahah.

Nu ska vi ner till stan och shoppa lite om vi hittar något snyggt ! I eftermiddag blir det jobb hos mormor och kvällen kommer spenderas lite på sociten.

Jag gillar sommarlov och att ha huset tomt !

empty house (hihihihihi)
2009-06-25 @ 15:17:28

sådär, då har pappa också åkt. Nu är det jag, doggen&fiskarna ensamma i huset i tio dagar. Hur ska detta gå ? Cosby har stått på trappen hela eftermiddagen, då han har hoppats på att pappa ska komma tillbaka. Så älskad är jag. Men när han gick och la sig vid grinden och försökte krypa under blev det för mycket, så jag tog med honom på en kort promenad för att få honom på andra tankar.

Kände att jag inte kunde lämna honom så jag dissade stranden, och solade lite på balkongen med den nya veckorevyn i stället, funkar lika bra !

om ca en och en halv timma ska jag träffa clara för träning, idag blir det bodybalance !

Betygen !!!
2009-06-25 @ 12:39:40

Fick precis ett sms utav clarre där det stod att hennes betyg hade kommit ! jag rusade genast ut för att kolla om mina också hade det, men det hade dom inte.. iiih ! vill ju ha dom nu så jag kan se vad jag får. Spännande, vet inte om jag kommer öppna kuveret eller om jag kommer låta bli.. Det som är skönast är ju iaf att mamma och pappa inte är hemma så jag behöver inte visa det för dom, utan kan bara skicka de bra resultaten och "glömma" det lite sämre ;) hihihi(a)

men jag vill att postgubben ska komma nu, NU !

gött ere
2009-06-25 @ 01:10:54

som jag har cyklat idag ! från mig till getterön sedan hem fixa träningskläder cykla och möta clarre för spinning i 45 min(SKÖNT !) hem och fixa i ordning sig och vidare till lugnet där det blev för krök och slutligen hem till fiskrens på fest ! Nu är jag helt slut och det ska bli skönt med lite sömn !

summertime blues
2009-06-24 @ 13:00:12

Gårdagen var riktigt mysigt med grill&kladdkaka :) Från att ha suttit ute i det goa(men kalla vädret) bestämde vi oss för att gå in och det slutatde med att alla fyra låg och trängdes i min säng ! Varmt var det :)

Nu har jag precis vart och handlat med pappa ( dom ska ju vara borta i 10 dagar..) tror han kände lite skuldkänslor för han frågade hela tiden vad jag hade för planer under den tiden dom var borta och jag kör standard svaret, jag vet inte.. så frågade han vad mina kompisar skulle göra under tiden dom  var borta och jag svarar jag vet inte.. men nån är la hemma ? jag vet inte.. hihi lite elakt men aja :)
Käkade precis frukost och såg att mormor hade ringt, hoppas på att få lite jobb idag ute i solen så jag kan få lite bränna :P
Ikväll blir det spinning och film !

grandma ringde nyss (Jaaaaa det tar lång tid för mig att skriva ett inlägg ^^) och det blir inget jobb idag, anledning: För varmt för trädgårdsarbete, göttans ! Nu blir det sol !

sol
2009-06-23 @ 12:08:13

börja dagen med en timma i solen, det e nice ! Nu ska jag försöka få tag på mormor och se om hon behöver någon hjälp i trädgården idag :)

 Ikväll blir det grill och mys med Issa, Mirre&Lisa♥


råbert my friend
2009-06-23 @ 01:39:26

har lagt upp två nya låtar på sin myspace med sitt band all beyond.
Tänkte att ni ville veta detta :)
Förövrigt har han 2 katter också, fanklubben vet allt !

http://www.myspace.com/allbeyondband

spinning, badning, grillning och chillning!
2009-06-23 @ 00:57:51

Skön dag om nått ! efter gårdagens superkonsert var man inte pigg, så börjda dagen med att schteka på balkongen vilket ger eftereffekten: röd. men det får det vara värt.
Blev staden en snabbis med linn innan jag mötte upp claris och vi stack till atletica och skaffa gymkort (finally) sedan gick vi på vårat första spinning pass, härligt var det !
efter det jobbiga passet stack vi till ankaret, tog, efter mycket skrik och tvekande årets första dopp... kallt och skönt !
Dit kom även Julian, Emil och Andreas för lite grillande och marsmhallov krig (inget att rekommendera... fastnar på kläder och hår.. ) När alla väll dog av töst begav vi oss till kvantum, köpte dricka och stack hem till Julle för chill vid tv'n g(r)ym dag !

and more to come :D

benen på ryggen
2009-06-22 @ 11:38:06

Man borde börja med att bygga ett skjul men man bygger ett slott
Tagen på bar gärning du står och famlar med ditt legg
Och du har fyra val stanna stanna eller lägg lägg

 Benen på ryggen - lite som ett stretchingpass
Benen på ryggen - handen ner i väskan snabbt och
Benen på ryggen - som att lämna landet med ett fejkat pass
Benen på ryggen, benen på ryggen


lalalallalallal.
det är det som går i mitt huvud just nu.

Idag ska jag träffar clara (och moa? vet inte rikitgt) vi ska iaf köpa gym kort på atletica, äntligen ! Länge sedan jag tränade nu känner jag, och det behövs ! Ska bli skönt att börja. För jag ska lägga benen på ryggen lite som ett stretchningpass, och träna lite :) hoho.

For those about to rock, we salute you
2009-06-21 @ 16:23:53


earthnut, i loveu guys
2009-06-21 @ 12:38:23

Idag bär det av till gbg för att se AC/DC på Ullevi ! Kommer bli riktigt nice. Sjuke vädret ute så jag hoppas att det håller i sig tills ikväll :D

Igår så var jag då hemma hos Ronja med Saga&Emma och det var en otroligt rolig kväll, innehöll allt från skratt till tårar(skratt-tårar, men ändå ;)) Ronja lagade mat,otroligt gott även denna gången ! Sen tittade vi på film, nånting med Lars. Trodde först att den var helt bakom flötet, men ju längre in i filmen vi kom, desto klarare blev det att den hade en väldigt stor mening. Efter det spelade vi spel och käkade morotskaka lång in på natten !

SLD
2009-06-20 @ 16:17:52

Ska strax iväg och möta Ronja för inhandling av grejer inför kvällen ! Det blir mys/film/mat hos henne, med Saga&Emma. Kommer att vara lika underbart som alltid !
Hörs sen
pusss

Kvällen !
2009-06-20 @ 12:44:46

Blev rolig kväll ! Började då som sagt med förkrök hos Anna, sen vidare till Johanna ! Nice fest var det :) vid halv 11 började det spricka upp lite så då bestämde jag mig för att åka ner till södra näs, som faktist inte låg så långt bort som jag trodde. dock var det ju "närmast stan" på SN så det är ju en förklaring :P Blev iaf lite partay hos P med lite folk. Väldigt skoj då det inte var dom jag brukar festa med :) Vid halv ett möter jag och T upp saga efter jobbet och vi drar in till stan, efter en lite rundtur på breared :) Kvällen som jag trodde skulle sluta efter stan när jag tänkte gå hem gjorde ju självklart inte det, då jag följer med E&J hem för att se på fight club !
kvällen/morgonen slutade 05.32 då jag var hemma :) Inte mitt fel att det blev så sent, det var regnet+ att jag var tvungen att kolla färdigt på filmen ;) och fight club, den ska ses igen. Grym !

Rolig var det iaf, och nu blir det till att peppa inför AC/DC !
pusss

flower
2009-06-19 @ 16:18:58




Ingen krans, men några blommor !

Midsommar !
2009-06-19 @ 12:01:50

Happy M ! Nej men glad midsommar. Hoppas alla får en trevlig kväll :) Vet att min måste bli det. Borde iaf bli det. Först för krök hos anna, med jordgubbstårta&allt ! sen vidare till Johanna där vi träffar resten av folket. Kanske vidare därifrån till Södra Näs, men det står i vädrets händer (regn+blåst=inget SN) och om folket är väldigt roliga så stannar jag nog hos J lite längre med :P
Efterfest blir det också det på lugna lugnet !










MOA ÄR BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSSSSSSSSTTTTTTT<3333333333333333333333333333333333333333333333333

Torsdags mys
2009-06-18 @ 13:23:20

Sommarlovet är igång, sena nätter och varma dagar :) Skaffat mig ett litet sommarjobb,dvs hjälpa mormor med hennes hus+lägenhterna hon hyr ut och hennes trädgård ! Finns alltid något att göra, och då det är hos mormor så får jag ju lite quality time med henne med ! Känns väldigt bra.
Så det blir förhoppningsvis några timmar då och då, så får man lite extra cash :)

Dagens planer är att duscha, läsa min bok som ska vara inlämnad på måndag... kanske jobba hos mormor och stan om jag hinner det med :P
Kvällens planer är chill med pizza&film@anna !

nicee :D

nattinatti
2009-06-18 @ 03:11:28

Kvällen började med grillning på en åker med får och slutade i en soffa med 3 mongos ;) Nice kväll !
Nu ska man bara kunna somna med.


min blogg är dum.
2009-06-17 @ 11:32:11

Min blogg är dum. Jag tror Emil har gjort något med den :O

pic me
2009-06-16 @ 17:32:08


ta mig


tidiga morgon helt i onödan
2009-06-16 @ 10:21:50

Ringde tandregleringen i morse, och fick då en tid 10.30 idag. Gansak bra, tänkte jag och tog en morgonpowerwalk över berget. Nu när jag kom hem ringde dom precis och sa att det ahde blivit fel, att tiden var för imorgon och att dom inte kunde ta in mig idag, utan det fanna bara en tid över och det var för akutfal (åter igen akutfal) så nu måste jag gå upp klockan 7 imorgon med, för att ringa och se om jag ens kan fa en tid.
liten bit av min dag är förstörd nu ^^ hade ju planerat så bra... Gaaaah !

Aja, en bra bra låt för att komma på andra tankar:  Cold War Kids - Mexican dogs

Tidig morgon för att vara sommarlov
2009-06-16 @ 07:38:37

Klockan är nu 07.30 och jag är uppe !!!!!!!!!!!!!!!!! andra sommarlovs dagen börjar med att jag går upp klockan 7... inte bra ! ne men jag ringde till tandläkaren igår för min tandställningstråd bakom tänderna har vart sönder nu i... en och en halv månad (Y) men jag har inte orkat ringa dom än.. men ah, ringde igår och då hade dom inte tillräckligt många tider kvar och var tvugna att spara dom till "mer" akuta fall. tack för den ! Så sa dom att jag skulle ringa idag mellan 07.30-08.00, som om jag skulle vara uppe då.. sommarlov, halllooooooo !

Stan
2009-06-15 @ 16:33:30

Hunnit med ganska mycket i dag faktist, för att ha vaknat 2 timmar efter planeringen ;) Började dagen med att gå till Saga för att kolla på när hon jobbade, mycket trevligt ! Där blev man även serverad lunch av Kerstin (Sagas plastmamma), mycket gott ! Seden stack jag ner till stan och mötte upp clara, moa och anna :) Så blev det inhandlat 1 kjol, 1 par örhängen, ett armband och ett par brillot (har lyckats ta sönder mina favvosar) Men brillorna var riktigt snygga med typ zebra mönster på sidorna :D I like !

Nu har jag dammsugat nedervåningen, städat mitt rum och duschat !
om 3 timmar kommer folk hit och då blir det mor&dotter kväll med Aloe Vera partaaay ;) hahaha.


Woooho !
2009-06-15 @ 11:03:05

Gissa vad ? Haha. Jag vann en tävling ! Brukar aldrig vinna något och så nu vann jag. hade nästan glömt av att jag var med i en väling om att vinna ett par Shutter Shades. Så igår när jag skulle gå och lägga mig och klockan var runt 01.20 fick jag ett mail, där det stod och att jag hade vunnit ! Sjukt glad belv jag :D Jag som var skit trött blev genast pigg, haha jag vann ju ändå ett par shutter shades ;) 


Detta är sidan:
http://www.retrostyle.se/2009/05/23/vin-ett-par-shutter-s/

hundvakt
2009-06-14 @ 21:57:46

Blev precis erbjuden att vakta våran hund i sommar.. han ska på hundpansionat när m&p åker till italien i tio dagar. Men tydligen så har dom ändrat sig om mig, och tror nu att jag kan ta hand om honom... vet dock inte om jag pallar. Ja jag vet, jag  ÄR lat. men var ju inställd på att slippa ha honom då. lite elakt men skönt att veta att man inte behöver gå upp klockan nio varje dag å gå ut med en hund som blir gladare att hälsa på mina kompisar än mig ! Får la tacka ja, och be emil&moa gå ut med honom, det är dom bra på :)

12:46
2009-06-14 @ 12:51:36

och jag har redan hunnit göra två kladdkakor, utan att misslyckats ! det är bra grejer det. Dock ska jag inte äta dom, utan vi ska ha dom i morgon kväll då det kommer lite folk hit =) Även en aloe vera "tant" som ska visa lite produkter och sånt, good stuff !:D
sämsta är ju att jag måste städa mitt rum, vilket jag har försökt göra sen i onsdagss, och det går INTE framåt !!!!

bilder från skolavslutningen 09
2009-06-14 @ 00:56:40











skolavslutningen 09
2009-06-13 @ 10:43:15

grymt mycket bättre än förra. men den å andra sidan var inte svår att toppa ;)

dagen började med frukost hos Emil, och förkrök för de som ville ;) Vid 11 stack jag bendt caj och felix iväg till avslutningen och mötte upp linn, issa och moa. Lite långtråkig, men precis som den borde vara ! Kul att se alla glada studenter ;)
Efter avslutningen blev det direkt ner till knopen, där den årliga traditionen för skolavslutnings lunch varade :) Lika mysigt som alltid :P

Klassfesten hos Moa(håll käften nu mera) började vid 4 och det var fullt ös från början till slut ! Grymt rolig kväll :) vid halv tolv stack vi till donken, och det blev lite natta mat innan det bar av till stan, som förövrigt sög :P

TACK 08TEB för en otroligt rolig kväll !

SKOLAVSLUTNING
2009-06-12 @ 08:26:36

WOOOOOOOAAHH !!!
Jag har gått ut 1:an, tjalalalalalllalalal !! typ..

Igår small det. Idag smäller det igen.


man ska vara seriös, du är inte tillräckligt seriös
;)

STUDENTEN !
2009-06-11 @ 11:05:22

Woooohooo ! kommer jag säga om 2 år, för då är det min tur. Men idag är det inte våran dag, utan studenternas dag ! Ska ner till stan snart och fixa lite student presenter till folk med Clara :)
Ikväll blir det till att gå till Johan, Hilda, Jenny och Ted ! vet inte riktigt hur jag ska hinna med alla, men det löser sig :) Stanna en liten stund på varje ställe ;)

och imorgon smäller det !

så jävla spänstig
2009-06-10 @ 21:02:37






Sämst.... från i söndags då vi tittade på film ;)

Bloggen
2009-06-10 @ 18:29:06

Har gjort lite ändringar nu, men har inte riktigt bestämt mig om jag gillar dem eller inte ;) haha, men det återstår att se !

Lisberg igår var kanon, åkte lagom mycket, latjade med klassen och gick bara runt och chilla ! Har ju vissa turungar i klassen då med, Moa vann stjärnvinst på daim, Clara vann stjärnvinst på djungelspelet=megastor panda, och julian vann stjärnvinst på center hjulet, 4,2 kg choklad.. hahah ! Men att vara från lisberg mellan 14-22 och sedan halv springa/gå till stationen tar på sina krafter, tror alla i klassen var trötta idag, på första "klass" lektionen ( jag hade haft språk innan) var vi från början kanske 10 st, sen droppade det in folk efter hand ;) Typiskt vår klass !

Det med att träffa Saga idag gick inte som planerat, inte heller Jenny.. men det åandra sidan har jag fått sommarlov nu och då finns det massvis med tid :D

Liseberg + sista provet !
2009-06-10 @ 00:08:50

otroligt rolig dag på liseberg, ska skriva mer om det imorgon, då jag är dödstrött nu ! Dagen har vart hur lång som heslt, men jag gillare :) börjar 8.10 imorgon, sista spanska lektion någonsin.. nej det lät lite tråkigt ;) sista lektionen för i år ^^ inte för att jag ska gå det nästa är men ändå.. dock är jag lite fundersam på om jag ska gå på den, känner mer för att ta ut sovmorgonen som alla andra i klassen får och börja 10.30 istället ;)

Sen blir det fika med Jenny, och så ska jag förhoppningsvis träffa Saga med, men det vet hon inte om ;)

En fråga till
2009-06-08 @ 22:45:42

säger pappa och sen ska jag sova. Enligt honom. Som förövrigt upptäckte nyss att jag hade färgat håret, och det för att mamma kom och frågade om jag hade gjort något med det. Lite dåligt då jag har suttit och pluggat matte med honom sen 5 ....
aja, dom såg det iaf, å ja bättre sent än aldrig.



Sista skolveckan nu
2009-06-08 @ 18:40:53

Efter matte b provet imorgon har jag ingenting mer kvar att göra i skolan, skönt ! ettan har gått grymt fort och jag ser fram emot två år till :)

Nu har även m&p kommit hem, känns både skönt och jobbigt...
Lovat mg själv en timmas rst från matte plugget så vid sju ska jag börja plugga igen, måste verkligen få g på detta provet. Det ska jag få också. Ska iaf bli skönt för efter provet ska de flesta från klassen till Liseberg !  Pricken över i:t är att markoolio också kommer dit imorgon, haha som vi ska röja ;)

Saker att se fram emot (behövs nu innan matte b provet):

Tisdag - Liseberg med klassen !
Torsdag - Studenten, massa glada studenter att uppvakta :)
Fredag - SKOLAVSLUTNING 09, med klassfest hos moa !
Söndag 21 juni - AC/DC i göteborg

matteplugg, eller rättare sagt, snart matteplugg
2009-06-07 @ 15:28:14

ska börja snart ! har läst igenom lite saker jag tycker är svårt med det blir inte klarare, ska försöka klura ut det ikväll ;)
Så länge laddar jag upp lite bilder med en go låt till !







ännu en underbar helg
2009-06-07 @ 11:06:19

Sjukt mysig helg har det varit !
 Just nu sitter jag och kekar frukost med Ronja som även bott här hela helgen.
I fredags var det som sagt tjejkväll och det var supermysigt, snack och mat ! Mamma hade även gjort en tårta som det åts av. Saga&Ronja sov som sagt över då och på morgonen gjorde vi en brakfrukost som var väldigt god, men mättande ;) Sen stack jag och Ronja ner till kvantum och saga stack hem, så fixaded vi alla saker vi behövde för våran lunch, vi köpte även hårfärg, så nu är jag brunett igen, känns mycket bättre ;) hihihi... Maten blev gudomlig, och utan Ronja denna helgen hade jag levt på toast, vilket e gott men går inte att jämföra med detta :P
Lördagskvällen kom det folk hit och det spelades spel, pratades käkade pizza( för dom som inte hade ätit den goa lunchen då) togs massa bilder som ni garanyterat kommer få se sen :D Som max var vi nog 15 pers, men då alla var på olika ställen hela tiden kändes det inte som att det var så många ^^  Var iaf en otroligt rolig kväll !!
Än så länge är jag supernöjd med denna helgen !

och idag blir det baleeeeeen !:D



håret

Ronja's goa lunch
+ ett bord som inte hade kunnat se bättre ut ;)


The chef in action !

Söta Saga !!

sleepover
2009-06-06 @ 00:18:25

Nu fixas det och saga&ronja springer hit och dit i mitt rum :) De ska sova här och har letat fram sov t-shirtar ala thilda !
Zoo taycon&I know I'm not perfect, but I'm so close it scares me
Kvällen har vart riktigt mysigt, underbar miffag med Ronja, Saga Lisa och Emma ! blev en kort tripp till pilhagen där det var picknicks konsert. Mysigt intsiativ, dock började det regna vilket inte var så nice ;) men men !

Nu blir det till att fixa iordning sängarna där uppe så mina små favoriter kan få sova !
vi hörs imorgon, och då händer det grejer, närmare hårfärgning ! i like that shit ;)

fredagsmys !
2009-06-05 @ 15:52:40

Ensam hemma i fyra dagar, det e nice !
Ikväll kommer ronja och kanske saga å emma hit så ska vi laga mat :) Egentligen skulle jag behöva hanlda lite grejer på kantum, men jag orkar inte cykla dit (a) hahaha, lat ja vet ! men ska ringa bror sen å sen vad han har för planer eller om han jobbar idag :P

the hills&matteplugg
2009-06-04 @ 21:16:20

kvällen har varvats med The Hills ( Jaaaa, jag har föll dit, tacka Ronja ;) haha) och matte plugg ! säkert pluggat 3 timmar idag och jag hoppas att det har gett något iaf... haha :)
Imorogon blir det så otroligt skönt, för då åker mamma och pappa still stockholm för att de bruce, och jag får huset helt för mig själv i 4 dagar då dom har lämnat doggen på ett hund pansionat, antagligen tror dom inte att jag kan ta han om honom.
nu ska jag lyssna på quiero que me quieras spanines motsvarig het till I want you to want me (Y)

sjuk onödig skoldag
2009-06-04 @ 16:14:28

haha fy vilken dålig morgon jag hade, vaknade 08.20 började 9. Trodde vi skulle gå igenom betygen i den kuresen med den skull vi inte, för lärarna hade inte hunnit prata med varandra än, så jag hade inget vedttigt att göra till 11.40, hade lika gärna kunnat sova då..

efter skolan så stack jag ner till stan med Linn och köpte ett par skor och ett linne :)

blev dessa skorna, istället för dom andra, men de e nice ändå ! fast dom fanns inte i den storleken jag ville ha så fick köpa storleken större men det funkar :D

fast...
2009-06-03 @ 17:57:22

.. jag köpte ju inget ;) haha lyckas alltid ångra/tveka innan jag köper något. Men jag hittade ett par riktigt niciga skor som jag funderar på att köpa, köpte ju inte dom andra och dom här var inte helt fel !
Fick gått till hälsobrunnen och träffa emils mamma lisbet som jobbar/äger det  :) hitta en nice olja som ja ska köpa hoppas jag.
Efter det blev det att strosa runt med Clara på stan, som inte riktigt var i sitt bästa skick.. hon var jätte kissig, vilket var jätte roligt ;) haha ! Blev e.h och scones, mummsens !

längtar till fredag&helgen !:D

2 lektioner, hell yeah
2009-06-03 @ 11:32:10

Då jag har spanska på onsdagsmornarna så missade jag en sovmorgon på 2,5 timma inte okej ;) menmen, har en teknikutvecklingslektion, sen blir det att rulla ner till stan och handla lite stuff :)
Ska plugga lite matte ikväll, men, bara om jag orkar :):):)
fick även reda på att den filmen jag och linn gjorde i massmedia i höstas fick mvg (Y)
Länkar den sen :D

härliga morgon
2009-06-02 @ 06:40:39

eller inte, att bli väckt 06.24 av att ens mamma letar igenom ens väskor för nycklar e inte det härligaste... Aja, i tid kom jag upp nu iaf, så nu hinner jag duscha och plugga lite kemi. GAAHHA justnu känns det som att jag inte kan något :/ hoppas det e tvärt om, börjar ju bli nervös nu !
Förövrigt har jag fått lite färg nu, men jag tror ja ska skaffa en stekar olja ;)



vattenkrig
2009-06-01 @ 17:04:19

skolan var slapp, började 11.30 med en 40 mins kemi lektion, sen bar det ut i gräset och sola bena och starta vattenkrig, gick ganska bra i början men med vit t-shirt var det kanske inte så lyckat... ;)
Fick reda på att jag fick starkt vg på eng nationella, göööött, men mina satvfel är inte att leka med .. hahahah. Fick även vg på matte a, även fast jag bara gjorde b delen (Y) så jag är nöjd med det iaf :D

nu hade jag tänkt gå och dränka mig
.
sen ska jag återuppstå
och vara ett geni,
på kemi (ser ni rimmet ?? AAAAH!) så jag får vg på provet imorgon !:D
hade ju vart awesome !

  • HELGEN
  • LISEBERG
  • STUDENTEN (träffa alla glada människor :):):))
  • SKOLAVSLUTNINGEN

RSS 2.0